Vertaile ja hae verkossa Fixura Laina

"Fixura - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Säästä nyt lainakuluissa ja pyydä rahoitus Fixuralta!
Kun haet edullista lainaa omien toiveidesi mukaan, lähetämme sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Lainahakemuksen tekeminen ei siis vielä sido sinua nostamaan lainaa. Fixuran laina on aina edullinen ja turvallinen vaihtoehto. Vaivaton ja edullinen tapa saada lainaa. Fixuran välittämät lainat ovat niin sanottuja vertaislainoja eli lainaa yksityishenkilöiden välillä. Voit hakea kauttamme vakuudetonta lainaa 1 000–10 000 euroa edullisilla lainanhoitokuluilla.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Edullinen tapa hakea lainaa

Fixuran lainapalvelun kautta voit saada lainaa edullisesti, valitsemillasi lainaehdoilla. Siksi lainat ovat usein muita lainapalveluita halvempia. Aloita lainan hakeminen Fixuran kautta ensin, niin voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen.

Lainaa kiinteällä korolla
Fixura lainan lainakorko on 6-27% välillä. Lainat ovat usein muita lainapalveluita halvempia, koska meillä laina tulee suoraan yksityisiltä sijoittajilta. Lainan lopullinen korko määräytyy hakijan luottoluokituksen perusteella sekä yksityisten sijoittajien sen hetkisistä markkinoista.

Vakuudeton laina
Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta. Fixura-lainaan sinun ei tarvitse liittää mitään vakuuksia tai pyytää ketään takaamaan lainaasi. Jos sinulla on säännölliset tulot, eikä luottomerkintää, voit hakea vakuudetonta lainaa.

Kilpailuta lainasi
Kilpailuta laina ja säästä kuluissa. Kun jätät hakemuksen meidän kauttamme, voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää, hyväksytkö lainan vai et.

Lainaa sinun ehdoillasi
Kun haet lainaa omin ehdoin, varmistat itsellesi parhaat lainaehdot. Voit hakea vakuudetonta lainaa talouteesi sopivalla lainasummalla ja maksuajalla. Yhdistämme lainan tarpeessa olevat henkilöt heidän kanssaan, jotka haluavat lainata rahojaan toisille.

Fixura laina kannattaa - Säästää kukkaroa ja taloutta

Älä keräile velkoja!
Kuukausittaisten korkokulujen maksaminen useasta erillisestä lainasta voi helposti käydä kukkaron päälle. Lainojen yhdistämisessä on yksinkertaisesti kyse siitä, että säästät takaisinmaksukuluissa, jos pystyt maksamaan lainat nopeasti pois. Älä siis turhaan anna monen pienemmän lainan ja niiden korkojen kasaantua! Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti järkevää! Voit hakea vertaislainaa Fixuran kautta nopeasti ja anonyymisti netissä.

Lainaa voit hakea 1000-10 000 euroa. Lainalaskurin avulla näet tarkalleen, millaiset vertaislainan kulut ovat erilaisilla lainaehdoilla. Voit valita juuri sellaiset lainaehdot (laina-aika ja summa), jotka sopivat sinulle parhaiten. Säästä siis hakemalla vertaislainaa ja maksamalla kaikki pienemmät lainasi kerralla pois!

Miksi yhdistää lainat Fixura-lainalla?
Lainan hakeminen on nopeaa eikä sido hakijaa nostamaan lainaa. Voit rauhassa vertailla muita lainavaihtoehtoja. Fixura ilmoittaa sinulle tekstiviestitse ja sähköpostitse, kun lainasi on nostettavissa. Lainojen yhdistäminen kannattaa myös siksi, että voit itse vaikuttaa omaan kuukausieräsi suuruuteen.

Fixura on järkevä ja luotettava vaihtoehto, kun haluat yhdistää monta pientä lainaa. Fixuran kautta päätät itse laina-ajan ja summan suuruuden. Fixuran välittää vertaislainaa, joka tarkoittaa että Fixura yhdistää lainanottajat eri lainantarjoajien kanssa.

FIXURA AB OY

Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys
Fixuralla on tänä päivänä yli 80 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joten olemme Pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä.
Suomen markkinoilla olemme uranuurtajia – kun aloitimme toimintamme vuonna 2010, muita vastaavia yrityksiä ei vielä ollut.

OLEMME OSA JAKAMISTALOUTTA
Fixura tuli markkinoille 2010, mutta liikeideamme on ikivanha. Ihmiset ovat kautta aikain lainanneet rahaa toisilleen ja ottaneet korkoa vaivanpalkkana. Nykypäivän tekniikalla voidaan hajauttaa riskejä ja tuoda lainanhakijat ja sijoittajat helposti yhteen. Olemme osa kansainvälistä jakamistaloutta – ilmiötä, jossa täysin uudet rahoitusmuodot kasvavat pankkien ja perinteisten rahoituslaitosten rinnalle. Välitämme vain olemassa olevaa rahaa ja näin toimimme vakaamman ja turvallisemman kansantalouden puolesta.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto