Sammenlign og ansøg dine Fellow Finance Forbrugslån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Fellow Finance lån ansøgning."

Konkurrencedygtige lån
Vores lån kan afdrages i maksimalt 10 år og til et beløb på højst 100.000 kr.
Lån fra Fellow Finance adskiller sig ikke fra bankernes udlån undtagen, at det er nemt at ansøge når som helst på dagen. Udfyld en gratis ansøgning online og få en lånebeslutning med det samme. Vores lån er en fleksibel og funktionel måde at finansiere både daglige udgifter såvel som større, mere gennemtænkte indkøb. Vi konkurrerer med bankerne gennem enkeltheden og hurtigheden at modtage et lån, samt med andre långivere med vores overkommelige lån uden sikkerhed.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Lån nemt og hurtigt online, uden sikkerhed

 • Hurtigt
  Hvis du accepterer et lånetilbud, får du pengene på din konto på hverdage allerede samme dag mellem kl. 9-17.
 • Nemt
  Du kan helt gratis udfylde den ikke-bindende låneansøgning online hjemme fra sofaen.
 • Værdi for pengene
  Vores onlinetjeneste tilbyder de mest gunstige priser på markedet for lån uden sikkerhed.
 • Lån uden sikkerhed
  Ingen sikkerhed kræves for lån, og ingen skjulte gebyrer.

Lån uden sikkerhed til forskellige formål

Saml dine lån
Saml dine lån til et mere langsigtet lån med kun et afdrag. Vi tilbyder dig konsolideringslån til bedre vilkår og efter at du har betalt dine afdrag i tre måneder, har du mulighed for at forhøje dit lån på endnu mere gunstige vilkår.

Til større indkøb
Familiens årlige ferierejse, bilindkøb eller til og med renovering af boligen er alle eksempler på større indkøb, hvor det er klogt at finansiere med en mere langsigtet og forudsigelig finansieringsalternativ. Hos os kan du vælge den mest passende afdragstid for din husstand, så du har penge tilbage til at leve for og ikke overbelaster din økonomi. Lånets løbetid er 1-10 år, men du har til enhver tid mulighed for at tilbagebetale hele lånet uden ekstra omkostninger.

Uventede udgifter i hverdagen
Nogle gange dukker der større uventede udgifter op i hverdagen, som fx bilreparation, køb af husholdningsapparater, sundhedsomkostninger osv. Med kviklån og kortfristede kreditter udsætter du kun den økonomiske angst midlertidigt og løser ikke situationen. Et længere lån er et mere holdbart og fornuftigt alternativ for at afbalancere omkostningerne på sigt.

Sammendrag af vores lån

 • Månedlig afdrag fra 150 kr
 • Fast årlig rente fra 4,95 %
 • Lånets løbetid er 1–10 år
 • Uden sikkerhed eller garantier
 • Lånet kan tilbagebetales når som helst
 • Øjeblikkelig lånebeslutning og pengene på kontoen på hverdage kl. 9-17
 • Mulighed for en afdragsfri måned
 • En forhøjelse af lånet er muligt hver tredje måned
 • Udsæt forfaldsdagen med to uger
 • Hurtigt og enkelt

Ofte stillede spørgsmål om lån

Hvordan fungerer P2P-lånetjenesten?
Fellow Finances lånetjeneste giver en simpel og brugervenlig online markedsplads, hvor personer der vil have et lån sammenføres med folk, der er i stand til at finansiere det. Både låntagere og långivere bestemmer selv vilkårene, som de er villige til at låne eller låne penge ud til. Fellow Finance opretter en låneaftale mellem låntageren og investoren, overfører pengene til låntagerens konto samt styrer hele administrationen af lånet, alt fra fakturering til at tilbyde kundeservice.

Hvor stort et lån kan jeg ansøge om?
Du kan ansøge om et lån på op til 100.000 kr. Når du ansøger om et lån skal du vedhæfte bevis for, at du har en regelmæssig indkomst, og er i stand til at betale afdragene.

Til hvilken rente kan jeg få et lån?
Du har mulighed for at få et lån uden sikkerhed og garanti med en gennemsnitlig rente mellem 4,95 % - 24,95 % afhængigt af lånebeløbet og afdragsperioden.

Lånerenten påvirkes af ansøgerens information og betalingsevne og tages i betragtning, når långiveren vurderer hvilket renteniveau denne vil tilbyde. Renten på lånet er endelig bestemt af långiverens rentekrav og låntagerens likviditet.

Udover renten, er lånet underlagt et åbningsgebyr samt et månedligt gebyr for kontoadministration. Du kan til enhver tid finde vores aktuelle prisliste på vores hjemmeside.

Hvordan vedhæfter jeg bilag til min låneansøgning?
Du kan e-maile, sende post eller direkte uploade bilag (løn osv.). i henhold til de instruktioner vi giver dig i slutningen af din låneansøgning. Hvis du er lønmodtager, har vi brug for en kopi af din lønsseddel. Vi beder pensionister om at fremlægge en kopi af pensionsmeddelelsen eller en kopi af årsrapporten.

Med e-mail: kundeservice@fellowfinance.dk
Med post: Fellow Finance Plc / Bilag, Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki

Hvem kan se min personlige informationer?
Fellow Finance administrerer formidlingen mellem dig og dine långivere, hvilket garanterer 100 % anonymitet for begge parter. Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger (navn, adresse osv.) til långivere, og vi vil heller ikke give dig personlige oplysninger om långivere. Låntageren identificeres i låneaftalen hos Fellow Finance gennem sit kundenummer, og kun vi ved hvem du er og hvem kundenummeret tilhører.

Hvornår vil mit lån blive udbetalt til min konto?
Når du har accepteret det tilbudte lån og bekræftet din indkomst, vil pengene blive udbetalt til din konto på hverdage i henhold til vores åbningstider.

Hvordan leveres fakturaerne til mig?
Du modtager fakturaerne relateret til dit lån via e-mail til den adresse du har angivet. Husk altid at underrette, hvis din e-mailadresse ændres. Hvis vi bliver tvunget til at sende en rykker på grund af forsinket betaling, sendes disse via post og SMS. Du kan også få adgang til din faktura og betale den ved at logge ind på din konto på vores onlinetjeneste.

Hvordan kan jeg ændre eller slette min ansøgning?
Du kan ændre dine ansøgningsinformationer ved at logge ind med dit NemID på vores onlinetjeneste her.

Vi tilbyder en tydelig og struktureret elektronisk markedsplads for lån, og tager sig af alle lånelaterede administrationer efter, at lånet er indgået. Låneaftalen er en aftale mellem individer om at låne respektive udstedte lån..

Hvornår kan jeg ansøge om en forhøjelse af mit lån?
Du kan ansøge om en forhøjelse af dit lån efter, at du har betalt mindst tre afdrag (eksklusive afdragsfrie måneder), og det har passeret mindst to måneder siden den seneste forhøjelse eller udtag af lånet.

Hvordan kan jeg få en afdragsfri måned eller udsætte min forfaldsdato?
For at få en afdragsfri måned eller udsætte din forfaldsdato, log ind på vores onlinetjeneste.

Hvor ser jeg min nuværende lånesituation og fakturaerne for lånet?
Du kan se din nuværende lånesituation og finde oplysninger om fakturaerne ved at logge ind på vores onlinetjeneste.

Kan jeg se hvilke informationer der er blevet indsamlet om mig?
Kunden har ret til at finde ud af, hvilke informationer der er indsamlet og lagret om denne. Hvis du vil have en rapport om, hvilke informationer vi har lagret om dig, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.

Kan jeg frasige mig den givne godkendelse om markedsføring?
Du kan afmelde din markedsføringstilladelse og tilpasse dine rapporteringsindstillinger, ved at logge ind på onlinetjenesten under afsnittet "Min konto".

Den førende nordiske markedsplads

 • Finansieret lånevolume på over 4,8 mia. DKK
 • Over 880 000 låntagere
 • Autoriseret betalingsinstitut af det finske Finanstilsyn
 • Børsnoteret på Nasdaq First North Growth Market Finland

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
SweepBank