Vertaile ja hae verkossa Fellow Finance Laina

"Fellow Finance - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Aina edullisin tarjous
Fellow Finance toimii vertaislainaperiaatteella eli rahoitus lainoihin tulee suoraan yksityisiltä lainanantajilta ilman välikäsiä. ​Hakijalle tämä tarkoittaa, että saat aina edullisimman tarjouksen niiltä lainanantajilta, jotka tarjoavat lainaa alhaisimmalla korolla. Mikäli et ole tyytyväinen tarjoukseen voit jäädä odottamaan halvempia lainatarjouksia. Vertaislainaamisessa hakemus kilpailutetaan aina lainanantaj​illa. Sinulla on siis täysi päätäntävalta.
Fellow Financen laina on ehdoiltaan joustava. ​Voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan ​lainan pois ilman lisäkuluja, pitää ilman rajoituksia lyhennysvapaita kuukausia tai siirtää lyhennyksen eräpäivää. Maksettuasi lainaa kolme kuukautta, voit hakea lainaasi korotusta helposti.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Joustava laina nopeasti ​eri tarkoituks​iin

Lainojen yhdistelyyn
Fellow Financella voit yhdistää helposti useita lainoja yhdeksi edulliseksi, pitkäaikaiseksi ja kerran kuukaudessa tasaeräisesti lyhennettäväksi lainaksi. Mikä parasta, me hoidamme yhdistämisen puolestasi - ilmoitat meille vain hakemu​ksella velkasummasi eri luotonantajille, niin maksamme lainasi pois suoraan luotonantajille. Meiltä saat yhdistelylainan paremmilla ehdoilla ja hoidettuasi ​sitä kolme kuukautta, voit tarvittaessa korottaa lainaa ​entistä edullisemmin ehdoin.

Suurempiin hankintoihin
Perheen vuotuinen loma-matka, auton osto tai vaikka asunnon remontti on järkevää rahoittaa pitkäaikaisella, ennustettavalla ja kuluiltaan mahdollisimman edullisella rahoitusratkaisulla – lainalla vertaisiltasi. Näin voit itse valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan ja rahaa jää muuhunkin, etkä ylikuormita talouttasi.

Arjen yllättäviin kuluihin
Joskus arjessa tulee yllättäviä isompia kulueriä kuten auton korjaus, kodinkoneiden hankintoja, lääkärikuluja jne.. Luottolimiiteillä tai pikaluotoilla siirrät menopiikin turhaan vain seuraavalle kuukaudelle, jolloin rahallinen ahdistus ​ainoastaan siirtyy hetkellisesti. Tämä ei tuo todellista ratkaisua tilanteeseen. ​Laina-ajaltaan pi​dempi laina on järkevä vaihtoehto tasoittamaan menoja pidemmälle aikavälille.

Fellow Finance Oyj

Edistyksellistä palvelua rahoitusta hakeville kuluttajille ja yrityksille sekä kohtuullista korkotuottoa ​varoilleen etsiville sijoittajille
Tarjoamme markkinoiden edistyksellisemmän verkkopalvelun, josta lainanhakija voi löytää tarpeisiinsa sopivan lainan ja lainanantaja eli sijoittaja voi saada kohtuullista korkotuottoa antamalleen lainalle. Välityksellämme voit sijoittaa vertaislainoihin ja yrityslainoihin.

Vakavarainen suomalainen ​joukkorahoituspalvelu
Fellow Finance Oyj on perustettu vuonna 2013 korkealuokkaisten ja tietoturvallisten verkkopalveluiden innovatiivisen kehittämiseen, ylläpitämiseen sekä kauppapaikkojen tarjoamiseen Euroopassa. Nuoresta iästämme huolimatta ​olemme kasvaneet nopeasti ​Pohjoismaiden suurimmaksi vertaislaina- ja joukkorahoitusalustaksi.

Olemme ensimmäinen Pohjoismainen ja euroalueella toimiva joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa sekä vertaislainapalvelua kuluttajille että lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille. Palvelua käyttää 43 eri maasta yli 2​25.000 asiakastamme.

Suomalainen Fellow Finance on yhtiön perustajiensa sekä Taaleri Oyj:n omistama vakavarainen palveluntarjoaja. Yhtiön tilintarkastaja on Advico Grant Thornton Oy:stä KHT Timo Helle.

Suomen kokenein tiimi palveluksessasi
Meillä on laaja kokemus rahoituksesta ja käytännön opissa hankittu ​erityisosaaminen säästämis-, sijoitus-, rahoitus- ja saatavienhallintapalveluiden kehittämisestä, toteuttamisesta ja operatiivisesta toiminnasta useissa Euroopan maissa. Olemme olleet myöntämässä kehittämillämme luottopäätösmenetelmin ja tietojärjestelmin yli ​​700M€ luottoja sadoilletuhansille eurooppalaisille. Samalla olemme palvelleet luotonantoa rahoittaneita tahoja monin eri kanavin ja ratkaisuin.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto