Sammenlign og ansøg dine Santander Lån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Santander Privatlån og Privatlån Plus ansøgning."

Så nemt er det at låne
At være Eurozonens største bank forpligter. Hos Santander Consumer Bank er vi professionelle, og vi har fokus på god service og sikkerhed. Vi har gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre, er at have dit NemID parat, udfylde ansøgningen her på siden og trykke send. Det hele foregår elektronisk, og ansøgningen er ikke bindende. For at få et lån hos Santander må du ikke være i restance hos Santander eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet husstanden.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Spørgsmål & Svar om ansøgning

Hvor meget kan jeg låne og over hvor lang tid?
Hos Santander Consumer Bank kan du låne fra kr. 10.000,- op til kr. 350.000,- Du bestemmer selv, om du vil betale pengene tilbage over 12 eller op til 180 måneder. Låner du op til (og med) kr. 50.000,- er tilbagebetalingstiden maksimum 120 måneder, låner du mellem 50.000 og 150.000 kr. er tilbagebetalingstid​en maksimum 144 måneder. Jo længere løbetid, desto lavere er den månedlige ydelse.

Hvilke dokumenter kræves der?
Ved alle lån skal vi bruge din/jeres seneste lønseddel samt seneste årsopgørelse, som vi modtager via SKAT, når du har logget ind med dit NemID og givet samtykke til, at SKAT giver os oplysningerne. Har du hemmelig adresse, skal vi have en kopi af dit sygesikringsbevis. Ved lån over 100.000 kr. skal vi også bede om en kopi af dit/jeres gyldige danske kørekort, pas eller opholdstilladelse.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?
Nej. Du skal ikke stille sikkerhed, når du søger Privatlån hos os.

Jeg får en fejl, når jeg sender min ansøgning
Følgende kan være skyld i fejl i forbindelse med indsendelse af ansøgningen: - Kig ansøgningen igennem, inden du sender den, for at se om der er røde ”markeringer”, hvor der fremkommer bemærkninger om indtastninger i skemaet. - Har du/I ”hakket af” i samtykket? Hvis ikke du/I giver samtykke til dataanvendelse mv., kan vi ikke modtage ansøgningen. Har du stadigvæk problemer med at få sendt din ansøgning, så prøv at finde et tidspunkt, hvor du kan udfylde ansøgningen indenfor vores telefoniske åbningstid, dvs. mandag til fredag mellem kl 10 og kl 16. Start med at udfylde ansøgningen, og ring så til os, på 70 21 31 31 når/hvis der opstår problemer.

Sørg altid for at din computer er opdateret med de seneste sikkerheds opdateringer, og som alternativt kan du prøve med en anden browser.

Er renten på Santander Privatlån fast eller variabel?
Vi tilbyder udelukkende variabel rente på Santander Privatlån. Læs mere, om hvad variabel rente vil sige i vores almindelige forretningsbetingelser.​

Hvad kan jeg låne til?
Vi blander os i princippet ikke i, hvad du skal bruge pengene til, men det kan være en fordel at lade os vide, hvis du skal bruge alle eller nogle af pengene til at indfri eksisterende gæld, da det kan have indflydelse på vores kre​​ditvurdering af din ansøgning. Endvidere kan Privatlånet desværre ikke bruges til finansiering af udbetalingen på en bil, hvor finansiering af bilen ligeledes sker gennem Santander Consumer Bank. Baggrunden er, at vi finansierer biler med købekontrakt og ejendomsforbehold. Anvendelsen af denne finansieringsform er juridisk betinget af, at vi ikke finansierer mere end 80% af bilen

Kan jeg undgå at betale via Betalingsservice?
Nej, det er en betingelse for at få lånet, at ydelserne betales via Betalingsservice. Såfremt Betalingsserviceaftalen af en eller anden årsag ikke gennemføres en måned, fremsendes et indbetalingskort. Det koster et gebyr på 25 kr. per måned at få fremsendt indbetalingskort (dette gebyr opkræves ud over det månedlige administrationsgebyr).

Kan man søge pr. tlf eller brev​?
Nej, vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Husk at have dit NemID parat.

Hvem kan låne?
Alle med et CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse kan ansøge. Du skal dog være opmærksom på, ​at hvis du er registreret i RKI, kan vi ikke tilbyde dig et lån.

Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb eller andre øvrige vilkår, end det jeg har søgt om?
I vores kreditvurdering af den enkelte ansøgning kigger vi i første omgang på, om vi kan tilbyde det lån, der er ansøgt. Hvis det ikke er muligt for os, at tilbyde det lån, der er ansøgt, ser vi på muligheder for, hvad vi er i stand til at tilbyde.

Hvad koster det at låne hos os?

Hos Santander Consumer Bank vil vi gerne gøre dit lån så gennemskueligt som muligt. Du finder derfor masser af information om de forskellige faktorer, der spiller ind i dit låns pris her på siden. Læs mere i boksene om de faktorer, der forklarer, hvad det koster at låne hos os.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, når du vil låne hos os. Det koster heller ikke nogle forklaringer at optage et billigt lån gennem Santander Consumer Bank. Du behøver blot at udfylde ansøgningen og logge ind med dit NemID. Du får hurtigt svar, og med vores renter helt ned til 4,94% koster det ikke mange penge at låne hos Santander Consumer Bank.

ÅOP – dit låns pris

Din ÅOP er din årlige omkostning i procent. Satsen viser de totale omkostninger af lånet om året. ÅOP er altså den mest retvisende faktor for, hvad det koster at låne i forhold til dit årlige budget. Det er først og fremmest din ÅOP, vi anbefaler dig at kigge på, når du vil beregne dit lån – lige meget om det er hos os eller hos andre lånudbydere.

Din ÅOP afspejler den årlige omkostning i procent for dit lån med den løbetid, som du har valgt. Hvis du ændre tilbagebetalingstiden på lånet, kan din ÅOP ændre sig.
ÅOP er det sted, vi anbefaler at kigge mod, når du vil sammenligner lån og priser.

Hvad koster vores lån i rente?

Din rente afhænger af en række faktorer. Ud fra de informationer, du fremsender om din indkomst og derved altså dine muligheder for at tilbagebetale lånebeløbet, vil din rente blive fastlagt.

Etableringsomkostning og gebyr

Etableringsomkostningerne er på 3% af dit lånebeløb og som minimum 800 kr. Den nedre grænse går her ved ca. 26.000. Dvs. at du betaler den samme etableringsomkostning ved at låne 10.000 kr. som ved at låne 26.000 kr.

Derudover betaler du et mindre beløb på 25 kr. om måneden som kontogebyr.

Hvad dækker en SAFE forsikring?

Du kan vælge at få en SAFE forsikring sammen med dit lån fra Santander. Med forsikringen kan du betale af på lånet, selvom du bliver afskediget eller sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom. Det betyder, at du altid er tryg ved dit lån, hvis nu det uheldige skulle ske

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Nordisk Lån