Sammenlign og ansøg dine Ferratum Kredit online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Ferratum lån ansøgning."

Ferratum Kredit lån op til 15.000 kr.
Hos Ferratum kan du nemt, sikkert og hurtigt låne penge. Ferratum giver dig mulighed for at optage lån mellem 500 kr. og 15.000 kr
Ferratum er det billige og hurtige alternativ til bankernes langsommelige låneprocesser hvor du skal aflevere lønsedler og stille sikkerhed for et simpelt lån. Derfor udbyder Ferratum Denmark tusindvis af lån hver måned.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Kredit fra Ferratum – lån med rekordfart!

Ferratum Kredit
Hvis du har brug for ekstra luft i økonomien, kan Ferratum Kredit være et godt redskab til at opnå dette på. Med en kredit hos os betaler du en lav ydelse hver måned, så din økonomi ikke bliver for presset af en ekstra udgift. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at skulle betale hele lånet tilbage på én gang, men kan gøre det løbende, og derved beholde lidt luft i økonomien. Nøjagtigt som med en almindelig kassekredit, betaler du kun, når du bruger af din kredit. Smartere og mere fleksibelt bliver det ikke. Du kan ansøge om Ferratum kredit op til 15.000 kroner. Vi laver en kreditvurdering på blot få sekunder, hvorefter du får tildelt en kreditramme.

Hvad kan du bruge din kredit til?
Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge din kredit til - Ferratum blander sig på ingen måde i dette. Om du bruger pengene til månedlige udgifter, ubetalte regninger eller en gave til din mormor betyder ikke noget for os. Vi går til gengæld op i at give dig lidt ekstra luft i økonomien, som forhåbentlig kan gøre hverdagen lidt lettere. Med en kredit får du en kreditramme, som var det en kassekredit, som du kan trække på, når du har brug for det. Det smarte er, at du kun skal betale, når du bruger af den. På den måde er det langt mere fleksibelt end med et almindeligt lån. Med kredit får du også tildelt en lavere rente end ved et almindeligt mikrolån.

Med kredit får du derfor luft i økonomien, og har mulighed for at have noget at trække på, hvis det bliver lidt trangt med pengene i løbet af måneden. Hvor stort et beløb du ønsker at have på din kassekredit, bestemmer du selv. Vi giver dig mulighed for at optage en kredit på op til 15.000 kr. Det eneste vi foretager os på baggrund af din ansøgning til kredit er en kreditvurdering. Kreditvurderingen bliver foretaget hurtigt, og du får i løbet af næsten ingen tid, stillet pengene til rådighed.
Hvis du har behov for, at trække hele din kredit ud i ét beløb, er dette også en mulighed. Dette gør denne form for lån mere fleksibel at bruge, da den kan tilpasses efter dine behov, i den pågældende måned.

Få en kassekredit uden at stille sikkerhed
Med en kredit hos Ferratum, også kendt som kassekredit, behøver du ikke stille sikkerhed. Dette betyder, at vi ikke tager pant i din ejendom for at kunne tilbyde dig et lån eller kredit hos os. Dette gør vores kredit endnu mere fleksibel og nem at optage for vores kunder.Har du brug for lidt mere info inden du ansøger eller opretter din egen kredit hos os? Se videoen her, der forklarer Ferratum Kredit på blot 2 minutter.

Mikrolån

NB: Ferratum tilbyder pr. 1. januar 2017 ikke længere mikrolån. Vi henviser i stedet til Ferratum Kredit, som er en billigere og mere fleksibel løsning end et mikrolån. Som ny kunde kan du få en rentefri kredit i op til 30 dage!

Mikrolån, mobillån, hurtiglån, minilån, kært barn mange navne. I dag eksisterer der et hav af forskellige lån, og er man ikke i branchen, kan det det hurtigt blive forvirrende. For at give en forståelse af de forskellige lånetyper er det vigtigt at vide, at ovennævnte lån alle hører under samme kategori, nemlig forbrugslån.

For at tage udgangspunkt i mikrolån, så er det et lån, som man typisk optager hvis man har brug for et mindre pengebeløb. Det er samtidig et låntype man ofte benytter, hvis man står og har brug for penge her og nu.

Der er dermed ikke den store forskel på mikro- og minilån og alle de andre lånetyper, som nævnt før, andet end navnet for lånetypen. Dog kan der være forskel på, hvor meget du må låne ved de forskellige lån.

Mikrolån til det, du mangler
Ferratum tilbyder fra 1/1-2017 ikke længere mikrolån. I stedet anbefaler vi den billigere og mere fleksible løsning, Ferratum Kredit. Vi kræver ikke at du skal stille sikkerhed for at låne penge, og du skal ikke indsende diverse dokumenter. Dog kræver vi at du ikke må være registreret i Debitor Registret eller RKI, og at du skal være fyldt 21 år samt have folkeregisteradresse i Danmark. Overholder du disse krav, så er du godt på vej mod et sikkert og hurtigt lån med en simpel og brugervenlig ansøgningsproces.

Ferratum Kredit er et nemt og hurtigt alternativ til din bank og er tilgængelig for dem, der har behov for et mindre lån uden sikkerhed i et begrænset tidsrum. Hvis du har brug for hjælp vedrørende din låneansøgning, så står vores kundeservice altid til rådighed.

Du kan altså ikke længere få et mikrolån fra Ferratum, men Ferratum Kredit kan være løsningen for dig, hvis du mangler penge en gang i mellem. Det kan være med til at give lidt luft i økonomien, så der er plads til det du står og har behov for. Lige meget om pengene er til at betale en tandlægeregning, en ny cykel eller farmors gebis, så blander vi os ikke. Ferratum hjælper dig gerne med en Kredit, som er langt mere fleksibel end et mikrolån, så du kan få opfyldt dine ønsker. Du skal blot opfylde vores simple krav, og ellers blot udfylde ansøgningen øverst på siden. Det tager kun 2 minutter at udfylde vores låneansøgning. Du skal blot skal have dit NemID-nøglekort klar, hvis du ønsker at gøre brug af det tilbud, du får på skærmen.

Fordele og ulemper ved mikrolån
Når det kommer til at låne penge, er der naturligvis, ligesom med alt mulig andet en masse fordele og ulemper forbundet med det. Nedenunder er der listet forskellige fordele og ulemper:
Fordele:
- Nemt og hurtigt
- Ingen krav om at stille sikkerhed
- Ingen spørgsmål til hvad pengene skal bruges til

Ulemper:
-Dyrere end et almindeligt banklån

Det som man især skal være klar over ved et mikrolån er, at det har en kort løbetid og at renten er højere end ved f.eks. et banklån. Fordelen ved en kort løbetid er, at man hurtigt er gældfri igen. Låner man eksempelvis 3.000 kr. skal man tilbagebetale lånet måneden efter, og så skylder man som sagt ikke mere.

Lånebeløb for hver enkel kunde
Vi tilbyder dig en nem og hurtig måde at låne penge på med en tilbagebetalingstid indenfor 15 til 45 dage. Ferratums kreditvurderingssystem gennemgår alle ansøgninger, og vi udformer et låneforløb for hver enkelt kunde. Alle lånebeløb, der godkendes, er individuelle. Der er ingen fast aftale for, hvor stort et beløb man kan låne, og vi blander os ikke i, hvad dit lån skal bruges til. Du ansøger f.eks. om 3.000 kr. Og vil på skærmen få at vide hvorvidt du kan låne det ønskede beløb eller eventuelt mere.

FAQ

Hvor hurtigt kan jeg få pengene udbetalt?
Tager du et lån på hverdage mellem kl. 8 og 20, eller lørdag mellem kl. 9 og 16, modtager du pengene inden for blot 45 minutter.

Hvor mange penge kan jeg låne?
Ferratum kviklån eller mikrolån rangerer fra 500 til 6.000 kroner. Når du ansøger får du besked på din skærm/display med det samme hvor meget, vi kan tilbyde at låne dig. Måske ansøger du om 1000 kroner, men vi kan tilbyde dig 2000 kroner. Her får du tilbuddet om du vil vælge 2000 (tryk "ja tak") eller forblive ved dit oprindelige ønske (tryk "nej tak").

Hvad koster det at låne penge via mikrolån hos Ferratum?
Alle Ferratum mikrolån er pålagt et fast stiftelsesgebyr og renter. Lån skal tilbagebetales indenfor 15 til 45 dage. Du kan se den aktuelle lånetabel under vores vilkår.

Hvad er en kredit?
Hos Ferratum har du mulighed for at låne op til 15.000 kr. – det kalder vi for Ferratum Kredit. Ferratum Kredit kan sammenlignes med en kassekredit, da du via et lån får ekstra penge på kontoen.

Hvor meget kan jeg trække ud fra min Ferratum Kredit?
Du skal have minimum 500 kr. til rådighed på din kredit, før du kan foretage en udtrækning.

Jeg kan ikke gennemføre mit lån. Hvad kan der være galt?
Vi oplever desværre, at ansøgere der bruger Internet Explorer som browser, har problemer (især de ældre versioner). Ferratum anbefaler at downloade Google Chrome som browser og bruge denne når du skal låne hos os.

Sender Ferratum information om mit kviklån til SKAT?
Ferratum har indført renter på kviklån fra 1. november 2010, og de renter du betaler på et lån, giver dig skattefradrag. Ferratum indberetter automatisk information om dit kviklån til SKAT. Du slipper for at huske på det. Vi gør det for dig.

Hvorfor skal jeg oplyse mit CPR-nummer, før jeg kan få et Ferratum kviklån?
Ferratum skal bruge dit CPR-nummer for at lave et kredittjek på dig, samt for at sikre at du er registreret i Folkeregistret på den adresse, du oplyser i din ansøgning.

Hvorfor skal jeg ikke oplyse min bank eller kontonummer?
Ferratum udbetaler dit kviklån via NemKonto, hvor vi bruger dit CPR-nummer som reference.

Hvad hvis jeg ikke har nogen emailadresse?
For at få godkendt et SMS kviklån hos Ferratum, skal du ansøge med din EGEN e-mail adresse.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Nordisk Lån