Vertaile ja hae verkossa Suomen Yrityslainasta

"Suomen Yrityslainasta - Lainahakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

Yrityslainan hakeminen on helppoa!
Lainan hakemista varten sinun tarvitsee vain ilmoittaa yrityksen perustiedot ja omat yhteystietosi. Tämän jälkeen saat lainatarjouksen minuuteissa. Mikäli olet tyytyväinen tarjottuun lainaan, allekirjoitat sähköisen lainasopimuksen omilla pankkitunnuksillasi ja rahat maksetaan yrityksen tilille 24 tunnin kuluessa.

Hanki mieleisesi suomalainen laina ja nauti sen eduista jo tänään!

warningLainanmyöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi laina vielä kun ehdit.

Hae lainaa tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Yrityslaina – Mistä on kyse?

Yrityslaina on kertaluotto joka myönnetään Suomessa toimivalle yritykselle. Valittavissa on lainasummat väliltä 1 000-25 000 €. Laina-aika on 1-6 kuukautta uusille asiakkaille ja aina 12 kuukauteen saakka mikäli haet lainaa toista kertaa tai olet korottamassa lainaa.

Olemme kehittäneet palvelun, jossa yrityslainan hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja hinnoittelu läpinäkyväksi. Kun olet lähettänyt meille lainahakemuksen, toimitamme sinulle lainatarjouksen mahdollisimman pian.

Yrityslainan hakemista varten et tarvitse muuta kuin verkkoyhteyden ja pari minuuttia aikaa. Yrityslainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään, joten voit pyytää meiltä lainatarjouksen ja rauhassa tutustua tarjouksen sisältöön ennen päätöksen tekemistä. Tiesithän, että sinun ei tarvitse käyttää verkkopankkitunnuksiasi lainan hakemista varten.

Mikäli olet tyytyväinen tarjottuun yrityslainaan, toimitamme sinulle lainasopimuksen allekirjoitettavaksi. Allekirjoitettuasi lainasopimuksen maksamme lainan ulos saman tien ja yrityslaina on yrityksesi pankkitilillä seuraavana aamuna.

Laina maksetaan takaisin kerran kuussa toimitettavan laskun mukaisesti. Voit aina itse päättää teetkö normaalin lainan kuukausilyhennyksen vai maksatko loppulainan takaisin.

Maksaessasi lainan ennenaikaisesti takaisin, et tule maksamaan kuukausikuluja kuin vain jo kuluneilta kuukausilta. Näin ollen voit esimerkiksi käyttää lainaa vain kuukauden ajan, jolloin maksat ennen eräpäivää takaisin lainapääoman sekä yhden kuukauden kuukausikulun.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelija on käytössäsi mikäli sinulla on kysyttävää yrityslainoihimme liittyen.

Lainan Hinta

Mikä on lainan hinta? Lainan hinta on aina yrityskohtainen väliltä 1,75-4,95 %. Tarkoittaen että jos esim. lainaat 5000 € hintaan 2 %, maksat siitä 100 €/kk, ei muuta.

Miksi lainan hinta on aina yrityskohtainen? Jotta voimme myöntää kilpailukykyisen hinnan myös kaikkein parhaimman luottoluokituksen yrityksille.

Miten lainan hinta määräytyy? Lainan hintaan vaikuttaa moni seikka kuten yrityksen koko, historia, henkilöstön määrä, liikevaihto yms.

Mikä on loppuhinta jos maksan lainan ennenaikaisesti takaisin? Jos esim. maksat yllä olevan 5000 € lainan kuukauden sisään takaisin on kokonaishintasi 100 €, eli hyvitämme käyttämättömien kuukausien lainakulun.

Onko lainan hinta aina sama jatkossa? Ei välttämättä. Lainan hinta jatkossa määräytyy maksukäyttäytymisesi mukaan, eli jos maksat laskusi ajallaan voit olettaa hinnan laskevan kun jatkossa tarvitset yrityslainaa.

Yritys

Lainat myöntää Suomen Yrityslaina Oy joka on Suomen kaupparekisteriin rekisteröity yritys (y-tunnus 2769663-4).

Suomen Yrityslaina on osa pohjoismaista rahoitusalan konsernia Qred AB, joka on myöntänyt yrityslainoja Ruotsissa vuodesta 2014 saakka. Qred AB on ollut rekisteröitynä Ruotsin Finanssivalvontaan vuodesta 2014 saakka.
Toimimme Suomessa myös Qred Yrityslaina -tuotemerkillä. Yrityksellämme on toimipisteet niin Helsingissä kuin Tukholmassakin.

Toimimme yksinomaan yrityslainoituksen puolella, emmekä myönnä lainoja yksityishenkilöille. Toiminnassa ulos lainattavat varat tulevat pääosin omista säästöistämme.

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea yrityslainaa?
Yrityslaina on tarkoitettu kaikille joilla on yritys. Vastaanotamme lainahakemuksia niin osakeyhtiöiltä, kommandiittiyhtiöiltä kuin elinkeinoharjoittajilta.

Hakeaksesi lainaa yrityksen nimissä tulee sinulla olla edustusoikeus yrityksessä, joko yksin tai yhdessä jonkun muun kanssa.

Voiko yrityslainan maksaa ennenaikaisesti takaisin?
Kyllä voi.

Mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin säästät kuukausikuluissa, koska käyttämättömiltä kuukausilta emme peri kulua.

Meneekö luottotiedot jos haen yrityslainaa?
Ei mene. Käsittelemme kaikki lainahakemukset luottamuksellisesti. Luoton hakeminen ei vaikuta mitenkään henkilökohtaiseen talouteesi eikä vaaranna asiakasuhdettasi pankkiin tai muihin luottoja myöntäviin yrityksiin.

Miten paljon voin saada lainaa?
Lainasummat on väliltä 1 000-25 000 €. Tarjottava lainasumma sinun yrityksellesi selviää lainatarjouksesta joka toimitetaan kunhan olet olet toimittanut meille lainahakemuksen.

Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua tai yritystäsi mihinkään. Lainatarjous on voimassa 7 päivää.

Miten nopeasti laina maksetaan pankkitililleni?
Ulosmaksut tehdään ma-pe klo 8-17.

Riippuen pankista, laina on yrityksen tilillä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli ulosmaksussa on tätä pidempiä viiveitä olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

Entä jos en maksa laskua eräpäivään mennessä?
Mikäli tiedät, ettet pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun.

Maksun viivästyessä tulee asiakkaan maksettavaksi viivästysmaksu (20 €) sekä viivästyskorko erääntymisen ajalta. Myöhemmin jos erääntynyttä laskua ei makseta takaisin, tullaan laina irtisanomaan ennenaikaisesti ja toimittamaan saatava perintätoimistolle jatkotoimenpiteitä varten.

Parasta on aina olla yhteydessä asiakaspalveluun, niin ratkomme asian yhdessä ja säästyt näin ollen turhilta lisäkuluilta.

Onko palvelu luotettava?
Kyllä on.

Meillä on asiakkaana jo tuhansia yrityksiä. Tärkeintä turvallisuuden osalta on ettet anna omia tietojasi, kuten palvelussa muodostamaasi salasanaa muiden käyttöön. Mikäli sinulla on kysyttävää verkkopalvelun tietoturvallisuuteen liittyen, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin kerromme lisää.

Lainat myöntää Suomen Yrityslaina Oy (y-tunnus 2769663-4).

Voiko vasta perustettu yritys hakea yrityslainaa?
Kyllä voi.

Kunhan yritys on rekisteröity ja se voidaan varmentaa ulkopuolisesta lähteestä kuten kaupparekisteristä, voidaan yritykselle myöntää laina.

Vaaditaanko lainan saamiseksi erillisiä vakuuksia?
Ei vaadita.

Emme pyydä erillisiä reaalivakuuksia lainan saamiseksi. Mutta osakeyhtiön osalta vaadimme yrittäjän henkilötakausta.

Voidaanko elinkeinoharjoittajalle myöntää yrityslaina?
Kyllä voidaan.

Elinkeinoharjoittajan osalta on toki olennaista että lainaa haetaan yritystoimintaan.

Mikä on laina-aika?
Laina-aika on 6 kk.

Lainanottaja voi toki maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin, jolloin maksettavaksi tulee lainan pääoma ja kuukausikulu niiltä kuukausilta kun laina on ollut yrityksen käytössä. Eli jos päätät maksaa lainan kokonaisuudessaan takaisin ensimmäisen kuukauden aikana lainan ottamisesta, maksat kulua vain ensimmäiseltä kuukaudelta.

Miten lainan takaisinmaksu hoituu?
Toimitamme laskun kerran kuussa. Maksuaikaa laskulla on 10 päivää.

Kaikki laskut toimitetaan kerran kuukaudessa asiakkaan lainahakemuksessa käytettyyn tai erikseen ilmoitettuun sähköpostiin. Asiakkaalle voidaan erillisestä pyynnöstä toimittaa paperilasku yrityksen rekisteröityyn osoitteeseen (lisäkulu 5€/lasku). Laskulla näkyy lainan kuukausittainen lyhennys ja kuukausikulu sekä maksun kannalta olennaiset tiedot kuten vastaanottajan Suomen Yrityslaina Oy:n tilinumero (FI35 8146 9710 1535 36) ja laskun eräpäivä.

Kuka on lainanmyöntäjä?
Lainat myöntää Suomen Yrityslaina Oy, joka on Suomen kaupparekisteriin rekisteröity yritys (y-tunnus 2769663-4). Lainojen osalta noudatetaan Suomen lakia ja mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan aina Suomen tuomioistuimessa.

Suomen Yrityslaina Oy on osa pohjoismaalaista Qred AB rahoitusalan konsernia, joka on ollut rekisteröitynä Ruotsin Finanssivalvontaan vuodesta 2014. Mikäli haluat tutustua konsernin Ruotsin toimintoihin voit vierailla sivustolla www.qred.se.

Mikäli haluat tietää enemmän yrityksen tai taustahenkilöiden taustoista katso täältä, tai ole meihin suoraan yhteydessä puhelimitse 09-424 503 99 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@suomenyrityslaina.fi, niin kerromme lisää.

Paljonko laina maksaa?
Lainojemme hinnoittelu on hyvin yksinkertaista. Perimme ainostaan kuukausikulun niiltä kuukausilta jolloin laina on yrityksen käytössä. Näin ollen emme peri nostokulua, järjestelypalkkiota, korkoa tai muita yleisiä lainoihin liittyviä lisäkuluja.

Lainan kuukausikulu on väliltä 1,75-4,95 %. Tämä tarkoittaa, että jos esimerkiksi lainaat 10 000 € hintaan 2,5 %, on maksettava kulu 250 €/kk. Mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin, lopetamme veloituksen siihen emmekä veloita lisäkulua ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Lopullinen hinta määräytyy yrityskohtaisesti ja selviää lainatarjouksesta, jonka saat kun olet toimittanut meille lainahakemuksen. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Mikä on lopullinen hinta?
Lainan lopullinen hinta on se, mikä tarjouksessa näkyy. Mitään ylimääräisiä kuluja, kuten ennenaikaisesta takaisinmaksusta koituvaa kulua, tai lainan nostopalkkioita tai muita sellaisia kuluja ei tule lisäksi.

Huomioithan, että mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin hyvitämme käyttämättömien kuukausien kulun. Eli jos esim. lainaat 5000 € hintaan 2 % on kuukausikulusi 100 €. Mikäli päätät maksaa lainan takaisin kuukauden sisään, on kokonaiskulu tälle 5000 € lainalle 100 €. Jos laina on käytössäsi 2 kuukautta on kokonaiskulusi 200 € jne.

Mikä on lainan korko?
Lainan hinta on aina yrityskohtainen. Keskimääräinen kulu on 2 % lainasummasta, eli jos lainaat 10.000 € on kuukausikulu 200 €.

Emme peri nostokuluja, järjestelypalkkioita, korkoa tai muita yleisiä lainoihin liittyviä piilokuluja. Mikäli maksat lainan ennenaikaisesti takaisin, lopetamme veloituksen siihen ja hyvitämme käyttämättömien kuukausien kulun.

Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Miten lainan hinta määräytyy?
Lainan hinta on aina yrityskohtainen. Tällä tavalla pystymme tarjoamaan mahdollisimman halpaa lainaa myös kaikkein parhaimman luottoluokituksen asiakkaille.

Lainan hintaan vaikuttaa moni seikka, kuten:

  • yrityksen maksukäyttäytyminen
  • yrityksen ja yrittäjän taustat
  • yrityksen perustiedot (liikevaihto, tulos, henkilöstön määrä, toimintavuosien lukumäärä yms.)
  • lainan käyttötarkoitus
  • haettava lainasumma

Tämän lisäksi tarkistamme monia muita seikkoja yrityksestä. Varsinkin jos kyseessä on nuorempi yritys pyritään yllä olevia tietoja korvaamaan muilla muuttujilla kuten asiakasarviot, viime kuukausien myynti, saatavakanta yms.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto