Sammenlign og ansøg dine DER Lån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online DER Privatlån Plus, PauseLån, TrygLån & Lånebevis ansøgning."

Lånet til det, der betyder noget for dig.
Vi arbejder for, at du kan få finansieret det, der betyder noget for dig. Og hvad end du drømmer om, har vi en løsning, der passer til dig.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Lånet, du kan tilpasse undervejs

Med PrivatLån Plus får du et lån, der indretter sig efter dig. Selvom vi aftaler en fast lav ydelse fra starten, bestemmer du selv farten: Du kan altid sætte dine afdrag op i en periode - og du kan indfri lånet, hvis din økonomi giver plads til det. Det koster ikke ekstra.

Du bestemmer også selv, hvad du bruger pengene til. Det kan være, du ønsker at indfri en drøm, din bolig trænger til forbedringer eller noget helt tredje. Fælles er, at du altid kan tage fat i os og få personlige råd til netop din økonomi.

 • Lån op til 100.000 kr. til en fast årlig fast lav rente.
 • Skru op for dine betalinger, når du vil – uden gebyrer.
 • Bestem selv tilbagebetalingsperioden.
 • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

Spørg os og få bedre råd
Det er vigtigt for os, at du får finansieret det, der betyder noget for dig. Det er også vigtigt, at din økonomi hænger godt sammen. Så hvis vores kreditvurdering viser, at et andet låneprodukt passer bedre til din økonomi, vil vi foreslå dig det i stedet for.
Spørg os endelig, hvis du er i tvivl.

Læg et grundigt budget, der kan holde
Din glæde varer længst, hvis dit lån ikke strammer for meget i din daglige økonomi. Derfor anbefaler vi altid, at du lægger et budget først. Det viser dig, hvad du har til rådighed hver måned - og det sparer dig for ubehagelige overraskelser senere.

Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000,-. ÅOP 13,63% - 30,95%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 46,36% Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 68.007 - 92.069. Samlede kreditomkostninger kr. 18.007 - 42.069. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Lån op til 100.000 kr. med mulighed for pause

Vil du gerne have mulighed for at sætte dit lån på pause en måned, hvor du har brug for lidt ekstra luft i økonomien? Så kan PauseLån være den rigtige finansiering for dig. Du behøver ikke på forhånd at tage stilling til hvornår en betalingsfri måned vil være rart. Du aftaler det blot med os, når behovet opstår.

Lånet har en fast lav ydelse, men du kan sætte det på pause i perioder. Du kan naturligvis også indfri lånet, når du ønsker det. Kvit og frit.

 • Sæt din betaling på pause, når du ønsker det.
 • Bestem selv tilbagebetalingsperioden.
 • Betal lånet ud, når du vil – uden gebyrer.

Du har mulighed for at lave to betalingsfri måneder i lånets løbetid, dog kun 1 gang pr. år. Du skal aftale betalingsfri måned til den kommende opkrævning med os pr telefon senest den 12. dag i en måned. Altså for eksempel hvis du ønsker betalingsfri i juli måned, skal du aftale det med os senest den 12. juni.

Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 50.000,-. ÅOP 13,63% - 30,95%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Maks. effektiv rente 46,36% Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 68.007 - 92.069. Samlede kreditomkostninger kr. 18.007 - 42.069. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 4.000,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Lån op til 50.000 kr. med indbygget tryghed

Går du og drømmer om at forbedre din bolig, komme hurtigere på arbejde i bil eller udleve en gammel drøm - og vil du samtidig gerne beskytte din økonomi, hvis du mister dit job? Så er det et TrygLån, du har brug for. Et TrygLån giver dig op til 50.000 kroner, du kan bruge som du vil. Og samtidig får du en forsikring, der dækker dine afdrag, hvis du mister jobbet og står uden arbejde.

 • Bliv forsikret mod arbejdsløshed.
 • Få betalt de månedlige afdrag, hvis du mister dit arbejde.
 • Få et sikkerhedsnet til gavn for både dig og dine nærmeste.

Forsikringen dækker op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor forsikringen betaler din månedlige ydelse, hvis du skulle miste dit job.

Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 9,90%. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 25.000,-. ÅOP 14,48% - 31,90%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 60 måneder. Maks. effektiv rente 46,36% Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 32.538 - 41.803. Samlede kreditomkostninger kr. 7.538 - 16.803. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 2.000,-. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Bliv klar til at gribe drømmen med et Lånebevis

Går du med tanker om et romantisk bryllup i haven, en tur til Venedig, eller en lille båd. Vil du gerne have pengene klar i baghånden? Det kan du få med et Lånebevis. Lånebeviset giver dig tal på, hvad du kan låne, så du er klar til at handle hurtigt, når du vil.

Lånebeviset er gratis og uforpligtende.

 • Få tal på, hvad du kan låne.
 • Bliv klar til at handle, når du vil.
 • Betal først, når du vælger at aktivere lånet.

Dit Lånebevis gælder i 30 dage. Bemærk, at Lånebeviset giver dig en idé om, hvad du kan låne - men det er ikke en garanti. Når du ønsker at aktivere dit Lånebevis foretages en endelig kreditvurdering, også inden for Lånebevisets gyldighed på 30 dage.

Bemærk, at dette er et ikke-bindende tilbud fra D|E|R Privat Finans som kun er gældende, såfremt der ikke er sket væsentlige ændringer i de forhold som ligger til grund for den seneste kreditvurdering eller hvis den samlede kreditramme er fuldt udnyttet i koncernforbundne selskaber.

Gode råd om økonomi

Her har vi samlet et par gode råd, du kan have glæde af, inden du beslutter dig for at låne hos os eller andre.

Læg et grundigt budget, der kan holde
Et budget lyder måske kedeligt, men det er nok den bedste hjælp, du kan give dig selv. Det sparer dig for ubehagelige overraskelser, og du ved altid, hvor mange penge du har til rådighed. På den måde bliver du ikke bliver fanget med en tom konto, når f.eks. licensen, A-kassen, SU-lånet, tandlægen, mekanikeren eller andet skal betales.

Vær ærlig over for dig selv
Når du har lagt et budget, kan du samtidig se dit rådighedsbeløb. Det fortæller dig, om du har plads til flere faste udgifter i din økonomi. En ny fladskærm eller en ferie sydpå er dejlig, men det kan hurtigt blive hverdag igen. Og du finder næppe meget glæde i at sidde alt for stramt i det til daglig. Så vær hellere ærlig over for dig selv, inden du låner, og vurdér hvor stort dit behov er.

Brug Betalingsservice og undgå rykkergebyrer
Girokort er både dyre, besværlige at bruge og lette at glemme. Med Betalingsservice melder du regningen til én gang, og så bliver pengene automatisk trukket fra din konto én gang om måneden.

Ofte stillede spørgsmål

Er der risiko forbundet med at låne penge hos D|E|R Privat Finans?
Svaret er nej. Vi udbyder kontantlån under ansvarlige forhold. Og når vi vurderer din ansøgning, overvejer vi grundigt, om det er forsvarligt at låne dig penge med fokus på, at lånet ikke bringer dig i en ustabil økonomisk situation.

Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne mellem 10.000 kr. og 100.000 kr.

Hvad bliver min rente?
Vi foretager en individuel kreditvurdering baseret på din ansøgning. Her fastlægger vi din rente og dit lånebeløb.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?
Nej. Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til, og vi stiller ikke krav om sikkerhed for lånet.

Har I nogle gode råd om økonomi?
Før du beslutter dig for at låne, anbefaler vi, at du læser nogle få gode råd om økonomi.

Hvordan ansøger jeg?
Når du har udfyldt formularen, foretager vi en kreditvurdering. Herefter kan du forvente svar inden for 1 time i vores åbningstid. Ring til os, hvis du har brug for hjælp - vi er her fra kl. 8 til 22 alle ugens dage på telefon 70 70 24 24.

Hvordan bliver lånet udbetalt?
Når du har skrevet under på låneaftalen med NemID, og vi har godkendt din ansøgning, overfører vi pengene direkte til din konto – samme dag eller senest dagen efter, lånet er godkendt. Hvis du ikke ønsker at underskrive din lånekontrakt med digital signatur, kan vi sende en fysisk kontrakt, som skal underskrives og returneres.

Hvordan underskriver jeg med NemID?
Vi sender dig en e-mail med et link til den elektroniske underskrift. Herefter logger du ind med dit NemID og får adgang til låneaftalen. Nu kan du godkende den og gemme en kopi af den. Når du har godkendt den, får vi den underskrevne aftale retur, og vi kan udbetale dine penge.

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?
Du får pengene på din konto den dag, du godkender lånet – eller senest dagen efter.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?
Inden for 1 time i vores åbningstid.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?
Svaret kommer enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Om D|E|R Privat Finans

Siden 1970 har vi arbejdet for, at du kan få finansieret det, der betyder noget for dig. Samtidig har det været lige så vigtigt for os at give dig seriøs og personlig rådgivning. Det gælder også i dag, hvor vores over 100 medarbejdere hver dag hjælper og svarer på spørgsmål fra kundecenteret i Odense.

Det handler om din privatøkonomi, og derfor designer vi vores finansieringsløsninger, så de kan tilpasse sig dine skiftende behov. Det giver dig flere valgmuligheder, og løsningerne er fleksible, så de løbende kan indrette sig efter dit liv. Vores medarbejdere er også specialiserede i at forstå og rådgive dig, så du altid får en løsning, der tager udgangspunkt i netop din situation.

Du skal kunne få finansiering til det, der betyder noget for dig. Men hvis vi vurderer, at afdragene vil fylde for meget i din økonomi, råder vi dig til at vente. Sådan hjælper vi dig bedst.

Velkommen til D|E|R Privat Finans.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Nordisk Lån