Sammenlign og ansøg dine AnnaFinans Lån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Anna Finans Lån ansøgning."

Så enkelt er det med AnnaFinans - Lån op til 75.000 kr.
Udfyld Låneansøgningen – Nemt, sikkert og anonymt Få svar på din ansøgning i løbet af få minutter Underskriv med NemID og få udbetalt dit lån allerede idag!

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

FAQ

HVOR MANGE PENGE KAN JEG LÅNE?
Du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kr.

ER DET SIKKERT AT LÅNE ONLINE?
Ja. Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypteret, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med ansøgningen, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet mulig.

KAN JEG LÅNE SELVOM JEG STÅR I RKI?
Vi kan desværre ikke tilbyde dig et lån, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

HVAD SKER DER EFTER JEG HAR FÅET MIN ANSØGNING BEVILGET?
Gennem AnnaFinans finansieres der af Basisbank A/S, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort.

Det er gratis at ansøge om et lån og helt uforpligtende. Du kan altid afgøre, om du vil acceptere eller afvise deres tilbud. Du kan altid følge status for låneprocessen direkte hos udbyderen.

HVILKE OPLYSNINGER SKAL JEG HAVE KLAR?
Når du ansøger, skal du bruge dit CPR-nummer, dit kontonummer og dit NemID til at godkende ansøgningen med. Det kan være også en fordel at have din årsopgørelse ved hånden.

HVORDAN UNDERSKRIVER JEG MED NEMID?
Når dit lån er godkendt, får du et link til underskrift med NemID. Du får også linket på mail, så du kan underskrive, når det passer dig. Følg linket og brug dit NemID, som du plejer. Du kan underskrive både fra mobil, tablet og computer. En underskrift med NemID er lige så juridisk gyldig som en underskrift med kuglepen på papir, og er samtidig sværere at forfalske.

HVORDAN BLIVER PENGENE UDBETALT?
Når du har underskrevet lånet med NemID, bliver pengene udbetalt til det kontonummer, du har oplyst i din ansøgning. Det vil sige, at du har pengene senest hverdagen efter, din ansøgning er godkendt.

HVAD ER ÅOP?
ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP angiver omkostningerne ved lånet (renter, gebyrer mm.) i forhold til, hvor mange penge, du låner. Ved at sammenligne ÅOP, har du mulighed for at sammenligne prisen på flere forskellige lån.

Om os

AnnaFinans er en effektiv mulighed for et lån på op til 75.000 kr.

Når du låner hos AnnaFinans, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto næste dag.

AnnaFinans samarbejder med Basisbank A/S – en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark. Når du ansøger om et lån hos os, er det derfor Basisbank som låner dig pengene.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og vi blander os ikke i, hvad pengene skal bruges til. Du skal blot indtaste dine oplysninger, indsende ansøgningen og så får du et hurtigt svar retur. Det er helt uforpligtende at ansøge. Vi ønsker blot at hjælpe dig med at gøre dit liv bedre!

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Apex Finans