Sammenlign og køb dine Allianz Global Assistant Rejseforsikring online.

"Det tager kun et par minutter for
beregn pris og køb dine Allianz Rejseforsikring online."

En rejseforsikring fra Allianz Global Assistance skaber tryghed på rejsen, og sikrer dig, når noget ikke går helt som planlagt.
På rejser får vi mange spændende, uventede og anderledes oplevelser. Men på rejser kan der desværre også ske uforudsigelige hændelser, vi helst ville undvære.
Med en god rejseforsikring kan du slappe af, og sikkert nyde alle de indtryk der venter på din destination. Allianz Global Assistance er med til at sikre, at de mange oplevelser på ferien bliver til glade ferieminder.

Få forsikring danmark efter eget valg for at nyde den beskyttelse i dag.

warningForsikringsselskab kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Førende inden for rejseforsikring

Allianz Global Assistance er et af verdens førende forsikringsselskaber inden for rejseforsikring og -assistance. Vi passer på dig og dine medforsikrede 24/7 over hele verden.

Vi fokuserer på at levere den bedste hjælp til dig, uanset om du er blevet syg, har mistet din bagage eller dit fly er blevet forsinket. Hvordan kan vi hjælpe? er vores slogan og grundlæggende løfte om service til dig.

Vores døgnbemandede dansktalende alarmcentral og store globale netværk sidder altid klar til at yde assistance, når du har brug for det mest. En Allianz Global Assistance rejseforsikring giver dig den tryghed og hjælp, du har brug for til at klare det uventede.

Uanset hvilken af vores rejseforsikringer du vælger, og om du tegner dækning i Europa eller hele verden, kan du trygt rejse ud med Allianz Global Assistance. God rejse!

Enkeltrejseforsikring

En enkeltrejseforsikring er en forsikring, der dækker en enkelt rejse. En enkeltrejseforsikring kan være den bedste løsning, hvis du kun har én rejse planlagt i det kommende år, eller ikke er helt sikker på dine øvrige rejseplaner.

Hos Allianz Global Assistance kan du vælge mellem tre forskellige policetyper: Guld, Sølv eller Bronze. Forsikringen kan dække enten i Europa eller i hele verden. Den kan tegnes, så den gælder dig alene (Individuel), som par, en familie eller en gruppe. Du kan med fordel tegne en omfattende enkeltrejseforsikring, der passer til din rejse og dine behov*.

*Hvis du har en kronisk sygdom eller eksisterende lidelse, eller for nyligt har været i behandling, kan det have indflydelse på din forsikringsdækning. Du kan læse mere om dette i policedokumentationen.

Årsrejseforsikring

De fleste danskere rejser en eller flere gange om året. En årsrejseforsikring kan dække hele husstanden, og den kan hurtigt give dig (og din familie) en økonomisk gevinst sammenlignet med at tegne en enkeltrejseforsikring ved hver enkelt rejse. Rejser du ofte eller bare mere end én gang om året, vil det således være fordelagtigt at købe en årsrejseforsikring. Det er både nemt og praktisk, så du slipper for, at skulle tænke på at tegne ekstra forsikringer, hver gang du skal ud at rejse.

En årsrejseforsikring dækker dig på samtlige rejser i et helt år*. Hos Allianz Global Assistance kan du vælge mellem tre forskellige typer årsrejseforsikringer: Guld, Sølv og Bronze. Vælg den type forsikring og dækning der passer bedst til netop din rejseaktivitet.

*Hvis du har en kronisk sygdom eller eksisterende lidelse, eller for nyligt har været i behandling, kan det have indflydelse på din forsikringsdækning. Du kan læse mere om dette i policens vilkår.

Backpacker ungdomsrejse­forsikring

Er du under 35 og skal udforske verden? Så er en backpacker ungdomsrejseforsikring den helt rigtige forsikring til dig. Uanset om du skal på jordomrejse, udforske eksotiske Asien, backpacke på tværs af Australien eller road-trippe i USA, er vores ungdomsrejseforsikring skræddersyet til dig, der skal have én på opleveren.

I modsætning til de fleste rejseforsikringer, der hurtigt bliver dyre på længere rejser, eller årsrejseforsikringer der kun dækker rejser i op til 45 dages varighed, er vores ungdomsrejseforsikring udformet med længerevarende rejser i tankerne. En backpacker ungdomsrejseforsikring kan bookes i helt op til 18 måneder, så der skulle være tid til at få tilfredsstillet selv den største eventyrlyst.

Når du er langt hjemmefra, er det godt at være fuldt dækket ind, skulle du blive syg, komme ud for en ulykke eller andre hændelser. Med over 60 års erfaring indenfor ungdomsrejseforsikring og assistance, er Allianz Global Assistance din partner på rejsen. Lige meget om det drejer sig om sygdom*, ulykke, forsinket bagage, aflyst fly, tyveri eller advokatbistand, sidder vores dansktalende alarmcentral klar til at hjælpe 24/7, uanset hvor du befinder dig i verden. God rejse!

*Hvis du har en kronisk sygdom eller eksisterende lidelse, eller for nyligt har været i behandling, kan det have indflydelse på din forsikringsdækning. Du kan læse mere om dette i policens vilkår.

Selvrisikoforsikring

En selvrisikoforsikring er den ideelle forsikring, når du lejer en bil på ferien. Skulle uheldet være ude, og køretøjet beskadiges eller bliver stjålet, er din selvrisiko eller dit depositum sikret. Dermed er der ingen ubehagelige overraskelser, og du kan ubekymret nyde kørslen på nye og ukendte veje.

Dit udlejningsfirma vil normalt sikre selvrisikoen mod dit kreditkort, og fratrække dette i tilfælde af utilsigtet beskadigelse eller tyveri af lejebilen. Det er denne selvrisiko, der vil blive refunderet af Allianz Global Assistance, i tilfælde af skade.

Lad ikke din ferie blive ødelagt af udgifter, du ikke havde planlagt. Allianz Global Assistance er en af verdens førende indenfor rejseforsikring og assistance. Uanset hvor du er i verden, er vi her for dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Afbestillingsforsikring

Det at måtte aflyse en ferie eller rejse er slemt nok, men samtidig at skulle bekymre sig om de økonomiske konsekvenser, gør en svær situation værre. Det er nemlig surt at skulle aflyse en ferie eller rejse, som du har glædet dig til, men det er endnu værre, hvis du ikke kan få dine penge tilbage, fordi du ikke har tegnet en afbestillingsforsikring. Du kan sikre dig mod unødvendige økonomiske bekymringer ved at tegne en afbestillingsforsikring.

Med Allianz Global Assistance får du en billig og omfattende afbestillingsforsikring. For kun 5% af rejsens samlede pris kan du være helt tryg!

Afbestillingsforsikringen kan tegnes individuelt eller for en gruppe. Rejser du sammen med flere i en gruppe, kan du vælge en gruppedækning for op til 8 personer. I nogle tilfælde kan det være umuligt at gennemføre en rejse, hvis en eller flere deltagere ikke kan deltage, og så er det ideelt at have en gruppe-afbestillingsforsikring.

Skirejse­forsikring

Uanset om du er på ski i Norge, snowboard i Alperne eller kælk i Rocky Mountains, kan vores skirejseforsikring dække dine behov. Alt fra mistet skiudstyr og lukning af pisterne til redning i bjergene og hjemtransport er dækket. En forsikring fra Allianz Global Assistance til din skiferie er skabt til at give dig ro i sindet, selv når du er i barsk terræn.

Tager du af sted uden en skirejseforsikring, kan det nemt gå hen at blive en meget dyr fornøjelse. En hjemtransport med ambulancefly koster rigtig mange penge. Forvolder du skade på andre, kan det også få alvorlige økonomiske konsekvenser for dig. Hvis du er seriøs omkring vintersport, og du har investeret i dit udstyr, kan en skirejseforsikring hjælpe med at dække disse værdifulde genstande, og samtidig hjælpe ved dækning af akutte lægeudgifter*, pistelukninger og meget mere. Du kan tilvælge skiløb til vores forskellige forsikringstyper og trygt begive dig af sted på din skiferie.

*Hvis du har en kronisk sygdom eller eksisterende lidelse, eller for nyligt har været i behandling, kan det have indflydelse på din forsikringsdækning. Du kan læse mere om dette i policens vilkår.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Rejseforsikring Allianz Global Assistance

img
img
img
img
Fagforening