Sammenlign og ansøg dine Folkelånet online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Folkelånet ansøgning."

Lån op til 50.000 kr.
Hos Folkelånet tilbyder vi lån mellem 10.000-50.000 Kr. Du kan ansøge om lånet online, og vælge det lånebeløb du har brug for. Herefter foretager vi en individuel kreditvurdering af dig. Såfremt vi kan bevilge dig lånet, udbetaler vi pengene direkte til din NemKonto.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Hvad vi kan tilbyde dig

Ved hjælp af vores kreditvurdering, kan vi finde det helt rette lån til dig. Vores kreditvurdering hjælper dig med at undgå et for højt lån, som du kan have svært ved at tilbagebetale. Et lån hos Folkelånet kan give dig lidt ekstra økonomisk råderum for en begrænset periode. Er der opstået uforudsete udgifter i din økonomi, eller du har brug for at forsøde din hverdag, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde en løsning.
Vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene på. Det eneste vi er interesseret i er, at du ikke låner mere end du har råd til at afdrage.

Hos Folkelånet kan du se din status på dit lån, hvor meget du skylder samt hvornår dit næste afdrag forfalder. Det er samtidig også herfra du kan nedbringe dit lån. For at gøre det så nemt som muligt for dig, tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan nedbringe dit lån. Vi tilbyder, udover at nedbringe dit lån via kreditkort, at du også kan benytte MobilePay eller almindelig bankoverførsel.

Om os

Folkelånet.dk er en dansk ejet låneudbyder, som kan tilbyde lån fra 10.000 til 50.000 kroner til personer med et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse. For at sikre os en ansvarlighed under låneprocessen, så foretager vi os en individuel kreditvurdering af alle ansøgere før lånet bliver udbetalt.

For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, så foretager vi disse kreditvurderinger, da det er vigtigt for os, at du ikke låner mere end du kan betale tilbage. Hos Folkelånet går vi meget op i, at vi tilbyder de mest ansvarlige og mest forsvarlige lån til vores kunder.

Hvem står bag Folkelånet?
Folkelånet.dk er et brand under Finans 247 ApS, som er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2. Finans 247 ApS er også medlem af Dansk Kredit Råd. Så hos os, får du den sikrest mulige låneaftale.

Folkelånet er et 100% dansk firma og vores moderselskab Finans 247 ApS er også 100% dansk. Vi er dansk firma med masser af erfarne og rutinerede kræfter indenfor låneverden. Folkelånet består af dygtige og ambitiøse personer. Disse personer sørger for, at du kan tage det perfekte danske lån og få den kundeservice du fortjener. Vi står altid til rådighed til, at hjælpe dig.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Apex Finans