Vertaile ja hae verkossa Qred Yrityslaina

"Qred Yrityslaina - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Kiinteä kuukausikulu – Ei korkoa tai avausmaksua – Maksat kulua vain käytetyltä lainaajalta
Ei-sitova tarjous tunnissa - Rahat samana päivänä - Ei piilokuluja
Nopeus on valttia silloin, kun koneet seisovat tai asiakkaat odottavat. Yrittäjällä ei useinkaan ole mahdollisuuksia odottaa ensin pankin kanssa sovittua tapaamista ja sitten vielä epätietoisena lainapäätöstä. Me Qred Yrityslainassa teemme lainatarjouksen sinulle tunnissa siitä, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Jos hyväksyt sen, saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana, jos olemme vastaanottaneet hakemuksesi ennen kello 15.30.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Tarvitsemasi käyttöpääoma nopeasti ja vaivattomasti:

 • Olemme joustava ja nopea toimija
 • Saat lainapäätöksen heti
 • Rahat tilille samana päivänä
 • Et maksa muita kuluja kuin kk-kulut
 • Puhelinneuvontaa ma – pe klo 8 – 17
 • Ammattitaitoinen rahoitusneuvonta

Mutta toisaalta:

 • Ei piilokuluja
 • Ei vakuuksia
 • Ei paperitöitä
 • Ei odottamista
 • Ei pelkkää luottotietojen tuijottamista

Kun olet hoitanut muutaman ensimmäisen kuukausilyhennyksen sovitun aikataulun mukaisesti, voimme halutessasi korottaa lainasummaasi.

Yrityksen tausta ja vastuuhenkilöt

Qred on pohjoismainen rahoitusalan konserni, jolla on toimintaa Ruotsissa ja Suomessa. Työntekijöillä ja yrityksen perustajilla on monialainen kokemus niin viestintä-, pankki-, kuin vakuutusalaltakin, mutta ennen kaikkea yrittäjänä toimimisesta. Emme ole pankki vaan rahoituslaitos ja palvelemme yksinomaan pohjoismaisia pienyrityksiä rahoitusasioissa.

Yrittäjänä asiat eivät aina suju niinkuin on suunniteltu. Ikäviä yllätyksiä vääjäämättä tulee ja silloin tarvitaan nopeaa apua. Itse yrittäjinä toimineena tiedämme, mikä on pankin suhtautuminen pienyrittäjiin. Kabineteissa pankinjohtajat ylistävät pienyrittäjää yhteiskunnan tukipilarina, mutta kun samainen ylistetty pienyrittäjä koittaa asioida pankin yrityslainatiskillä koittaa todellisuus: pankit eivät lainaa rahaa pienyrityksille. Ja niille joille lainaavat, vaaditaan lainan saamiseksi reaalivakuuksia. Itse kyseisillä pankkitiskeillä useasti asioineena turhauduimme tilanteeseen ja ajattelimme, että tämän on voitava tehdä paremmin. Olemme tähän mennessä rahoittaneet tuhansia pienyrityksiä pienempien ja vähän isompienkin rahoitustarpeiden osalta.

Yrityslainamme

Miten Qred Yrityslaina eroaa muista yrityslainoista
Meillä ei ole kallista hallintoa, raskasta IT-järjestelmää tai vanhoja työtapoja. Voimme oikeasti tarjota palvelun, joka on tehty yrittäjiä varten, vailla kaikkea sitä historian tuomaa painolastia mitä pankeilla on. Anna meille mahdollisuus osoittaa paremmuutemme, lupaamme että emme petä odotuksiasi.

Kuka on lainan myöntäjä
Lainat myöntää Qred Yrityslaina Oy, Suomen sivuliike, y-tunnus 2868615-5. Yrityksen omistaa sen työntekijät.

Miten haen yrityslainaa?
Lainan hakeminen on hyvin yksinkertaista ja nopeaa. Lainan hakeminen tapahtuu seuraavasti: Täytä ei-sitova lainahakemus. Siinä menee n. minuutti. Saat seuraavan tunnin aikana meiltä tarjouksen, joka on voimassa 7 päivää.

Mitkä yritykset voivat hakea lainaa?
Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille.

Yrityksen tiedot tulee lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Myönnättekö yrityslainaa vasta perustetuille yhtiöille?
Kyllä, kunhan yritys toiminut vähintään 3 kuukautta ja yrityksessä on liikevaihtoa joka tavalla tai toisella voidaan varmentaa.

Milloin lainat maksetaan yrityksen tilille?
Lainat maksetaan ulos välittömästi, kun olemme vastaanottaneet (sähköisesti) allekirjoitetun lainasopimuksen. Jos saamme hakemuksesi ennen klo 15.30, maksamme lainan saman päivän aikana.

Mihin aikaan vuorokaudesta voin hakea lainaa?
Lainapalvelumme on auki 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa. Jos jätä olet lainahakemuksesi viikonlopun aikana tai myöhään illalla, saat lainapäätöksen seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa aina arkisin klo 08.00-17.00.

Paljonko voin saada yrityslainaa?
Lainasummat eri yrityksille ovat väliltä 1 000 – 100 000€. Yrityksellesi tarjottava lainasumma määräytyy hyvin pitkälti yrityksen liikevaihdon mukaan, mitä isompi liikevaihto sen isompi yrityslaina.

Voinko saada uutta yrityslainaa, vaikkei edellinen ole takaisinmaksettu?
Kyllä voit saada yrityslainaa, vaikkei edellinen olekaan vielä kokonaan takaisinmaksettu. Voit tehdä uuden yrityslainahakemuksen joko suoraan etusivulta tai kirjautumalla ”omille sivuille”, jolloin myös näet nykyisen lainasi avoimen saldon.

Kun olemme vastaanottaaneet uuden hakemuksesi ja käsitelleet sen, toimitamme sinulle lainatarjouksen. Mikäli hyväksyt lainatarjouksen, korvataan aiempi yrityslaina tällä uudella lainalla, jolloin sinulla on taas vain yksi laina avoinna.

Tiesithän että voit hakea lainan korotusta jo kahden takaisinmaksetun maksuerän jälkeen.

Vaaditaanko yrityslainan myöntämiseen vakuuksia?
Yrityslainamme ovat ilman vakuuksia, joten emme vaadi mitään erillisiä vakuuksia. Sen sijaan edellytämme lainalle yrittäjän henkilötakausta.

Vaaditaanko erilllisiä todistuksia toimitettavaksi yrityslainahakemuksen yhteydessä?
Emme vaadi tilinpäätöstä, kassavirtalaskelmaa tai liiketoimintasuunnitelmaa toimitettavaksi hakiessasi yrityslainaa. Voit toki liittää lainan hakemukseen esim. pankin tiliotteen tai tiedot tulevista toimeksiannoista, joilla parannat mahdollisuuksia lainan saantiin.

Pääasialliset syyt hylätylle yrityslainahakemukselle?
Pyrimme aina parhaimpamme mukaan myöntämään yrityksille lainaa, mutta aina emme valitettavasti voi tarjota lainaa. Yleisimmät syyt hylätylle yrityslainahakemukselle ovat: 1. Yrityksellä on esiintynyt aiempia maksuviiveitä
2. Yritys ei ole läpäissyt luottokelpoisuusarviointiamme
3. Ilmoitetut hakemustiedot ovat virheelliset

Mitä tietoja tarkistatte myöntäessänne yrityslainaa?
Myöntäessämme yrityslainaa, tarkistamme, ettei yrityksellä ja sen vastuuhenkilöillä ole tuoreita maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi tarkistamme yrityksen avainluvut (liikevaihto, henkilöstön määrä) ja muut lainat.

Emme myönnä yrityslainaa yrityksille, joilla on tuoreita maksuhäiriömerkintöjä.

Voinko saada yrityslainaa toiminimelle?
Toiminimet voivat hakea mainiosti yrityslainaamme. Myönnämme yrityslainoja osakeyhtiöille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille ja toiminimellä toimiville yrittäjille. Tärkeintä on, että kyse on yritystoiminnasta ja lainan tarve liittyy kyseiseen toimintaan.

Emme myönnä lainoja yksityishenkilöille.

Mikä on yrityslainan hinta?
Yrityslainan hinta on aina yrityskohtainen, alkaen 1.75 %/kk. Saat selville sinun yrityksesi tarkan hinnan toimitettavasta lainatarjouksesta. Voit toisin sanoen pyytää meiltä yrityslainatarjouksen ja rauhassa verrata sitä muihin vaihtoehtoihin.

Tiesithän, että kuukausikulu laskutetaan vain niiltä kuukausilta kun laina on avoinna. Voit esim. kokeilla lainaa kuukauden ja jos et ole tyytyväinen tai et tarvitse lainaa pidemmäksi aikaa, maksat lainatun pääoman ja yhden kuukauden kulun meille takaisin.

Lisätäänkö yrityslainoihin laskutuskulu?
Yrityslainoihin ei lisätä laskutuskulua, mikäli vastaanotat laskun sähköpostin liitteenä (PDF).

Halutessasi voimme toimittaa sinulle kuukausilaskun paperitse, josta perimme 5€/lasku lisäkulua.

Lisätäänkö yrityslainaan piilokuluja?
Yrityslainallesi ei tule mitään lisäkuluja, ei avausmkaksua, ei nostokulua, eikä muitakaan piilokuluja. Kaikki sovitaan erikseen sinun kanssasi. Lue lisää täältä: lainanantomme vastuullisuus.

Onko yrityslainakulu vähennyskelpoinen?
Kyllä, yrityslainasta maksettava kuukausikulu on kulu yrityksen tuloslaskelmassa, eli se vähentää maksettavaa veroa. Jos sinulla on muita kirjanpitoon liittyviä kysymyksiä, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lisätäänkö yrityslainakuluihin alv?
Yrityslainakuluihin ei lisätä alvia. Koska kyseessä on rahoituspalvelu, ovat kulut alvittomia. Omassa kirjanpidossasi voit kirjata kulut rahoituskuluina.

Mikä on yrityslainani korko?
Yrityslainasi on koroton, eli korko on 0 %. Sen sijaan avoimesta yrityslainasta laskutetaan yrityskohtainen kuukausikulu alkaen 1,75 %/kk. Laskutamme kulua pelkästään siltä ajalta, kun yrityslaina on ollut avoinna. Jos siis haluat maksaa yrityslainasi ennenaikaisesti takaisin, tulet säästämään lainakuluissa. Meidän välinen sopimus raukeaa siinä samassa.

Yrityslainaan ei sisälly avaus-, järjestely- tai tilinhoitomaksuja. Perimme lisäkulua vain paperilaskusta (5€/lasku), jos haluat laskun myös toimitettavan paperitse. Sähköpostilasku on aina 0€/lasku.

Milloin yrityslainani lasku tulee olla maksettu?
Yrityslainasi laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Kirjaamme suorituksen maksupäivän mukaan reskontraamme.

Mikä on lisäkulu, jos en maksa yrityslainani laskua eräpäivään mennessä?
Mikäli maksu viivästyy, lähetämme kirjallisen maksumuistutuksen. Lisäkulu tässä vaiheessa on 20€ maksun viivästymisestä ja viivästyskorkoa myöhästyneiltä päiviltä. Maksuviiveen edelleen jatkuessa tullaan yrityslaina irtisanomaan ja siirtämään perintäyhtiölle, jolloin maksettavaksi tulee ulkopuolisen perintäyhtiön kulu joka on minimissään 320€.

Tärkeintä on olla yhteydessä asiakaspalveluun, kun tiedät, että et pysty maksamaan laskun summaa eräpäivänä.

Entä, jos en suoriudu yrityslainani laskusta?
Mikäli emme vastaanota yrityslainasi suoritusta eräpäivään mennessä lähetämme yrityksellesi maksumuistutuksen. Emme ilmoita tässä vaiheessa maksuviiveestä muille osapuolille. Maksuviiveen pitkittyessä saatava tullaan irtisanomaan ja siirtämään perintäyhtiön hoidettavaksi, jolloin maksuviivetieto välittyy mahdollisille muille luotonantajille.

Tärkeintä on ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, mikäli tiedät, että et pysty maksamaan koko laskun summaa eräpäivään mennessä.

Miten maksan yrityslainani laskun?
Toimitamme yrityslainasi laskun kerran kuukaudessa valintasi mukaan joko postitse tai sähköpostitse. Laskulla on 10 päivän maksuehto johon mennessä lasku tulee olla maksettuna.

Suoritukset kirjataan maksupäivän mukaisesti reskontraamme.

Olemme kirjoittaneet tämän sivun Miten saan lainaa yritykselleni, jossa kerromme hyvin yksityiskohtaisesti kaikki lainan maksuun ja hoitamiseen liittyvät seikat.

Miten tavoitan asiakaspalvelun?
Tavoitat meidät puhelimitse numerossa 09 – 424 503 99 tai s-postitse asiakaspalvelu@qred.com

Mikä viranomainen valvoo myönnettyjä yrityslainoja?
Qred Yrityslaina Oy, Suomen sivuliike on Suomen kaupparekisteriin rekisteröity yritys (y-tunnus 2868615-5). Qred Yrityslaina Oy on osa pohjoismaista rahoitusalan konsernia Qred AB, joka on myöntänyt yrityslainoja Ruotsissa vuodesta 2014 saakka.

Qred AB on ollut rekisteröitynä Ruotsin Finanssivalvontaan vuodesta 2014 saakka. Yrityksellä on toimipisteet niin Tukholmassa kuin Helsingissäkin.

Tallentuuko salasana jonnekin?
Tietoturvasyistä palvelussa muodostetut salasanat tallennetaan salattuna. Tästä johtuen emme voi toimittaa salasanaa uudelleen, vaan joudut muodostamaan uuden salasanan jos olet unohtanut vanhan. Määrittelet itse salasanan, mutta suosittelemme käyttämään sekä kirjaimia, numeroita että erikoismerkkejä. Näin ollen minimoit mahdollisuuden, että joku pääsee käsiksi tietoihisi.

Tallentuuko salasana jonnekin?
Tietoturvasyistä palvelussa muodostetut salasanat tallennetaan salattuna. Tästä johtuen emme voi toimittaa salasanaa uudelleen, vaan joudut muodostamaan uuden salasanan jos olet unohtanut vanhan. Määrittelet itse salasanan, mutta suosittelemme käyttämään sekä kirjaimia, numeroita että erikoismerkkejä. Näin ollen minimoit mahdollisuuden, että joku pääsee käsiksi tietoihisi.

Onko tässä jotain, mitä pitäisi varoa?
Ei ole. Mediassa puhutaan paljon pikavipeistä ja niiden seurauksista, mikä onkin aivan perusteltua. Meidän yrityslainoissamme ei kuitenkaan ole mitään yllätyksellisestä. Joka ainoa sentti suuntaan tai toiseen, on sinun kanssa ensin sovittu. Voit lukea täältä, mistä yrityslainojemme hinta muodostuu ja toimintatavoistamme, mitä tulee luotonantoon.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto