Vertaile ja hae verkossa Vivus Pikalaina

"Vivus Laina - Pikavippihakemuksen tekeminen verkossa vie vain minuutin"

0% korko, eikä lainkaan käsittelymaksuja
Saat Vivukselta ensilainan 400e asti täysin ilman kuluja tai korkoa 30 päivän takaisinmaksuajalla. Ensilainaajana maksat siis takaisin vain se, minkä lainaat. Vivus.fi tarjoaa luotettavia ja edullisia lyhytaikaisia pienlainoja. Saadaksesi lainan sinulta ei vaadita vakuuksia. Voit lainata minkä tahansa summan 10 ja 2010 euron väliltä sekä valita takaisinmaksuajaksi minkä tahansa 3 ja 30 päivän väliltä.

Hanki mieleisesi suomalainen pikavippi ja nauti sen eduista jo tänään!

warningPikavipin myöntäjä voi lopettaa tarjoukset ja mainonnan ilmoittamatta. Valitse mieluisesi pikavippi vielä kun ehdit.

Hae pikavippiä tai lue lisää klikkaamalla tarjouksen vierestä löytyvää linkkiä.

Lainan hakeminen

Onko ensimmäinen lainani täysin kuluton ja koroton?
Vivus.fi tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja! Koroton pikavippi on edullinen laina, sillä maksat takaisin vain sen, minkä lainaat ilman muita kuluja. Pikalaina ilman korkoa on suuruudeltaan 10-400 euroa. Uutena asiakkaana sinun tulee rekisteröityä palveluumme. Rekisteröityminen ei vie paljon aikaa ja sen takia ilmainen pikavippimme on nopea, joustava ja helppo ratkaisu pikaiseen rahantarpeeseen.

Jos etsit ensimmäistä pikavippiäsi ilman ylimääräisiä kuluja, tee lainahakemus (10-400€) nopeasti netissä, saat lainapäätöksen heti.

Voinko hakea useamman lainan samanaikaisesti?
Sinulla on mahdollisuus hakea ainoastaan yksi laina kerrallaan. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus nostaa lisälainaa aina sinulle myönnettyyn enimmäislainamäärään saakka. Huomioithan, että lisälainan eräpäivä säilyy samana, kuin alkuperäisessä lainassasi.

Kuinka nopeasti laina siirtyy tililleni?
Laina siirtyy ilmoittamallesi tilille automaattisesti 15 minuutin kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille siirtymiseen menee 1-2 pankkipäivää. Maksupalvelumme on avoinna klo 7-23 välisenä aikana.

Voinko siirtää laskuni eräpäivää?
Kyllä. Voit siirtää eräpäivää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun eräpäivään mennessä. Maksutiedot löydät laskustasi ja asiakasprofiilistasi.

Koska voin hakea lisälainaa?
Voit hakea lisälainaa 1-2 pankkipäivän kuluttua edellisestä nostosta. Lisälainaa voit hakea asiakasprofiilistasi tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Miten saan lainakiellon?
Voit asettaa elinikäisen lainakiellon palveluumme kirjallisella anomuksella. Anomuksen tulee sisältää tarkat henkilötietosi ja pyynnön ikuisesta lainakiellosta.

Unohdin profiilini salasanan. Mitä teen?
Etusivumme oikean yläkulman linkistä ”unohditko salasanasi?” voit tilata väliaikaisen salasanan puhelimeesi. Väliaikaisen salasanan avulla pääset kirjautumaan profiiliisi ja vaihtamaan itsellesi uuden pysyvän salasanan.

Voinko hakea lainaa puhelimitse?
Ensimmäiset kaksi lainahakemusta tulee tehdä oman asiakasprofiilin kautta. Tämän jälkeen pienemmät lainahakemukset onnistuvat myös puhelimitse.

Voinko hoitaa toisen henkilön laina-asioita?
Kyllä. Voit hoitaa toisen henkilön laina-asioita, jos olet toimittanut meille asiaan kuuluvan virallisen valtakirjan.

Miksi en saa lainaa?
Emme ole velvollisia kertomaan syytä hylättyyn lainapäätökseen. Tutustumalla lainaehtoihimme, löydät luultavasti syyn hylättyyn lainapäätökseen.

Voinko maksaa lainani takaisin erissä?
Et. Emme tarjoa lainoihimme osamaksumahdollisuutta.

Laskuni eräpäivä on mennyt ja olen maksuvaikeuksissa. Mitä teen?
Ota pikimmiten yhteys asiakaspalveluumme, niin katsotaan yhdessä mitä voimme asialle tehdä.

Tieto tuomioistuinten ulkopuolisista riidanratkaisumenetelmistä
Luotonsaajalla on mahdollisuus saattaa Vivus.fi -luottoa koskeva erimielisyys käsiteltäväksi kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi).

Kuluttajariitalautakunta voi antaa asiassa ainoastaan ratkaisusuosituksen.

Suosittelemme lisäksi, että olet yhteydessä kuluttajaneuvontaan ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan. Lisätietoa kuluttajaneuvonnasta löydät Kilpailu- ja kuluttajaviraston internetsivuilta: www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta.

img
img
img
img
lock

Turvallinen verkkohakemus, joka on
suojattu
SSL-tekniikalla

img
img
img
img
Komplett Bank Joustoluotto