Vertaile ja hae verkossa Credigo Pikalaina

"Credigo - Pikavippihakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Pikalaina käyttöösi jo tänään
Credigo myöntää lainaa 500–5000 euroa. Laina-aika on 2–10 vuotta ja määräytyy lainasumman mukaan. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille jopa minuuteissa.

Hanki mieleisesi suomalainen pikavippi ja nauti sen eduista jo tänään!

warningPikavipin myöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi pikavippi vielä kun ehdit.

Hae pikavippiä tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Kuka voi hakea pikalainaa?

Ainoat vaatimukset lainaa hakiessa on 20 vuoden ikä ja luottotiedot kunnossa. Voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 2500 euroon asti. Emme myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Teemme jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen luottoarvion ja tarjoamme pikavipin sen mukaan. Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja saat luottopäätöksen välittömästi. Kun haet pikavippiä aukioloaikojen puitteissa, siirtyy pikavippi heti tilille. Me teemme parhaamme, että saat pikalainan sopivan suuruisella kuukausierällä ja riittävällä laina-ajalla.

  • Ikäraja 20 vuotta
  • Luottotiedot kunnossa
  • Laina-aika min 6kk, max 60kk

Tarjoamme täyden hintatakuun

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen hinnan hakiessasi lainaa. Siksi tarjoamme kaikille asiakkaille 30 päivän hintatakuun. Jos olet ottanut Credigo lainan ja näet meidän mainostavan lainaa edullisempaan hintaan 30 vuorokauden sisällä, hyvitämme erotuksen sinulle lahjakorttina.

Miten hintatakuu toimii?
Hintatakuu on voimassa 30 vuorokautta lainasopimuksen allekirjoituksesta alkaen. Jos löydät tässä ajassa paremman tarjouksen Credigo lainasta, toimi näin:

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: asiakaspalvelu@credigo.fi
  2. Ilmoita sähköpostissa Credigo lainasi sopimusnumero, sekä todistus siitä, että tarjoamme samaa lainaa edullisemmalla hinnalla.
  3. Hyvitämme erotuksen lahjakortilla.

Mitä hintatakuu koskee?
Hintatakuu koskee kaikkia Credigo lainoja, jotka ovat otettu Credigo.fi lainapalvelussa.

Mitä hintatakuu ei koske?
Hintatakuu ei koske toisten lainayhtiöiden, luottokorttiyhtiöiden, vertaislainojen tai vakuudellisten lainojen hintoja.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Yleisimmät kysymykset
Miksi Credigo on niin edullinen?
Credigo pikavipin kiinteät kulut muodostuvat vain korosta. Emme veloita lainoistamme nostomaksuja, avausmaksuja, laskutuskuluja tai muita ylimääräisiä piilokuluja. Noudatamme myös pienlainoille asetettua korkokattoa, jonka mukaan lainakorko saa olla korkeintaan 50,5%. Vertaile helposti miten edullinen Credigo on.

Mitkä ovat pikalainan kokonaiskustannukset?
Lainan kokonaiskustannukset muodostuvat lainakorosta. Kuukausikorko on 3,25 - 3,42%, riippuen lainan määrästä ja laina-ajasta. Näet jokaisen lainan kokonaiskustannukset etusivun lainalaskurista.

Onko teillä avaus- tai nostomaksuja?
Ei. Maksat pikavipistäsi vain korkoa. Pikavipin kokonaiskustannukset näet selkeästi jo hakiessasi lainaa Credigolta, etkä kohtaa laina-aikana ylimääräisiä piilokuluja.

Mistä näen asiakastietoni?
Näet tiedot ja dokumentit lainastasi kirjautumalla omille asiakassivuillesi. Henkilötunnuksesi toimii käyttäjätunnuksena. Henkilötunnus syötetään muodossa ppkkvv-XXXX.

Miten otan yhteyttä asiakaspalveluun?
Saat yhteyden asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä viestin nettisivuillamme. Asiakaspalvelijamme vastaavat kaikkiin puheluihin keskimäärin 6,7 sekunnin kuluessa palvelumme aukioloaikoina. Chatissa asiakaspalvelijamme palvelevat sinua reaaliaikaisesti ja vastaamme myös sähköposteihin mahdollisimman pian.

Miten saan laskuni?
Lähetämme laskun hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat laskun paperikirjeellä, voit kirjautua omille asiakassivuille valitsemaan sinulle sopivimman laskutustavan. Emme veloita paperilaskun lähettämisestä erikseen.

Jos et jostain syystä ole saaneet laskua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Milloin on laskuni eräpäivä?
Laskun eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä.

Lainan hakeminen
Kuka voi saada pikavipin?
Credigo-pikavippiä voi hakea 20-70 vuotias luottokelpoinen henkilö. Lainahakemuksen täyttämiseen edellytetään sähköistä tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Emme voi myöntää lainaa luottotiedottomalle.

Milloin voin hakea pikavippiä?
Lainapalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden ja voit jättää hakemuksesi milloin tahansa. Lainahakemuksia käsitellään ja maksetaan arkisin klo: 9-20 ja lauantaisin 10-18 välisenä aikana.

Maksaako lainan hakeminen?
Ei maksa. Voit aina tehdä lainahakemuksen ilmaiseksi, riippumatta siitä oliko laina hyväksytty tai hylätty.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?
Saat lainapäätöksen heti lainahakemuksen yhteydessä, kun olet suorittanut sähköisen tunnistautumisen.

Paljonko voin saada pikavippiä?
Voit hakea pikalainaa 100-2500€ väliltä, 6-60 kuukauden maksuajalla. Jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen luottopäätös lainahakemuksen pohjalta.

Voinko hakea pikalainaa yritykselleni?
Valitettavasti et. Myönnämme vakuudettomia pikalainoja vain yksityishenkilöille.

Voinko hakea pikavippiä vaikka minulla on prepaid- tai salainen liittymä?
Kyllä voit. Varmennamme hakijan henkilöllisyyden ensisijaisesti sähköisellä tunnistautumisella, jolloin hakija tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Onko minun pakko tunnistautua lainahakemuksen yhteydessä?
On. Suomen lain mukaan luotonantajan on luotettavasti tunnistettava asiakkaansa. Käytämme sähköiseen tunnistamiseen TUPAS-verkkopankkitunnisteita ja mobiilivarmennetta.

Minulla ei ole verkkopankkitunnuksia, kuinka voin tehdä hakemuksen?
Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tehdä lainmukaisen luotettavan tunnistautumisen myös mobiilivarmenteella. Mobiilivarmenteen voit ottaa käyttöösi omalta operaattoriltasi. Täältä saat lisätietoa mobiilivarmenteesta.

Mitä liitteitä tarvitsen hakemusta varten?
Hakemusta varten sinun ei tarvitse lähettää meille mitään liitteitä. Tarvitset vain tietokoneen tai puhelimen ja pankkitunnuksesi.

Miksi sain kielteisen lainapäätöksen?
Yleisimmät syyt lainahakemuksen hylkäämiseen ovat voimassaoleva maksuhäiriömerkintä, puutteelliset osoitetiedot tai avoin laina yrityksellemme. Oma riskiarviomme voi myös estää lainahakemuksen hyväksymisen.

Laskuun liittyvät kysymykset
Kauanko kestää ennen kuin maksusuoritukseni näkyy teillä?
Yleensä tämä kestää muutaman pankkipäivän. Lähetämme teille sähköpostiin vahvistuksen kun maksunne on kirjautunut meille.

Mistä tiedän, että olen maksanut laskuni?
Kun olet maksanut lainan kokonaisuudessaan, saat tekstiviestivahvistuksen. Lähetämme myös jokaisesta erämaksusta vahvistusviestin sähköpostitse, kun maksu kirjautuu järjestelmäämme.

Mitä tapahtuu jos en maksa laskuani ajoissa?
Jos lainan takaisinmaksua ei ole suoritettu ajallaan, lähetämme sinulle maksumuistutuksen, josta veloitamme 5€. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lasku, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Olen kadottanut laskuni, miten toimin?
Näet laskusi kirjautumalla omille asiakassivuillesi sivun oikeasta ylälaidasta. Saat maksutiedot myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Päivittyykö osoitteeni jos muutan?
Laskutusosoitteesi ei päivity automaattisesti muuton yhteydessä. Jos muutat tai tiedät muutosta etukäteen, voit tehdä osoitteenmuutoksen sähköpostitse.

Voiko lainan maksaa takaisin nopeammin?
Kyllä voi. Voit halutessasi maksaa lainan takaisin suuremmissa erissä, tai kokonaisuudessaan sovittua maksuaikataulua aikaisemmin. Takaisinmaksettavan summan voit pyytää asiakaspalvelustamme.

Mikäli avoimia laskuja ei ole ja teet maksusuorituksen, maksu kirjautuu suoraan pääomaan. Normaali kuukausierän lasku muodostuu silti aina kuukauden 14. päivä.

Mistä näen velkasaldoni?
Näet jokaisesta laskustasi ajankohtaisen velkasaldon eräpäivään saakka. Jos olet hukannut laskusi, voit kirjautua omille asiakassivuillesi nähdäksesi velkasaldosi viimeisimmästä laskustasi tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muut kysymykset
Mikä on SECCI?
Yleiset vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) antavat kuluttajalle selkeän tavan vertailla eri luottojen kustannuksia.

Mikä on todellinen vuosikorko?
Credigo-lainan todellinen vuosikorko on summasta riippuen 25,44-29,35%. Todellinen vuosikorko on tarkoitettu helpottamaan rahoitustuotteiden kulujen vertailua. Vuosikorko kuvaa todellista vuotuista korkoprosenttia, joka muodostuu luotosta aiheutuneista koroista ja kuluista.

Miten vastaanotan lainasopimuksen?
Lainasopimus on henkilökohtaisilla asiakassivuillasi.

Miten asetan lainakiellon?
Lainakieltoa varten tulee lähettää postitse vapaamuotoinen asiakirja, josta tulee ilmi että haluatte lainakiellon, sekä siitä tulee löytyä teidän koko nimenne, henkilötunnuksenne ja allekirjoituksenne. Kirje lähetetään osoitteeseen: Bulevardi 14 B, 00120 Helsinki

Onko palvelunne turvallinen?
Kyllä on. Tietojärjestelmissämme käytämme vahvoja turvajärjestelmiä ja salausmenetelmiä. Käytämme vain luotettaviksi todettuja yhteistyökumppaneita ja vaadimme heiltä myös korkeaa tietoturvatasoa. Lainan hakeminen vaatii aina henkilökohtaiset pankkitunnukset.

Mihin henkilötietojani käytetään?
Asiakastietoja käytetään ainoastaan yrityksemme omaan asiakastiedotukseen. Emme luovuta tietoja asiakkaista ulkopuolisille tahoille.

Mitä eroa on pikavipillä ja joustoluotolla?
Pikavippi ja pikalaina ovat kertaluontoisia pienlainoja. Nämä vipit eroavat joustoluotoista ja luottolimiitestä siten, että laina on kertaluontoinen. Joustoluotot ovat tietynlaisia vararahastoja, jotka toimivat kuten pankkien myöntämä luottokortti tai kulutusluotto. Yleensä luottolimiittiin kuuluu tilinhoitomaksu, kuukausimaksuja, nostokuluja ja muita ylläpitokuluja. Credigon pikavipissä ei ole ylimääräisiä lisäkuluja ja maksat vain korkoa.

Pohjoismaissa jo vuodesta 2006

Credigo on tarjonnut erilaisia rahoitustuotteita jo vuodesta 2006. Suomessa visionamme on muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla vain selkeitä lainatuotteita, kuten pikalainoja lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen. Meille tärkeää on asiakkaiden luottamus, jota lisätään tarjoamalla helposti vertailtavia luottoja ilman yllättäviä lisäkuluja.

  • 10 vuoden kokemus
  • Yli 150 000 asiakasta Pohjoismaissa
  • Ei piilotettuja kuluja
  • Ilmainen asiakaspalvelu

Valitse vastuullinen lainanantaja
Vastuullinen luotonantaja huolehtii asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta ja panostaa asiakaspalveluun. Hyvään luotonantotapaan kuuluu mielestämme myös se, ettei lainoissa ole piilokuluja ja asiakas tietää jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kokonaiskustannuksista.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tarjoamme vain selkeitä ja läpinäkyviä lainoja ja pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta palvelua. Credigo pikavippi ei sisällä lainkaan piilotettuja kustannuksia ja asiakaspalvelumme on aina ilmaista. Lue lisää Credigon vastuullisesta luotonantotavasta täältä.

Noudatamme lakia
Kaikki Credigon myöntämät lainat noudattavat Suomen lakia sekä kuluttaja-asiamiehen asettamia kuluttajaluottojen markkinoinnin perussääntöjä. Credigon pikavipin todellinen vuosikorko ei ylitä tai kierrä 15.3.2013 asetettua korkokattoa, joka koskee 2000 euroa pienempiä lainoja. Lainojemme todellinen vuosikorko on aina alle 50,5%.

Useat lainanantajat siirtyivät lakimuutoksen myötä erilaisiin limiittituotteisiin, jolloin pikavippi myönnetään niin, ettei korkokatto koske näitä lainoja. Käytännössä limiittilainat toimivat niin, että asiakas saattaa hakea lainaa 1000 euroa, mutta hänelle myönnetään 2000 euron kulutusluotto tai limiittilaina. Näin korkokatto kierretään ja pikavipistä voidaan veloittaa suurempia kustannuksia.

Northmill Oy
Credigo on Easycreditin ohella Northmill Oy:n rinnakkaistoiminimi, jolla se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa. Northmill Oy:n omistaa ruotsalainen emoyhtiö Northmill AB, joka on vakavarainen rahoitusyhtiö yli 10 vuoden kokemuksella. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseen, sillä Credigo on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 alkaen.

Northmill Oy on suomalainen yritys, joka on rekisteröitynyt Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Tämän edellytyksenä on esimerkiksi yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus sekä riittävä ammattitaito. Tähtäämme siihen, että tarjoamme asiakkaillemme vain selkeitä, läpinäkyviä ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto