Vraag online uw Cetelem Maestro kaart aan in België

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw
Cetelem Maestro aan te vragen."


Français

Betaalkaart met een geldreserve
Met de Cetelem Maestro® kaart verloopt alles vlot en soepel. Dankzij mijn Cetelem Maestro® kaart financier ik mijn grote uitgaven.

Krijg de Cetelem Maestro naar keuze en geniet vandaag nog van de voordelen en beloningen!

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Mijn voordelen

 • Ik beschik over de Cetelem Maestro® kaart waarmee ik kan betalen en geld afhalen, 24u/24. Aan de kaart is een bedrag gekoppeld dat ik kan gebruiken wanneer ik het nodig heb.
 • Mijn maandelijks te betalen bedrag wordt berekend op basis van het gebruikte bedrag. Dus als ik niets gebruik, dan kost het me ook niets.
 • Ik hou al mijn verrichtingen onder controle en dankzij mijn persoonlijke webruimte beheer ik mijn rekening op afstand, 24u/24.

De betaalkaart, hoe werkt het?

 1. Ik wil een geldreserve die, dankzij de bijbehorende kaart, op elk moment beschikbaar is voor het uitvoeren van al mijn belangrijke aankopen.
 2. Ik kies het bedrag van mijn reserve en ik valideer mijn aanvraag. Mijn dossier wordt geanalyseerd en ik krijg online een principieel antwoord.
 3. Ik ontvang het contract, onderteken het en stuur het terug. Mijn kaart wordt daarna naar mijn thuisadres gestuurd en mijn reserve is meteen beschikbaar.

Verzekeringen gekoppeld aan uw Cetelem Maestro® kaart

Ik heb de Cetelem Maestro® kaart en ik wil mij verzekeren, want je weet maar nooit...

De verzekering Cetelem Card Protection* biedt mij de volgende voordelen:

 • Betaling van mijn maandelijkse aflossingen door mijn verzekeraar bij tijdelijke en volledige arbeidsongeschiktheid en bij onvrijwillig ontslag.
 • Volledige terugbetaling van mijn krediet door mijn verzekeraar bij blijvende volledige arbeidsongeschiktheid, en bij overlijden, zodat mijn familie volledig beschermd is.
 • Bescherming tegen frauduleus gebruik van mijn kaart voordat ze geblokkeerd werd.
 • Bescherming, bij schade, van de aankopen die ik met mijn kaart betaald heb.
 • Dekking van reisannulatie voor reizen die ik met mijn kaart gereserveerd heb.
 • De premie bedraagt 0,98% van het met mijn kaart gebruikte bedrag.

Voorbeeld: De geldreserve die aan mijn kaart is gekoppeld, bedraagt € 2000. Ik heb daar € 500 van gebruikt. Mijn verzekering kost me 0,98% van het gebruikte bedrag, dus slechts € 4,90 voor een maximale bescherming.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Geldreserve MyLine by Cofidis