Sammenlign og køb dine Kristelig Fagforening og a-kasse online.

"Det tager kun et par minutter for
køb dine Krifa Fagforening og a-kasse online."

Spar 4831 kr på din fagforening og a-kasse med Krifa og få gratis lønsikring i 3 mdr.!
Der er mange penge at spare ved at skifte fagforening og a-kasse. Mange medlemmer i andre fagforeninger vil helt kontant se på kontoen, at der er flere penge til rådighed hver måned, når de skifter til Krifa. Selvom nye medlemmer vil opleve at spare penge i Krifa, vil de ikke opleve en dårligere fagforening. Tværtimod fokuserer Krifa på at være en moderne arbejdslivsbevægelse, hvor vi bl.a. rådgiver individuelt om stress og karriere. Din arbejdslyst er meget vigtig for os. Og selvfølgelig rådgiver vi dig stadig juridisk, fører din sag i retten og hjælper dig i job, hvis du bliver ledig.

Få forsikring danmark efter eget valg for at nyde den beskyttelse i dag.

warningForsikringsselskab kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Krifa og God Arbejdslyst

I Danmark arbejder vi hver eneste uge halvdelen af vores vågne tid, og derfor skal arbejdet jo gerne give mening. Din trivsel er det vigtigste i dit arbejdsliv, og der er rigtig meget at gøre for os alle, for at løfte den gode arbejdslyst i fællesskab.

Hver dag er Krifa i kontakt med hundredvis af danske lønmodtagere, som vi hjælper videre i deres arbejdsliv. Vi hjælper den jobsøgende videre i job, vi inspirerer til udvikling i arbejdslivet, vi hjælper, når der er juridiske problemer, og vi guider vores kunder i karrieresamtaler og trivselssamtaler. Vi er der, både når der er brug for inspiration og udvikling, og når der er udfordringer.

Vi vil ikke bare være der, når skaden er sket, men vi vil gøre alt for at forebygge og klæde på inden. Vi vil skabe god arbejdslyst, og vi vil gerne give endnu mere til flere. Til vores kunder, som arbejdsplads og til det samfund, vi er en del af.

God Arbejdslyst er Krifas mission, som vi vil arbejde målrettet på hver dag - mange år frem.

Danmarks 4. største a-kasse og fagforening
Kristelig A-kasse arbejder hver dag for at fremme god arbejdslyst hos vores kunder. Vi ønsker at være vores kunders samarbejdspartner, både når det går godt, og når det går skidt. Vi giver information og vejledning om mulighederne på arbejdsmarkedet og hjælp til jobsøgning. A-kassen udbetaler desuden dagpenge, efterløn og andre økonomiske ydelser. Vi er a-kasse for både lønmodtagere og selvstændige.

Kristelig Fagforening skaber god arbejdslyst ved at varetage lønmodtagernes interesser på arbejdsmarkedet ved at føre faglige sager og give råd og vejledning. Vi giver konkret inspiration til vores kunders arbejdsliv i form af et bredt udvalg af arrangementer, webinarer og podcasts og giver effektiv sparring på jobskifte og karrieremuligheder gennem karrieresamtaler.

Krifa er en fællesbetegnelse for Kristelig Fagforening og Kristelig A-kasse. Krifa har over 200.000 kunder og er dermed Danmarks 4. største a-kasse og fagforening.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Rejseforsikring Allianz Global Assistance

img
img
img
img
Fagforening