Sammenlign og ansøg dine LivaLån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Liva Lån ansøgning."

Livalån arbejder for dine drømme
Livalån er en ny låneformidler, der i samarbejde med Basisbank formidler lån. Vores mission er at hjælpe folk med at gøre deres drøm til virkelighed. Alt foregår online og du kan låne uden at stille sikkerhed. Det gør processen nem, enkel og hurtig. Derfor kan pengene udbetales til samme dag som du godkender lånet, hvis det er inden kl.14. Livalån er altid gratis for dig at bruge. Livalån er en danskejet virksomhed med hovedsæde i København.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

FAQ

Hvor mange penge kan du låne?
Hos Livalån kan du låne mellem 3.000 og 50.000 kr.

Hvordan øger jeg chancen for at få et lån?
Du skal altid sikre dig, at alle oplysninger du indtaster er korrekte. Indtaster du forkerte oplysninger bevidst eller ved en fejl, er chancen for at få et lån meget små. Alle oplysninger bliver tjekket grundigt.

Er det sikkert at låne Online?
Det er helt sikkert at låne penge hos Livalån Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypteret, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med ansøgningen, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet muligt.

Kan jeg låne selvom jeg står i RKI?
Vi kan desværre ikke tilbyde dig et lån såfremt du er registeret i RKI.

Hvad sker der når jeg har fået min låneansøgning godkendt?
Livalån udbyder ikke selve lånet, men formidler blot kontakten til Basisbank, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort. Såfremt du bliver godkendt til et lån, vil det derfor være Basisbank, der udbyder finansieringen.

Koster det noget at ansøge om lån?
Det er altid gratis at ansøge om et lån og helt uforpligtende. Du bestemmer helt selv, om du vil acceptere eller afvise lånetilbudet fra Basisbank.

Hvilke oplysninger skal Livalån bruge?
Når du ansøger om et lån hos Livalån, skal du bruge CPR nummer, kontonummer og dit NemID til at godkende ansøgningen med.

Hvordan bliver pengene udbetalt og hvor hurtigt går det?
Vi udbetaler penge automatisk alle ugens dage mellem kl. 8 og 19. Når alle dokumenter er modtaget behandles din ansøgning. Hvis du får et lånetilbud og godkender, vil du have pengene på din Nemkonto indenfor 10 minutter.

Hvorfor har jeg ikke fået svar på min ansøgning?
Hvis du har søgt et lån og ikke fået svar indenfor 15 minutter kan det bla. skyldes at du ikke har oplyst korrekt e-mailadresse. Alternativt er vores besked røget i din spam. du er velkommen til at kontakte Basisbank for at høre status på din ansøgning. Du kan skrive på kundecenter@basisbank.dk eller ringe man-fre: 08:00 – 21:00 og 10-17 i weekenderne på 70 22 09 29

Om Livalån

Vores mission er at hjælpe folk med at gøre deres drøm til virkelighed. Alt foregår online og du kan låne uden at stille sikkerhed. Vi forsøger at gøre processen nem, enkel og hurtig. Vi vil give dig et lån til en lav og konkurrencedygtig rente. Servicen er 100 % gratis og der er ingen krav om, at du accepterer det lånetilbud du evt. måtte modtage.
Vores mål er at udbetale pengene så hurtigt som muligt. Hvis du godkender inden kl. 14 på hverdage, kan det blive samme dag. Alternativt dagen efter.

Livalån udbyder ikke selve lånet, men formidler kontakten til Basisbank, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort. Såfremt du bliver tilbudt et lån, vil det derfor være Basisbank, der udbyder finansieringen. Selvom vi gerne vil, kan vi ikke tilbyde låne til alle.

Livelån er en danskejet virksomhed med hovedsæde i København.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
AnnaFinans