Sammenlign og ansøg dine LendMe Lån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online LendMe Nyt Lån eller Samlelån ansøgning."

Gør som over 100.000 danskere
Hos LendMe hjælper vi hver måned tusindevis af danskere med at indhente personlige lånetilbud fra en række anerkendte banker. Vi hjælper både dem, som har behov for at optage et nyt lån, dem som ønsker at samle flere dyre lån ét sted, og dem som ønsker at tjekke, om de kan få en bedre rente på deres eksistrende lån.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Fuld gennemsigtighed på lånemarkedet

Efter mange år i banksektoren indså vi, at mange danskere havde svært ved at gennemskue det komplekse lånemarked.

For at sammenligne flere lånetilbud var man nemlig nødt til selv at opsøge forskellige banker og udfylde hver deres ansøgning – kort sagt, en lang og bøvlet process.

Derfor startede vi LendMe i 2016 med en mission om at blive danskernes primære platform for sammenligning af banklån. Vi ville kæmper for fuld gennemsigtighed på lånemarkedet.

Hos os udfylder du én enkelt ansøgning, og så kommer bankerne til dig med personlige lånetilbud, så du nemt og bekvemt kan træffe det bedste valg med ro i maven. Siden vi startede har vi hjulpet over 100.000 danskere med at indhente personlige tilbud og spare penge.

Få op til 9 lånetilbud med én ansøgning

Nyt lån
Vi kan alle få brug for at skulle låne penge i løbet af livet. Det kan eksempelvis være til alt lige fra nyt køkken til drømmeferien. Formålet kan være mange, men hvis du har behov for at skulle optage et nyt lån, er det vigtig, at du indhenter tilbud fra flere banker. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Vi hjælper hver måned rigtig mange danskere, som har behov for at optage et nyt lån. Vi giver dem det nødvendige overblik, så de blot skal vælge det bedste lånetilbud. Selvom låneformålet varierer, så ser vi alligevel, at kunderne i gennemsnit sparer 12.500 kr. ved at vælge det billigste tilbud.

Samlelån
Hvis du har mange dyre lån hos forskellige långivere, kan det være en rigtig god ide at få dem samlet ét sted i form af et samlelån.

Et samlelån er helt enkelt, at du samler din gæld hos én bank. Du vil ofte få en bedre rente samtidigt med, at du slipper for at skulle betale diverse gebyrer til flere långivere. Det vil sige, at du ender med at spare en masse penge.

Udover at spare en masse penge, får du også et bedre overblik over din gæld samtidigt med, at du slipper for en masse bekymringer.

Hos LendMe formidler vi også samlelån og hjælper vores kunder med at spare en masse penge. Udover at de sparer en masse ved at samle gælden ét sted, så viser vores tal også, at kunderne i gennemsnit ved samlelån sparer 49.900 kr. når de vælger det billigste lånetilbud.

Rentetjek
Det er de færreste, som er klar over det. Men Nationalbankens nyeste tal viser, at forbrugslånsrenten er historisk lav. Siden 2013 er den faldet med 30%. Så risikoen for, at du betaler for meget for dit lån, er relativ stor.

Med LendMe's rentetjek får du hurtigt svar på, om du kan få en bedre rente på dit lån og dermed sparer penge. Med blot en enkelt ansøgning får du personlige tilbud fra en række anerkendte banker, som måske kan tilbyde dig en bedre rente.

LendMe kort fortalt

Hvad
Vi er en digital platform, der giver dig overblik over dine lånemuligheder gennem objektiv sammenligning af renter, gebyrer og vilkår.

Hvordan
Vi samler personlige lånetilbud fra udvalgte banker, så du nemt, hurtigt og med ro i maven kan træffe den rette beslutning.

Hvorfor
Alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Apex Finans