Vertaile ja hae verkossa Lainaaja Laina

"Lainaaja - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Lainaaja on vertaislainojen markkinapaikka
Vertaislainoissa sekä lainanhakijat että sijoittajat ovat yksityishenkilöitä ja niistä käytetään myös nimitystä P2P laina (peer-to-peer). Näin yksityishenkilöt korvaavat pankkien toimintaa rahan lainaajina samoin kuin Airbnb korvaa hotelleja ja Uber takseja.
Lainaaja on markkinapaikka sijoittajan ja lainanhakijan välillä ja tekee mahdolliseksi vertaislainaamisen osapuolten välillä. Luotonannosta tulee sosiaalista ja reilua molemmille osapuolille. Rahanlainaajat voivat määrittää itselleen sopivan lainan määrän ja keston ja sijoittajat arvioida lainahakemuksia suhteessa omiin tuotto-odotuksiinsa. Lainaajan vertaislainoissa korot vaihtelevat 6-24% välissä ja lainasummat 800-6000€ välissä.
Tee hakemus jo tänään! Jos löydät halvemman lainan huomenna, voit peruuttaa hakemuksesi ilman kustannuksia. Meillä teet lainahakemuksesi nopeasti ilman palkkatodistusta.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Lainaaja lyhyesti

Ajatus Lainaajan perustamisesta tuli Tuomas Talolalle, kun tämä vuonna 2009 Nordeassa työskennellessään keräsi tapoja tavoittaa asiakkaita verkossa. Syntyi oivallus, että verkon yli sekä lainanottajat että sijoittajat voisivat kohdata toisensa sopivassa markkinapaikassa ja lainata toisilleen ilman pankkia. Saavutettu hyöty jaettaisiin osapuolten kesken.

Vertaislaina Oy perustettiin vuonna 2010 ja mukaan haettiin ulkopuolisia sijoittajia. Palvelu rakennettiin teknisesti Vendep Oy:n kanssa ja ensimmäiset lainat saatiin myönnettyä vuoden 2010 loppuun mennessä. Liiketoimintaa kasvatettiin aktiivisesti seuraavien 4 vuoden ajan, sekä sijoittajien että lainanottajien määrä kasvoi tasaisesti.

Vuoden 2015 aikana vertaislainamarkkinoille oli tullut mukaan muutama uusi toimija. Finanssialan toimijat olivat kiinnostuneita kasvavista vertaislamarkkinoista ja miettivät markkinoille tuloa. Elokuussa 2015 indeksisijoittamisen edelläkävijä Front Group Oy osti enemmistön Lainaajan osakekannasta. Samalla Lainaajaan tuli merkittävästi lisää finanssialan osaamista ja Front pääsi kiinni aktiivisemmin vertaislainamarkkinoihin.

Vuonna 2016 Lainaajan toiminta on kasvanut merkittävästi. Lainanhakijoiden ja sijoittajien määrä on moninkertaistunut vuoden aikana. Lainaajassa haetaan kasvua kehittämällä jatkuvasti erilaisia tuotteita. Yksi tärkeimpiä ominaisuuksia on automaattinen sijoittaminen ja muita kehitetään jatkuvasti. Lainaaja on mukana myös Suomen vertaislainayhdistyksessä, joka toimii suomalaisten vertaislaina yritysten kattojärjestönä.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto