Vertaile ja hae verkossa Komplett Bank Joustoluotto

"Komplett Bank Laina - Hakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Lainaa jopa 50 000 €!
Olemme uuden sukupolven online-pankki Norjasta, jossa olemme viimevuosina saavuttaneet vankan aseman luotettavana, joustavana ja nopeana pankkina. Erikoisalaamme ovat kulutusluotot, ja tarjoamme ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin. Pyrimme tekemään niin arjesta kuin juhlastakin sinulle joustavaa.
Toimintamme tapahtuu ainoastaan internetissä ja on täten kustannustehokkaampaa kuin perinteisillä pankeilla. Meillä ei ole piilokuluja tai maksuja. Joustoluoton takaisinmaksun tahdista päätät aina itse.
Hintatietomme ja ehtomme ovat aina esillä, jotta tiedät mistä maksat.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Miten Komplett Bankin Joustoluotto toimii?

Joustoluottoa jopa 50 000 € ilman vakuuksia tai lyhennyspakkoa!

Komplett Bankin Joustoluotto on aidosti joustava luotto, jota voit hakea ilman vakuuksia. Joustoluottomme eroaa markkinoilla tällä hetkellä tarjolla olevista jatkuvista luotoista siten, että siinä ei ole lyhennyspakkoa.

Lyhennysvapaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lyhentää Joustoluottoa joka kuukausi, vaan voit päättää takaisinmaksuaikataulusta itse. Laskutamme kuukausittain vain kertyneet korot ja kulut. Korkoa maksat vain nostamastasi luottomäärästä. Voit halutessasi maksaa myös enemmän kuin laskun vähimmäissaldon, jolloin ylimenevä osuus lyhentää luoton pääomaa. Voit milloin tahansa nostaa ja maksaa Joustoluottoa sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Voit täyttää lainahakemuksen verkkosivuillamme. Käsiteltyämme lähettämäsi hakemuksen saat päätöksen viipymättä sähköpostiisi. Tarjouksen nimelliskorko määräytyy taloudellisen tilanteesi, maksukykysi, lainan määrän ja sisäisen riskienhallintaprosessimme perusteella.

Lainaesimerkki*: korko 12,60 %, tod.vuosikorko 15,33 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 14 070 €, maksuerä 235 €/kk.

*Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa eikä sillä ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä koroista ja kuluista.

Löydä vastaus kysymyksiisi täältä!

Joustoluotto
Kuka voi hakea Joustoluottoa?
Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi tarkistamme, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa.

Kuinka pitkä laina-aika on Joustoluotossa?
Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Lyhennyspakkoa ei ole ja lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Riittää, että maksat kuukausittain vähimmäissumman, eli erääntyneet korot ja kulut.

Kuinka voin käyttää Joustoluottoa?
Joustoluotto on aina käytössäsi annetun luottorajan puitteissa. Voit nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla. Maksat korkoa vain käytössäsi olevasta luotosta. Luotossa ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa eikä lyhennyspakkoa. Riittää, että maksat kuukaudessa vähimmäissumman, joka koostuu edelliskuukauden koroista ja kuluista. Voit päättää itse, milloin maksat lainan takaisin.

Hakemusprosessi
Miten voin allekirjoittaa sopimuksen?
Voit allekirjoittaa lainasopimuksesi heti Joustoluotto-hakemuksen lähettämisen jälkeen, tai sähköpostiisi saamasi linkin kautta. Voit allekirjoittaa sopimuksen oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.

Hakemukseni tila
Saat meiltä sähköpostiviestitse päätöksen, kun hakemuksesi on käsitelty. Ennen kuin hakemuksesi on käsitelty, emme valitettavasti pysty antamaan lisätietoja hakemuksesi sen hetkisestä tilasta.

Hakemuksen liitteet
Olemme sinuun yhteydessä, mikäli lähettämissäsi liitteissä on puutteita, ne ovat vanhat tai jokin liite puuttuu. Kun saat sähköpostiisi viestin puuttuvasta liitteestä, voit toimittaa meille uuden kuvan/skannauksen kyseisestä liitteestä. Huom. ethän lähetä jo lähettämääsi liitettä uudelleen.

Emme tarkista lähetettyjen liitteiden sisältöä ennen kuin hakemuksen käsittely on aloitettu.

Kiinnitäthän huomiota liitteitä lähettäessä niiden laatuun. Liitteen tulee näkyä kuvassa kokonaisuudessaan ja sen on oltava tarkka.

Huomioithan, että sähköpostin liitteenä lähetettyjen liitteiden siirtymisessä hakemukseen menee pidempi aika kuin hakemuksella, tai sähköpostin linkin kautta liitettyjen liitteiden siirtymisessä.

Kuinka paljon Joustoluottoa on mahdollista hakea?
Tarjoamme Joustoluottoa 1000 - 50 000 euroa. Luoton nimelliskorko on 4,9 % - 19,9 %.

Kuinka korko määräytyy?
Lopullinen lainatarjous perustuu pankin tekemään kokonaisarvioon asiakkaasta.

Virhe hakemuksessa, miten toimin?
Mikäli huomaat täyttämässäsi hakemuksessa virheen, pyydämme sinua ystävällisesti olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse numeroon 09 42452288 tai sähköpostitse tästä.

Jälleenrahoitus
Miten jälleenrahoitus toimii?
Luottohakemusta täyttäessäsi voit halutessasi hakea jälleenrahoitusta nykyisten luottojesi yhdistämistä varten. Yhdistämällä muita luottojasi sinulla on mahdollisuus pienentää kuukausittaisia menojasi ja jättää enemmän rahaa muuhun käyttöön.

Ennen luottopäätöstä tulemme pyytämään sinulta sähköpostitse tiedot jälleenrahoitettavista luotoistasi. Mikäli saat myönteisen luottopäätöksen jälleenrahoitusta varten, maksamme jälleenrahoitettavat luotot puolestasi ja mahdollinen loppuosuus luotosta maksetaan tilillesi.

Lainaturvavakuutus
Mistä löydän Lainaturvavakuutuksen ehdot?
Ehdot löydät täältä. Mikäli päätät ottaa Lainaturvavakuutuksen Joustoluottoosi, tulet saamaan vakuutussopimuksen sähköpostiisi.

Mikä on Lainaturvavakuutus?
Oletko miettinyt taloudellisia seuraamuksia, mikäli sairastut pidemmäksi aikaa tai menetät työsi?
Me emme voi estää odottamattomien asioiden tapahtumista, mutta jos jotain odottamatonta tapahtuu sinulle, voi Lainaturvavakuutus parantaa taloudellista tilannettasi.

Tarjoamme yhteistyössä BNP Paribas Cardif:n kanssa Lainaturvavakuutusta, joka on turva sinulle ja perheellesi, mikäli sairastut, jäät työttömäksi tai menehdyt.
Vakuutus auttaa maksamaan luoton kuukausittaisen lyhennyksen. Kuukausikorvaus on joko vähimmäismääräsi tai 2 prosenttia jäljellä olevasta lainasta sen mukaan, kumpi on korkeampi.
Kuolemantapauksessa vakuutus kattaa luoton kokonaissaldon aina 50 000 euroon saakka.

Kuinka voin hakea Lainaturvavakuutusta?
Voit hakea Lainaturvavakuutusta samalla hakemuksella kuin haet Joustoluottoa. Mikäli haluat vakuutuksen jo olemassa olevaan lainaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 09 42452288 tai sähköpostitse tästä.

Mitä Lainaturvavakuutus maksaa?
Vakuutuksen kuukausimaksu on 0,3 % kuun lopussa käytössä olevasta Joustoluoton kokonaissaldosta.

Mitä vakuutus korvaa?
Vakuutus korvaa joko vähimmäismääräsi, tai 2 % jäljellä olevasta lainasta sen mukaan, kumpi on korkeampi, aina ensimmäiseen vuoteen saakka. Itsestä riippumattomasta syystä tai sairaslomalla. Maksettava korvaus pitää sisällään, että pakolliset maksut sekä kulut maksetaan.

Kuolemantapauksessa vakuutus maksaa kertakorvauksen, joka kattaa luoton kokonaissaldon aina 50 000 euroon saakka.

Mitä Lainaturvavakuutukselle tapahtuu jos laina siirtyy perintään?
Mikäli lainasi siirtyy perintään, vakuutuksesi voimassaolo päättyy välittömästi.

Laskutus
Milloin on eräpäivä ja voinko muuttaa sitä?
Eräpäivä on joka kuun 20. päivä.

Eräpäivä on kaikille asiakkaillemme sama ja sitä ei ole mahdollista muuttaa. Eräpäivän jälkeen maksetuista suorituksista perimme viivästyskorkoa.

En ole saanut laskua, miten toimin?
Pyydämme tarkistamaan onko laskusi saapunut sinulle sähköpostitse. Sähköpostin suodatinasetukset saattavat joskus ohjata laskun suoraan roskapostikansioon tai poistaa viestin kokonaan. Tällöin sähköpostin suodatinasetuksia kannattaa muuttaa niin, että lasku tulee näkyviin Saapuneet –kansioosi.

Mikäli et kuitenkaan löydä laskua sähköpostistasi tämänkään jälkeen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tästä tai puhelimitse numeroon 09 4242288.

Olen saanut laskun, kuinka paljon minun kuuluu maksaa?
Sinun tulee maksaa vähintään laskussa näkyvä “maksettava vähimmäissumma”. Joustoluotossa vähimmäissumman määrä on edellisen kuukauden aikana kertyneet korot ja kulut.

Mikäli haluat, voit myös maksaa enemmän kuin vähimmäissumman. Tämä vähimmäissumman ylittävä osuus menee lainasaldon lyhentämiseen. Voit nostaa ja maksaa Joustoluottoa haluamallasi tavalla sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Voinko maksaa Joustoluoton pois kokonaan kun haluan?
Kyllä, voit halutessasi maksaa Joustoluoton kokonaan kerralla. Viitenumerosi on aina sama, joten voit maksaa Joustoluottosi pois kun itse haluat. Olethan kuitenkin yhteydessä asiakaspalveluumme ennen maksua, jotta voimme antaa sinulle ajantasaisen saldon ja saat näin maksettua Joustoluottosi kokonaisuudessaan pois.

Voinko saada maksuvapaan kuukauden?
Komplett Bankin Joustoluotossa et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Sinulta laskutetaan vain korot ja kulut, jotka tulee kuitenkin maksaa joka kuukausi.

Omat Sivut
Kuinka voin kirjautua Omille Sivuille?
Voit kirjautua Omille Sivuille henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai käyttämällä Mobiilivarmennetta. Sisäänkirjautumislinkin löydät sivuston oikeasta yläkulmasta.

Mitä voin tehdä Omilla Sivuilla?
Omilla Sivuilla voit

  • tarkistaa sinulle myönnetyn luottorajan, käytetyn saldon sekä käytettävissä olevan luottorajan
  • tehdä tilisiirtoja, maksaa maksuja ja nostaa myönnettyä luottoa omalle tilillesi
  • tarkistaa tilitapahtumat
  • nähdä saapuneet laskut

Ongelmia sisäänkirjautumisessa?
Mikäli sinulla on ongelmia Omille Sivuille kirjautumisessa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme täältä.

Yleistä
Joustoluoton irtisanominen
Mikäli haluat irtisanoa ja päättää Joustoluottosopimuksesi, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme kirjallisesti, joko sähköpostitse tästä tai postitse osoitteessa Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki

Miten muutan yhteystietojani tai antamaani tilinumeroa?
Mikäli haluat muuttaa Joustoluotto-hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitetta ja/tai tilinumeroa, täytä seuraava lomake ja lähetä se meille, sekä kopio voimassaolevasta henkilötodistuksesta, kuten henkilökortista, passista tai ajokortista meille postitse osoitteeseen: Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki.

Haluatko antaa palautetta?
Meille Komplett Bankissa on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Mikäli et löytänyt vastauksia kysymyksiisi sivuiltamme, tai haluat antaa meille risuja tai ruusuja, pyydämme lähettämään meille palautetta täältä.

Peruutusoikeus
Luottoasiakkaalla on oikeus perua luottosopimus ilmoittamalla siitä luotonantajalle 14 kalenteripäivän kuluessa luottosopimuksen tekemisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jona luottoasiakas on saanut luottosopimuksen kirjallisesti tai sähköisesti.
Jos ilmoitus tehdään kirjallisesti, määräaikaa katsotaan noudatetun, jos ilmoitus on lähetetty ennen määräajan päättymistä. Ilmoitus voidaan antaa kirjeitse osoitteeseen Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki, sähköpostitse luotonantajan asiakaspalveluun täältä tai puhelimitse numeroon 09 42452288.

Tietoa Komplett Bankista

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen.

Komplett Bank on osa Komplett Group konsernia, joka on myös yksi suurimmista osakkeenomistajistamme. Komplett Groupin alla toimii useita Norjan johtavista verkkokauppa toimijoista Skandinaviassa, kuten Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler.

Pyrimme tarjoamaan markkinoiden joustavinta kulutusluottoa edullisin ehdoin. Asiakastyytyväisyys on oleellinen osa toimintaamme.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto