Sammenlign og ansøg dine Qred Erhvervslån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Qred Erhvervslån ansøgning."

Qred Erhvervslån – en fleksibel løsning til erhvervslivet
Intet oprettelsesgebyr - Ingen skjulte afgifter - Ingen bindingstid

Få virksomhedslån danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Spørgsmål og svar

Hvordan ansøger jeg om et erhvervslån?
Det er nemt at ansøge om et erhvervslån. Sådan gør du: Udfyld ansøgningen på Qred (ønsket beløb, CVR nummer, e-mail og mobilnummer). Ansøgningen er gratis og ikke-bindende. Send eventuelle yderligere oplysninger. Du får som oftest svar på din ansøgning inden for en time i normal kontortid. Du vælger selv, om du vil tage imod tilbuddet, når du har fået svar på din låneansøgning. Godkender du lånet, udbetales pengene sædvanligvis samme dag.

Hvordan udbetales pengene?
Normalt udbetales lånet samme dag som din låneansøgning er godkendt – og senest klokken 17. Afhængig af helligdage og bankernes overførselstid kan det tage en ekstra dag.

Hvad betyder Qred?
Qred (udtales Kræd) er en ordleg mellem ordet kredit og den engelske frase “to give someone credit for something”, som kan sammenlignes med at give nogen pondus, eller at man anerkender nogen for noget.

Hvad kræves der for at få et erhvervslån?
Vi foretager en helhedsvurdering af hver eneste ansøgning. Det absolut vigtigste kriterium er, virksomhedens evne til at håndtere fremtidige betalinger, samt at lånebeløbet er rimeligt i forhold til virksomhedens størrelse og omsætning. Desværre er der enkelte tilfælde, hvor vi ikke kan godkende en låneansøgning. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis virksomhedens ejere ikke har forvaltet virksomhedens økonomi på fornuftig vis eller har for megen gæld eller for mange betalingsanmærkninger. Vi kræver desuden altid, at at ejeren eller ejerne af virksomheden hæfter personligt for lånet som selvskyldnerkautionist.

Hvad er Qred Erhvervslån?
Qred Erhvervslån er en ny måde at låne penge på. Alle danske virksomheder kan ansøge om at låne op til 250.000 kroner hos Qred, uden om banken. Normalt får du besked allerede inden en time, og vi udbetaler pengene samme dag. Du betaler et fast beløb hver måned og der er ingen skjulte gebyrer eller uforståelige afgifter. Du kan når som helst tilbagebetale hele beløbet uden yderligere omkostninger. Hos Qred betaler du kun for lånet, i de måneder du rent faktisk har det. Månedsafgiften er individuel og beror på din Qred-score. Før hver påbegyndte måned betaler du månedsafgiften samt afdrag på selve hovedstolen. Der er ingen renter eller gebyrer.

Hvordan adskiller Qred Erhvervslån sig fra andre erhvervslån?
Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet. Ved hjælp af moderne teknologi og algoritmer kan vi analysere data fra hundredvis af kilder, og på den baggrund foretage en solid vurdering af ansøgerens virksomhed. Hurtigt og effektivt. For de danske virksomheder betyder det, at det nu kun tager ét minut, at ansøge om et erhvervslån, og at pengene udbetales samme dag. Ingen anden virksomhed bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred. Derudover tilbyder Qred en ny tilbagebetalingsløsning, som betyder, at man kun betaler for lånet i den tid, man rent faktisk har det. Du er altså aldrig bundet af et lån hos os, og kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Findes der skjulte afgifter?
Nej. Hos Qred er gennemsigtighed en af vores kerneværdier. Vi sætter en ære i, at vores ydelser og betingelser er letforståelige for alle.

Opbevarer I mine adgangskoder?
For at opnå højest mulige grad af sikkerhed, gemmer vi adgangskoder i krypteret format. Derfor er du nødt til at lave en ny adgangskode, hvis du har glemt din gamle. Det er vigtigt du selv vælger en adgangskode, som ingen andre kender til. Gør gerne brug af både bogstaver, tal og specialtegn i din adgangskode.

Hvem kontrollerer Qred?
Qred Erhvervslån er registreret hos Finanstilsynet i henhold til Lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og terrorfinansiering, ligesom vores aktiviteter gennemgås af en autoriseret revisor.

Hvornår skal lånet være tilbagebetalt?
Du betaler en gang pr. måned. Hvis du for eksempel har taget lånet den 10. i en måned, så skal den første betaling være os i hænde den 10. den efterfølgende måned. Vi sender en faktura ca. ti dage før forfaldsdato.

Hvad sker der, hvis jeg ikke overholder betalingsfristerne?
I så fald sender vi en venlig påmindelse om, at vi ikke har modtaget betalingen til tiden. Sørg venligst for, at vi modtager betalingen på forfaldsdatoen for at undgå unødvendige rykkergebyrer, og at din sag overdrages til inkasso.

Hvad sker der, hvis ikke jeg kan tilbagebetale lånet?
Så vil vi først sende en venlig påmindelse om, at vi mangler din betaling. Såfremt der ikke afbetales på lånet, vil vi være nødsaget til at overdrage sagen til inkasso via vores advokatforbindelse.

Skal jeg betale en afgift for at modtage en faktura?
Nej. Du betaler ikke en afgift for at modtage en faktura som PDF-fil på din e-mailadresse. Hvis du ønsker at modtage en faktura med posten, koster det 40 kr.

Hvad er renten på et erhvervslån?
Lånet er rentefrit. Du betaler en fast månedsafgift hver måned, og der kommer ingen øvrige afgifter oven i. Månedsafgiften er individuel og baseres på din Qred-score. Virksomhedens Qred-score baseres på flere forskellige parametre, og vi foretager en individuel kreditvurdering af hver eneste ansøgning. Lånet har ikke nogen bindingstid og kan når som helst tilbagebetales uden nogen yderligere omkostninger. For hver påbegyndt måned betaler du en månedsafgift. Jo hurtigere lånet afbetales, des billigere er lånet.

Om Qred Erhvervslån

Vi er eksperter i erhvervslån. Qred ejes og drives af iværksættere, så vi ved, hvordan virkeligheden er for virksomhedsejere. Vi elsker små virksomheder og er til for jer - ikke omvendt.

Sådan gik det til, at Qred kom til verden

Historien om den lille iværksætter

Der var engang en ganske ung iværksætter. Han havde en drøm om at starte en virksomhed. Det var nyt, spændende og ukendt. Som det første skulle han have en bankkonto, hvor han kunne sætte sin hårdt tjente kapital ind. Stolt gik iværksætteren til den nærmeste bank for at fortælle, at han ville åbne en konto til sin nye virksomhed og indsætte 100.000 kroner.

Med stor entusiasme fortalte han om sine forretningsplaner til bankmanden, som spurgte ind til, hvorfor iværksætteren havde valgt at komme til netop deres bank. Eftersom at banken tidligere på året var blevet udnævnt som årets erhvervsbank, tænkte iværksætteren ved sig selv, at det var et lidt mærkeligt spørgsmål, men svarede, at det var hans indtryk, at banken ville være en god bank for hans virksomhed. Efter et kvarters møde fik iværksætteren den besked, at banken desværre ikke fandt casen gennemtænkt, og at iværksætteren derfor ikke kunne godkendes som kunde i banken.

Beskeden føltes som en kold spand vand i hovedet. Hvordan kunne det overhovedet være muligt? Han havde jo ikke tænkt sig at låne penge uden at sætte 100.000 kroner i banken. Måske var han ikke en rigtig iværksætter? Måske havde bankmanden ret? Heldigvis gav han ikke op. Han fandt en anden bank, som var mere samarbejdsvillig.

Den unge mand var mig. Og siden da har jeg erfaret, at jeg langt fra er den eneste, der har følt mig ydmyget af banken. Det gør mig vred. Især når man tænker på, at otte ud af ti nye jobs, skabes af små virksomheder, og at økonomisk vækst i høj grad er afhængig af, at vi støtter og udvikler nye virksomheder. I dag – 15 år senere – er jeg det man kalder serieiværksætter. Jeg elsker at skabe nye virksomheder og punktere forældede strukturer. Først blev de store teleselskabers monopol udfordret, senere blev Danske Spils monopol afskaffet, og nu er det tid til at udfordre bankernes oligopol.

Efter mange års arbejde har jeg etableret og udviklet kontakter med gode og dygtige bankfolk. For nye mindre virksomheder og iværksættere er det dog næppe åbne arme, der venter i banken. Især ikke hvis man har brug for kapital til at vækste sin forretning.

Erhvervslån kan man i princippet glemme alt om, hvis ikke virksomheden har et solidt ”proof of life” og en millionomsætning. Med mindre man er barndomsven med bankdirektøren, kræves der uendelig dokumentation i form af forretningsplaner, budgetter og årsregnskaber. Små og nye virksomheder er derfor ofte henvist til familie og venner, for at skaffe den nødvendige kapital.

Bankerne kører år efter år med stort overskud, renten er historisk lav, men antallet af lån til små virksomheder falder. Herligt! Her er der grobund for en ny virksomhed, tænkte jeg.

Hos Qred hjælper vi iværksættere med at vækste, og samtidig yder vi de små virksomheder den gode behandling og opmærksomhed de fortjener. Det bør ganske enkelt ikke være sværere at få et banklån, end at købe en bog på nettet. Hvis man står med en god ide, skal man have svar på sin låneansøgning i løbet af få minutter. Min mission er, at Qred fremover hjælper en masse små virksomheder, og måske samtidig skaber lidt eftertænksomhed hos bankerne.

Emil Sunvisson, adm. direktør og CO-founder
Qred Erhvervslån

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
SweepBank