Vertaile ja hae verkossa Saldo Laina

"Saldo joustoluotto ja kulutusluotto - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Kulutusluotto
Kulutusluotto tarjoaa taloudellisen avun monessa erilaisessa elämäntilanteessa. Voit saada kerralla tilillesi 1 000 – 10 000 € ilman vakuuksia.

Joustoluotto
Saldon 500 - 2 000 € Joustoluotto toimii yhtä joustavasti kuin luottokortti. Joustoluottoa voit nostaa juuri sinulle sopivissa erissä aina silloin kun tarvitset rahaa.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Saldo – se suomalainen arjen rahoittaja

Saldo on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka on palvellut yli 500 000 suomalaista arjen rahoitusratkaisuissa jo vuodesta 2006 lähtien. Vuosien tuomalla kokemuksella pystymme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti rahoitusmarkkinoiden muuttuvissa suhdanteissa.

Meiltä saat luotettavan avun ja turvan kaikkiin arjen yllättäviin tilanteisiin. Voit valita omaan elämäntilanteeseesi sopivan lainan. Saat meiltä juuri sinulle sopivan lainatarjouksen ja aina kohtuullisen hinnoittelun lainallesi.

Tutustu rahoitusratkaisuihimme ja tee valintasi tarpeesi mukaan.

 • Turvallinen
  Voit tukeutua Saldoon missä ja milloin vain, niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Palvelemme sinua aina luottettavasti ja turvallisesti.
 • Suomalainen
  Tarjoamme järkeviä rahoitusratkaisuja suomalaiseen arkeen. Aina juuri sinulle sopivalla maksuaikataululla.
 • Arjen kumppani
  Palvelumme toimii kumppaninasi joka päivä. Tarjoamme mahdollisuuden jatkaa arkea turvallisesti ja mukavasti.
 • Juuri sinulle
  Jokainen meistä kohtaa arjessa haasteita ja yllätyksiä. Taloudellisissa haasteissa voit aina kääntyä Saldon puoleen. Me autamme.

Kulutusluoton usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada kulutusluottoa?
Kulutusluottoa voi saada 18 - 79 -vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti.

Milloin rahat siirtyvät tililleni?
Rahat voidaan siirtää tilillesi lainapäätöksen yhteydessä muutamassa minuutissa. Voit myös ajastaa tilisiirron siten, että rahat ovat käytettävissäsi 6 h tai 48 h kuluttua lainapäätöksestä. Voit itse arvioida käyttötarpeesi mukaan, milloin haluat rahat tilillesi.

Miten takaisinmaksun kuukausierät määräytyvät?
Kuukausieräsi määrä riippuu Kulutusluottosi määrästä ja siitä, miten pitkän takaisinmaksuajan haluat lainallesi. Lainanhakuprosessin yhteydessä voit valita kuukausieräsi määrän sinulle ehdotetuista vaihtoehdoista.

Miten lainan hakeminen tapahtuu?
Voit hakea lainaa verkkosivujemme kautta. Aloita lainahakemus valitsemalla Kulutusluotto-sivun lainalaskurista haluamasi lainasumma ja kuukausierä. Siirry sitten lainahakemukseen, tunnistaudu palveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytä hakemus huolellisesti. Lainapäätöksen saat hakemuksen täytettyäsi.

Joustoluoton usein kysytyt kysymykset

Pitääkö nostaa koko laina kerralla?
Ei tarvitse, voit aina nostaa lainaa juuri sellaisissa erissä kuin itse haluat tai vaikka koko lainasi kerralla, jos niin haluat.

Milloin voin tehdä uusia nostoja Joustoluotosta?
Lainapäätöksen saatuasi ja kun ensimmäinen nostosi on maksettu tilillesi, voit tehdä uusia nostoja vaikka samana päivänä. Lainapalvelumme on aina käytettävissäsi.

Kenelle Joustoluottoa voidaan myöntää?
Joustoluottoa voidaan myöntää 18 - 79 -vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Miten lainaa haetaan?
Lainaa haetaan verkkohakemuksella sivujemme kautta. Aloita lainahakemus Joustoluotto-sivun lainalaskurista valitsemalla se rahasumma, jonka tarvitset juuri nyt. Uusia nostoja voit tehdä myöhemmin. Tunnistaudu palveluumme verkkopankkitunnuksillasi ja täytä hakemus huolellisesti. Lainapäätöksen saat hakemuksen täytettyäsi.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto