Sammenlign og ansøg dine L’EASY Minilån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Minilån L’EASY ansøgning."

Med L’EASY Minilån kan du låne op til 10.000 kr. Du får 60 dages rente- og afdragsfrihed. Du får glæde af pengene her og nu, men du venter 60 dage med at starte din indbetaling. Du kan samtidig selv bestemme, om du vil betale over 12, 24 eller 36 måneder.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Låneinfo - Spørgsmål og svar

Er det risikabelt for mig at låne penge via L’EASY Minilån?
Nej. Vi tilbyder kontantlån under ansvarlige forhold. Når vi behandler din ansøgning, lægger vi derfor vægt på at sikre, at du ikke ender i en økonomisk ustabil situation ved at tage et lån.

Hvor meget kan jeg låne?
Du kan låne mellem 5.000 og 10.000 kroner.

Hvad bliver min rente?
Efter din ansøgning foretager vi en individuel kreditvurdering, hvor din rente og dit lånebeløb fastlægges. Renten på L’EASY Minilån ligger mellem 9.90 – 26,08%. Når vi godkender din låneansøgning, får du en låneaftale. Af denne fremgår den præcise årlige og effektive rente.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?
Nej, det skal du ikke. Vi stiller ikke krav om sikkerhed for lånet, og vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til.

Hvordan ansøger jeg om at få et L’EASY Minilån?
Du skal bare udfylde formularen, så foretager vi en kreditvurdering. Du får svar på din ansøgning allerede inden for 1 time (i vores åbningstid). Du kan ringe til os fra kl. 8 til 22 alle ugens dage på telefon 88 88 88 88.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?
Når vi har godkendt din ansøgning, og du har skrevet under på låneaftalen med NemID, overfører vi pengene til din konto. Det sker samme dag eller senest dagen efter, lånet godkendes. Hvis du ikke ønsker at underskrive din lånekontrakt med digital signatur, fremsender vi en fysisk kontrakt med posten, som du skal underskrive og returnere i stedet.

Hvordan underskriver jeg med NemID?
Du modtager en e-mail med et link til den elektroniske signering. Derefter logger du ind med dit NemID for at få adgang til låneaftalen. Her godkender du aftalen, ligesom du også kan gemme en kopi af den. Efter din godkendelse får vi den underskrevne aftale retur, og udbetalingen af penge sættes straks i gang.

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?
Du får pengene på din konto samme hverdag som lånet godkendes, eller senest førstkommende hverdag efter.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?
Du får svar på din ansøgning inden for 1 time i vores åbningstid.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?
Du får et svar på din ansøgning enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Lille lån. Store fordele.

Sammen kan vi skræddersy den løsning, der passer til dig. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og vi blander os ikke i, hvad pengene skal bruges til. Du kan fremskynde udbetalingen af dit lån ved at underskrive kontrakten med NemID.

Men derudover kan du også trygt nyde godt af vores brede erfaring fra mere end 25 år på markedet.

Vi har hovedkontor i Odense, og herfra er vi klar til at give rådgivning – ligesom vi i øvrigt gør i Sverige og Norge.

Skulle du udover lån også få behov for markedets bedste produkter inden for hårde hvidevarer, TV/DVD/Surround, digitalkameraer, PC’ere og mobiltelefoner, tilbyder vi både rådgivning og finansiering – og en altid veloplagt Peter, der både leverer og installerer.

Samtidig får du hos L’EASY Minilån fuld tryghed med 14 dages returret på dine produkter. Og lige meget hvilket lån, eller produkt du vælger, er L’EASY Minilån lig med store drømme til små månedlige ydelser.

Velkommen hos L'EASY Minilån.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Nordisk Lån