Vertaile ja hae verkossa Bondora Laina

"Bondora AS Laina - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Kyllästynyt persoonattomiin suurpankkeihin?
Bondora tarjoaa sinulle ansaitsemasi lainan. Lainatarjous viidessä minuutissa!

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Miksi lainata Bondorasta?

Nopeampi ja helposti lähestyttävämpi kuin pankki
Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös meidän velvollisuutenamme on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta teknologiamme ansiosta pystymme tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös meillä on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Erilainen kuin muut lainantarjoajat
Vaikka lainan vuosittaista kokonaiskorkoa on rajoitettu laissa, monet pikalainaa tarjoavat yritykset laskuttavat korkoprosentin lisäksi suuria sopimuskuluja tai viivästykorkomaksuja.

Järjestelmämme laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi mukaan parhaimman mahdollisen korkoprosentin. Meillä ei ole piilokuluja (lue lisää täältä), joten voit olla varma että pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Jos sinulla on maksamattomia pikalainoja, suosittelemme miettimään niiden takaisinmaksua Bondoran lainan avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan lainan hakeminen kestää?
Lainanhaku koostuu useista, mutta lyhyistä vaiheista:

 • Lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa varata noin 5-10 minuuttia
 • Kun olet lähettänyt lainahakemuksesi, saat alustavan lainatarjouksen
 • Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, sinun tarvitsee varmentaa pankkitietosi Trustlyn kautta. Näin voimme olla varmoja, että maksamme lainasi oikealle tilille. Pankkitilisi varmennus tapahtuu hetkessä ja tarvitset vain verkkopankkisi tiedot.
 • Nyt sinun tarvitsee vain toimittaa tiliotteesi Instantor-palvelun kautta. Näin pystymme arvioimaan sopivimmat lainaehdot ja kenties jopa tarjoamaan paremman lainatarjouksen - matalimmilla koroilla.
 • Luottoanalyysiin kuluu noin vuorokausi ja käsittelemme Bondoralla lainahakemuksia viikon jokaisena päivänä. Tämän jälkeen saat lopullisen lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä allekirjoittamalla lainasopimuksen. Alustava ja lopullinen lainatarjous voivat eroa toisistaan. Tutustu huolellisesti tarjoukseen, jonka allekirjoitat. Siirrämme lainasi saman tien tilillesi. Pankista riippuen, tilisiirtoon kuluu yleensä noin 1-3 arkipäivää.

Minkä vuoksi minun tarvitsee varmentaa tilitietoni Trustlyn avulla?
Tunnistautuminen vaaditaan ennen kuin laina voidaan hyväksyä. Näin voimme varmistaa, että lainahakemuksen on täyttänyt oikea henkilö. Haluamme myös varmistaa, että siirrämme lainasi oikealle pankkitilille.

Pankkitietojesi varmentaminen Trustlyn avulla on helppoa ja turvallista. Trustly muodostaa suojatun yhteyden verkkopankkiisi, eikä sinun tarvitse siirtyä kyseiseltä sivulta pois.

Pankkitietojesi varmentaminen Trustlyn:

 • Valitse verkkopankkisi ja kirjaudu sisään. Jos et löydä pankkiasi listalta, et valitettavasti voi hakea Bondoran lainaa. Huomioithan, että teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että palvelu tukisi useampaa pankkia, joten voit koettaa hakea lainaa myöhemmin uudelleen. HUOM! Sinulla ei ole velvollisuutta hyväksyä lainaa pankkitietojen varmentamisen jälkeen. Ennen lainan hyväksymistä näet kaikki sopimukseen liittyvät lainan yksityiskohdat.
 • Valitse tili (tämä on myös sama tili, miltä laina nostetaan myöhemmin).
 • Vahvista.

Trustlyn käyttäminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä. Tarvitset vain voimassa olevat verkkopankkitunnukset käyttääksesi Trustlya. Tunnistautumistavat vaihtelevat verkkopankeittain.

Miksi minun tarvitsee varmentaa tiliotteeni Instantorin kautta?
Lähettämällä tiliotteesi pystymme arvioimaan paremmin lainaehtosi ja mahdollisesti jopa tarjoamaan alhaisemman korkoprosentin ja kuukausimaksun. Instantor-palvelu mahdollistaa tiliotteiden lähettämisen vaivattomasti.

Instanstor-palvelulla on päivittäin miljoonia käyttäjiä, ja se on yhtä turvallinen käyttää kuin verkkopankkisi. Ei ylimääräistä säätämistä, ei tiliotteiden skannausta - kirjaudu vain sisään verkkopankkitunnuksillasi ja tiliotteesi kolmelta viimeiseltä kuukaudelta ladataan automaattisesti. Tämän jälkeen voit jatkaa lainahakemustasi.

Instanstor-palvelua on todella helppo ja turvallinen käyttää:

 • Valitse verkkopankkisi ja kirjaudu sisään. Jos et löydä pankkiasi listalta, et valitettavasti voi hakea Bondoran lainaa. Huomioithan, että teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että palvelu tukisi useampaa pankkia, joten voit koettaa hakea lainaa myöhemmin uudelleen.
 • Saa vastaus hetkessä.

Kuinka voin perua lainahakemukseni?
Lainahakemuksesi peruuntuu automaattisesti 24 h päästä. Voit aina lähettää uuden hakemuksen ja saada uuden sekä paremman lainatarjouksen.

Kuinka ja milloin voin saada rahani?
Kun olet hyväksynyt lopullisen lainatarjouksen, lainasi siirretään automaattisesti tilillesi. Pankista riippuen, tilisiirtoon kuluu 1-3 arkipäivää. Huomioithan, että pyhinä ja viikonloppuisin tilisiirrossa kestää kauemmin.

Muistathan lukea lainan ehdot huolella, sillä ne ovat saattaneet muuttua alustavan lainatarjouksen jälkeen.

HUOM! Jos rekisteröimäsi tilinumero ei ole enää käytössä, ilmoita asiasta välittömästä asiakaspalveluumme.

Kuinka maksan lainani takaisin?
Lainaa maksetaan takaisin kiinteinä kuukausimaksuina takaisinmaksun aikataulun mukaan. Kuukausittaiset maksut vähennetään automaattisesti Bondora-tililtäsi ilmoitettuna eräpäivänä.

Sinun täytyy huolehtia siitä, että Bondora-tililläsi on riittävästi varoja lainanlyhennyksen eräpäivinä. Lähetämme myös sinulle sähköpostitse muistutuksia ennen maksupäivän erääntymistä.

Jos haluat lukea kuinka voit siirtää rahaa Bondora-tililesi, lue eri vaihtoehdoista kohdasta "Kuinka voin lisätä rahaa Bondora-tililleni?".

Huomioithan ennen kuin siirrät varoja Bondora-tilillesi, tulee sinun varmistaa tililtäsi lainanlyhennyksien päivämäärät sekä mahdollisesti maksamatta jääneet laskut.

Kuinka voin perua lainan 14 päivän kuluessa lainan hyväksymisen jälkeen?
Jos pystyt maksamaan lainasi kokonaisuudessa takaisin 14 päivän sisällä lainan myöntämisen jälkeen, et ole velvoitettu maksamaan sopimusmaksua. Kun lainan sopimisesta on kulunut 14 päivää, olet velvoitettu maksamaan myös sopimusmaksun.

Sinulla tulee olla riittävästi rahaa Bondora-tililläsi, ja sen tulee kattaa pääomalainan summa sekä kertyneet korkomaksut lainanoton ensimmäisestä eräpäivästä lähtien. Voit aina siirtää rahasi takaisin omalle pankkitilillesi, minkä vuoksi Bondora-tilillä kannattaa aina olla hieman ylimääräistä.

Peruuttaaksesi lainan 14 päivän kuluessa, toimi näin:

 • Kirjaudu sisään Bondora-tilillesi. Etsi kohta "Lainat", jonka alapuolelta löydät tietoja lainastasi. Klikkaa kohtaa "Lisätietoja".
 • Klikkaa kohtaa "Peruuta laina" ja varmista ruutua klikkaamalla, että varmasti haluat peruuttaa lainasi. Tämän jälkeen klikkaa punaista kuvaketta "Peruuta laina". Muista varmistaa, että sinulla on tarpeeksi rahaa tililläsi ennen kuin peruutat lainasi!

Tietoa Bondorasta

 • 144 950 515 € myönnettyjä lainoja
 • 2 370 € keskimääräinen laina
 • 48 kk keskimääräinen maksuaika
 • 328 698 asiakasta
 • 3 maassa Suomi, Espanja ja Viro
 • 2009 perustettu vuonna

Fiksua ja edistynyttä teknologiaa
Lainaamisen ei tarvitse olla hankalaa, sillä oikean teknologian avulla lainanhaku voi olla todella vaivatonta.

Käytämme Bondoralla uusinta teknologiaa tehdäksemme lainaamisesta helppoa, edullista ja juuri sinun tarpeisiisi sopivaa!

Takaamme, ettei yksikään pankki ole Bondoraa nopeampi!

Joustavaa ja helppoa!

 • Bondora on tarkoitettu kaikille lainaa tarvitseville
 • Tarkoituksenamme on myös auttaa ihmisiä - olemme luotettavampia ja reilumpia kuin yksikään pankki tai rahoituspalvelu
 • Bondoran B Secure-palvelun kautta pääset helposti muuttamaan lainan lyhennysaikataulua
 • Meidän ei tarvitse tietää, mihin lainaa tarvitset
 • Saat meiltä useita eri lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon

Vain reiluja lainoja

 • Mielestämme kaikilla tulee olla mahdollisuus nopeasti saatavaan lainaan, kohtuullisilla koroilla
 • Tavoitteenamme on toimia avoimesti, selkeästi ja rehdisti
 • Laadimme sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen, ilman piilokuluja
 • Kuluttajaoikeuksiasi valvoo Viron Finanssivalvonta

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto