Sammenlign og ansøg dine Robotlån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Robotlån ansøgning."

Lån op til 75.000 kr. med nemid
Robotlån er online. Lån 75.000,- idag og få penge på kontoen imorgen. Underskriv med NemID.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Spørgsmål

Hvordan foregår låneprocessen?
Du kan ovenfor under menupunktet "Sådan foregår det" se detaljer om de forskellige processer i låneansøgningen. Og du modtager også flere informationer herom pr. e-mail når du har sendt din låneansøgning.

Kan jeg låne uden NemID?
Nej.

Hvorfor har jeg ikke modtaget e-mail omkring godkendelse straks?
Ansøgning sker fuldautomatisk. Enkelte gange går det dog galt og det bedste du kan gøre i første omgang er at afvente e-mail.
De normale grunde for manglende svar er som følger:

 • Din e-mailadresse er indtastet forkert
 • Din e-mail-konto har grey-listning (en form for spam-kontrol) hvilket kan medføre op til 60 minutters forsinkelse. Dette filter er blevet meget normalt og gør at meget spam aldrig modtages i din postkasse, men forsinker også post som modtages for første gang fra en ny e-mailadresse
 • Din låneansøgning indeholder oplysninger, der skal behandles manuelt før ansøgningen kan færdigbehandles
 • Forbindelsen til RKI er afbrudt og dette forsinker låneprocessen
 • Hvem kan låne?
  For at kunne søge om lån skal du være fyldt 18 år og være myndig. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, og du skal have fast arbejde og have en indkomst over 150.000 årligt før skat. Afslag begrundes ikke. Alle informationer behandles fortroligt og anonymt jævnfør lovgivningen. Du kan søge alene, men det er nemmere at få bevilget hvis I er to samboende myndige der ansøger.

  Hvem er Robotlån?
  Robotlån A/S er udbyder af låneprodukter udbudt af Basisbank A/S på det danske marked. Robotlån A/S er ikke en del af Basisbank A/S men fungerer som formidler af låneprodukterne. Robotlån A/S kan kontaktes via e-mail på info@robotlaan.dk hvis du vil i kontakt med os.

  Hvem er Basisbank?
  Basisbank A/S er en dansk bank med hovedsæde på Teglholm Allé 15 i København. Det er p.t. Danmarks eneste rene internetbank. De har siden år 2000 tilbudt alle former for indlån og udlån og specialiserer sig i indlån på aftalekonti til høj rente. Basisbank har således, som en af de få banker på markedet indlånsoverskud til at finansiere blandt andet de forbrugslån vi formidler.

  Hvem skal jeg kontakte angående en godkendt låneansøgning?
  Du er velkommen til at ringe til lånebehandleren Basisbank på telefon 70 20 58 22 eller sende en mail på adm@basisbank.dk.

  Det vil lette ekspeditionen hvis du oplyser enten personnummer eller lånesagsnummer, når du henvender dig.

  Du kan dog også sende et brev til
  Basisbank A/S
  Teglholm Allé 15
  2450 København SV

Sådan foregår det

Behandling af låneansøgninger sker primært maskinelt. Ca. 98% af alle ansøgninger kræver ikke manuel behandling og der vil således komme svar på ansøgninger online og efterfølgende via e-mail om ansøgningen er godkendt straks, uanset tidspunkt på døgnet.

Hvis en ansøgning indeholder oplysninger som skal manuelt behandles, vil dette normalt ske indenfor 15 minutter i åbningstiden. Der er kontorbemanding til dette i tidsrummet hverdage 08.00 til 21.00 og lørdag/søndag 10.00 til 17.00.

Processer i låneansøgningen:

 1. Låneansøgning udfyldes online
 2. Godkendelse/afslag sker online, typisk efter 10 sekunder
 3. Låneaftale underskrives straks via NemID online
 4. Ved manuel behandling foregår endelig godkendelse via besked på email
 5. Hver dag kl. 14.00 foregår bankclearing, og godkendte lån udbetales
 6. Lån overføres til ansøgers NemID-konto til disposition straks. Bankclearing tager 2-10 minutter

Debitorrenten er 10,89%-21,83% efter 33,3% skat og 14,71-26,08% før skat, variabel rente. Se de samlede kreditomkostninger under menupunkt "Standardomkostningsskilt". Låntager har til enhver tid ret til uden varsel at opsige lånet og indfri gælden. Finansieringen udbydes i samarbejde med Basisbank A/S, Teglholm Allé 15, 2450 København SV, Tlf. 70 20 58 22. Henvendelser ved lån kan foregå til Basisbank med angivelse af lånenummer til email: adm@basisbank.dk.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Nordisk Lån