Vertaile ja hae verkossa FIN Yritysrahoitus

"FIN Yritysrahoitus - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Yritysrahoitusta 2000-10.000e joustavalla takaisinmaksuajalla
FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksellenne 2.000 - 10.000 euroa lainaa joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa on helppo hakea verkkohakemuksella, sillä asiakas ei edellytä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Yrityslainat

FIN Yritysrahoitus Oy:n yrityslainaa on vaivatonta hakea verkkohakemuksella. Lainahakemus siirtyy käsittelyyn välittömästi, kun vastuuhenkilöt ja takaajat ovat hyväksyneet sopimusehdot sekä lähettäneet allekirjoituksin varustetun lainahakemuksen sekä siihen liittyvän takaussitoumuksen meille. Lainahakemuksen käsittely on nopeaa, jolloin saatte lainapäätöksen jo yleensä saman päivän aikana.

Lainapalvelumme sopii yrityksille, joilla on haasteita esimerkiksi kassavirran vaihtelun tai muiden yllättävien taloudellisten muutosten parissa.

Emme pääsääntöisesti edellytä yritykseltä tilinpäätöstä, liiketoimintasuunnitelmaa, selvitystä lainan käyttötarkoituksesta tai muita liitteitä. Lisäksi yritys voi olla juuri perustettu, jolla ei ole vielä ensimmäistäkään tilinpäätöstä laadittuna.

Yritykselle myönnettävän lainan takaajana täytyy kuitenkin olla yksi yrityksen vastuuhenkilö. Yrityksen ja takaajan tulee täyttää seuraavat kriteerit: Yritys

  • Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin.
  • Yrityksellä ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä tai maksuviiveitä.
  • Yritys on toiminnassaan aktiivinen.
  • Poikkeuksellisesti saatamme pyytää kopioita yrityksen viimeisen 6 kuukauden ALV-ilmoituksista verottajalle tai muita asiakirjoja.

Takaaja

  • Takaajalla ei saa ole maksuhäiriöitä.
  • Takaajan on ilmoitettava lainaa haettaessa häntä koskevat tiedot (tulot, lainat, asumismuoto jne.)

Yrityslainan hakeminen FIN Yritysrahoitus Oy:ltä etenee seuraavasti:

  • Valitkaa sivustomme navigointipalkista "lainahakemus" ja täytä verkkohakemus.
  • Hyväksyttyämme lainan saatte lainasopimuksen ja sopimusehdot tarkasteltavaksenne.
  • Palautatte sopimuksen meille allekirjoitettuna.
  • Maksamme lainasumman tilillenne

Tervetuloa asiakkaaksi. Myönteinen lainapäätös on meidän lupaus yrityksellenne myönnetystä lainasta, eikä se sido Teitä mitenkään.

Olkaa hyvä ja täyttäkää lainahakemus jo tänään.

Yhtiöstä

FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on erikoistunut kotimaisten yritysten rahoittamiseen. Toiminta-ajatuksenamme on palvella suomalaisia yrityksiä verkossa joustavasti sekä tehokkaasti ilman turhaa byrokratiaa.

Suomalaiset pienyritykset ovat tärkeitä Suomen taloudelle. Me FIN Yritysrahoitus Oy:ssä uskomme, että voimme auttaa yrityksiä selviämään haasteista ja menestymään tarjoamalla näille helppoa ja yksinkertaista yrityslainaa.

FIN Yritysrahoitus Oy:lle on erityisen tärkeää toimia korkealla etiikalla ja pitää suomalaisen yrittäjän etu mielessä. Pyrimme siihen, että myöntämämme lainat menevät kannattavaan käyttöön ja parantavat rahoitettavan yhtiön taloustilannetta lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja yhteistyökumppaniksemme.

Usein kysyttyä

Mitä ehtoja yrityslainaa hakevan tulee täyttää?
FIN Yritysrahoitus Oy:n yrityslainat on tarkoitettu kaikille kauppa-, ennakkoperintä- ja ALV-rekisteriin rekisteröidyille yrityksille, joilla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Lainaa voivat saada sekä pienet että suuret yritykset ja myös toimintansa vastikään aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille.

Paljonko yritys voi saada lainaa FIN Yritysrahoitus Oy:ltä?
Myönnämme lainaa 2.000 - 10.000 euroa. Voitte hakea meiltä lainaa vaikka yrityksenne ei olisi entuudestaan FIN Yritysrahoitus Oy:n asiakas.

Mitkä ovat FIN Yritysrahoitus Oy:n lainaehdot ja hinnat?
Ajantasaiset lainaehdot ja hinnaston löydätte kotisivuiltamme. Lainan sopimusehdot saatte myös lainasopimuksen toimituksen yhteydessä. FIN Yritysrahoitus Oy:n ajantasaiset Yleiset lainaehdot löydätte kotisivuiltamme, mistä voitte ne halutessanne myös tulostaa.

Miten lainaa haetaan FIN Yritysrahoitus Oy:ltä?
Yrityslainaa haetaan FIN Yritysrahoitus Oy:ltä kätevällä verkkohakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Voiko yritys lainata enemmän kuin yhden lainan?
FIN Yritysrahoitus Oy myöntää yritykselle yhden lainan kerrallaan.

Milloin lainaa voi hakea?
FIN Yritysrahoitus Oy ottaa vastaan verkkohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Käsittelemme lainahakemukset toimistoaikana.

Kuinka pian yritys saa lainapäätöksen ja lainasumman käyttöönsä?
Lainahakemus käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainapäätöksen saatte jopa saman päivän aikana. Tämän jälkeen yrityksen tulee lähettää allekirjoitettu lainasopimus ja siihen liittyvä allekirjoitettu takaussitoumus FIN Yritysrahoitus Oy:lle. Vastaanotettuamme lainasopimuksen ja takaussitoumuksen siirrämme lainasumman tilillenne kolmen pankkipäivän kuluessa.

Onko lainan hakeminen FIN Yritysrahoitus Oy:ltä turvallista?
On. Käytämme järjestelmissämme salaustekniikkaa, joka estää henkilö- ja yritystietojenne joutumisen vääriin käsiin. Käsittelemme tietoja lakien ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisesti.

Miksi yrityksellemme ei myönnetty lainaa?
Yleisimmät syyt kielteiseen lainapäätökseen ovat:
Lainan hakija tai takaaja on niin sanotusti luottotiedoton (rekisteröity maksuhäiriö Asiakastieto Oy:n rekisterissä) tai lainaa ei voida myöntää suorittamamme riskianalyysin perusteella.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko ja mistä sen näkee?
Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella. Löydätte sivuiltamme ja markkinointimateriaaleistamme esimerkkilainojen todelliset vuosikorot. Yrityksenne lainan todellisen vuosikoron saatte aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Voiko yrityslainan maksaa takaisin nopeammin?
Kyllä, lainan voi maksaa aina suunniteltua nopeammin takaisin. Tämä ei aiheuta Teille minkäänlaisia lisäkuluja.

Onko eräpäivän siirtäminen mahdollista?
Kyllä, mikäli haluatte siirtää eräpäivää, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme, kiitos.

Mitä jos yrityksellämme on vaikeuksia takaisinmaksun kanssa?
Tällöin olkaa hyvä ja ottakaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyritään löytämään kyseiseen ongelmaan ratkaisu yhdessä.

Lasketaanko järjestelypalkkio lainasummasta pois?
Ei. Lainan järjestelypalkkio jaetaan tasaisesti koko laina-ajalle ja maksetaan osissa lainan kuukausierien yhteydessä.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto