Sammenlign og ansøg dine Skyfinans Lån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Skyfinans Lån ansøgning."

Udfyld én ansøgning og modtag op til 4 tilbud
Ved hjælp af en hurtig ansøgning kan du modtage op til 4 tilbud, som alle kan gøre dine drømme til virkelighed. Det er nemt, hurtigt og sikkert!

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Få op til 4 lånetilbud med én ansøgning

 • Indtast og ansøg
  Dine oplysninger sendes trygt og sikkert til flere forskellige låneudbydere
 • Sammenlign og vælg
  Du sammenligner og vælger mellem dine personlige lånetilbud og vælger det som passer bedst til dig
 • Flere penge til dig
  Når du har valgt det bedste lånetilbud er der flere penge til dig og det du drømmer om

Spørgsmål & Svar

Hvis jeg står i RKI, kan jeg så godt tage et lån?
De fleste banker og låneudbydere ønsker ikke at låne ud til ansøgere, der er registreret i Debitor Registeret eller RKI (Ribers). Det vil som udgangspunkt også være en dårlig ide at låne flere penge, før du har betalt din gamle gæld ud, som har medført din registrering i RKI. Du vil nemlig ved et evt. lånetilbud få meget dårligere vilkår, end hvis du ikke var registreret i RKI. Du bliver automatisk slettet fra registret, når du har betalt den pågældende gæld.

Kan jeg føle mig tryg, når jeg låner over nettet?
Vi prioriterer din sikkerhed mere end noget andet. Vi modtager og sender kun information, herunder din ansøgning, krypteret, og vi behandler dine personlige oplysninger med stor omhu. Endelig overholder vi al lovgivning om datasikkerhed, og vi kan således forsikre dig om, at det er sikkert at sende en ansøgning og tage et lån over nettet.

Hvem får adgang til mine data?
Vi deler aldrig dine data med andre end de banker, vi samarbejder med om at give dig det bedste lån. Bankerne er nødt til at få dine data for at kunne en lave en kreditvurdering, som de laver ud fra dit cpr-nummer. Til gengæld behøver du ikke sende dokumentation eller stille nogen sikkerhed for dit lån.

Hvor meget kan jeg låne?
Du har mulighed for at låne mellem 10.000- 350.000 kroner. Dine lånemuligheder afhænger af den kreditvurdering, som låneudbyderne laver. Hvis du har brug for et lidt større lånebeløb, og pengene skal bruges sammen med andre i fællesskab – fx en ferie, kan det evt. være en idé at låne pengene sammen med din ægtefælle, partner, samlevende el.lign., da det som regel vil give dig/jer flere og bedre lånemuligheder, fordi låneudbyderen i så fald kan kreditvurdere jer ud fra jeres samlede økonomiske situation.

Hvordan kommer pengene ind på kontoen?
Lige så snart du har underskrevet din valgte låneaftale med NemID, bliver pengene udbetalt hurtigst muligt til den konto, som du har angivet i din ansøgning. Husk derfor at skrive alle oplysningerne korrekte første gang.

Hvad skal jeg bruge for at låne?
For at komme gennem hele ansøgningen kræver det nogle oplysninger, som du derfor skal have klar. Du skal bruge oplysninger som dit cpr-nummer, dit kontonummer og dit NemID. Uden disse ting kan du ikke fuldende ansøgningen, og så kan du ikke tage et lån.

Hvor lang tid går der, før jeg svar på min ansøgning?
Når du har sendt din ansøgning afsted, går der som regel ikke mere end et par timer, før du får svar på din ansøgning. Nogle gange kan der dog gå op til 48 timer før vi har indhentet dine tilbud. Ved længere ventetid er du altid velkommen til at kontakte os her og høre nærmere.

Hvornår får jeg udbetalt pengene til min konto?
Vi bestræber os altid på at gøre processen så kort som mulig. I langt de fleste tilfælde, vil pengene være på din konto senest hverdagen efter, at låneaftalen er blevet underskrevet med NemID. I enkelte tilfælde kan processen tage op til 2 dage.

Skal jeg skrive under med NemID?
Ja, lige så snart låneansøgningen bliver godkendt, får du tilsendt et link, hvor du skal underskrive selve aftalen med dit NemID. Du får også linket tilsendt din angivne e-mailadresse, så du kan også gøre det her igennem. Det vigtigste er blot, at du får underskrevet aftalen med NemID, som du derfor bør have klar ved din side.

Hvad betyder de forskellige ting?
De mest gængse termer er du med garanti støt på, og det er muligt, at de virker forvirrende. Her vil vi derfor kort forklare, hvad de forskellige ting betyder.

 • ÅOP er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Under fulde omkostninger ligger både renter, gebyrer, afgifter – kort sagt alle omkostninger, du skal betale på 1 år i %. ÅOP bruger du derfor bedst til at sammenligne forskellige typer lån, og til at se de fulde omkostninger ved hvert lån.
 • Debitorrente er den årlige effektive rente. Der er altså forskel på debitorrenten og den pågældende rente, da du skal huske at medregne tilskrivningerne, som der kan komme ved månedlig renteskrivning. Debitorrenten er derfor inklusive renters rente.
 • Løbetid er den tid, du har til at betale lånet inklusiv renter osv. tilbage. Løbetiden kan være kort eller lang, og det kan godt betale sig at regne lidt på, hvad der bedst kan svare sig ud fra din situation. Et lån med en lang løbetid kan selv med en lavere rente godt blive dyrere end et lån med en kortere løbetid, selvom renten her umiddelbart er højere.
 • Budget og budgetlægning. En oversigt over dine indtægter og udgifter, så du kan se, hvor meget du har til overs/til rådighed. Vi anbefaler, at du, allerede inden du sender din ansøgning, laver et budget, hvor du tager dine månedlige indtægter minus udgifter (husk også at medregne de ting, du ikke betaler for hver måned, fx forsikring, licens osv). Så får du et realistisk overblik over, hvor meget du har mulighed for at afdrage med pr måned.

Kan jeg låne mere end én gang?
Hvis du allerede har taget ét lån igennem Skyfinans, og ikke har betalt helt eller delvist tilbage på det endnu, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, hvis du er interesseret i endnu et lån eller en forhøjelse af det nuværende. Det kan også være, at det er en god ide at samle nogle af dine mindre lån til et samlelån, hvor du som oftest vil få bedre vilkår og en billigere samlet rente end ved at betale af på flere forskellige smålån sideløbende. Du kan vælge i din ansøgning, om du ønsker at samle flere af dine nuværende lån til et samlet lån.

Min ansøgning blev afvist eller jeg har ikke fået svar herpå – hvad gør jeg nu?
Skyfinans fungerer udelukkende som en sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne de forskellige lån, som bankerne tilbyder dig. Det er således ikke hos os, du låner pengene, og vi har heller ingen indflydelse på hvilke lån, du bliver tilbudt, eller om du desværre ikke bliver tilbudt lån. Derfor skal du tage kontakt til den bank eller låneudbyder, som du har valgt.

Hvor kan jeg klage henne?
Skulle du mod forventning være utilfreds med vores service, er du naturligvis velkommen til at sende os en mail på info@skyfinans.dk, og så besvarer vi den hurtigst muligt. Vi vil selvfølgelig vurdere, om vi kan besvare klagen selv, eller om vi skal sende den videre til rette vedkommende i banken. I givet fald giver vi dig også besked herom.

Hvordan betaler jeg af på mit lån?
Allerede i selve ansøgningen kan du vælge, hvordan du ønsker at betale tilbage på lånet. Her vælger du enten om det skal ske via girokort eller en direkte overførsel fra din bankkonto, hvilket også kan være et krav fra bankens side. Det nemmeste er også at lave en automatisk overførsel via netbank, men alt dette vil blive yderlige forklaret, når lånet er godkendt og accepteret.

Kan jeg betale af på lånet hurtigere end aftalt?
Det er intet problem at betale mere tilbage end aftalt, og dette er du selvfølgelig mere end velkommen til at gøre. Send os en mail på info@skyfinans.dk, og så skal vi nok forklare nærmere.

Kan jeg indfri hele lånet på én gang?
Ja det er selvfølgelig også muligt, og hvis du blot sender os en mail på info@skyfinans.dk, så skal vi nok forklare nærmere.

Skal jeg fortælle jer, når jeg flytter?
For en sikkerheds skyld så må du meget gerne informere os, hvis du får ny adresse, nyt telefonnummer eller en ny mailadresse. I værste tilfælde kan det koste dig et gebyr, hvis vi ikke kender til ændringerne.

Hvor længe skal jeg regne med, der går, før I svarer?
Vi bestræber os altid på at svare på alle henvendelser hurtigst muligt, og du kan regne med, at vi svarer dig inden for én arbejdsdag.

Om Skyfinans

Lånemarkedet i Danmark har igennem de seneste år været i rivende udvikling, og der er løbende kommet flere og flere låneudbydere til, som har hjemme online. Bankerne bliver ikke længere brugt som i gamle dage, hvor kunden havde et personligt forhold til sin bankrådgiver, og de traditionelle banker har længe været meget tilbageholdende med at yde mindre privatlån.

Derfor er der blevet plads til flere mindre låneudbydere, som gør, at det danske lånemarked i dag er ganske stort og de forskellige lån og vilkår kan være svære at gennemskue for en almindelig forbruger. Hos Skyfinans har du mulighed for ganske gratis og uforpligtende at undersøge dine lånemuligheder og lave en både grundig - men også en let gennemskuelig sammenligning af de mulige lån, som de forskellige låneudbydere tilbyder til netop dit behov.

Vores 3 største styrker

 • Vi har mange års erfaring i finansverdenen
  Vi ved præcis hvordan tingene er skruet sammen og kan bruge den viden til din fordel!
 • Vi står klar til at hjælpe dig
  Skyfinans er en blanding af erfarne kræfter og dygtige unge mennesker, som altid står klar til at hjælpe dig
 • Ingen skjulte gebyrer eller udgifter
  Hos os får du du fuld gennemsigtighed og overblik over dine lånemuligheder og det lån du vælger

Ingen skjulte overraskelser
Der har de senere år været øget fokus på de mere eller mindre skjulte gebyrer, som bankerne i stigende grad har benyttet sig af, og som mange forbrugere er blevet uheldigt overraskede over, efter at deres lån er blevet udbetalt. Hos Skyfinans ønsker vi, at du som låntager ikke skal have nogen negative overraskelser, når du optager et lån - uanset om det må være et lille eller et større lån.
Derfor har vi lavet Skyfinans som en uafhængig tjeneste til dig, hvor du har fuld gennemsigtighed og overblik over dine lånemuligheder og det lån, du vælger. Hos os kan du i ro og mag nøjes med at udfylde en enkelt ansøgning, og så sørger vi for at indhente dine lånemuligheder. Når du har sammenlignet dine muligheder, kan du trygt vælge det bedste og billigste lån for dig.

Objektiv og uafhængig
Skyfinans fungerer således, at vi sender alle ansøgninger videre til de låneudbydere og banker, vi arbejder sammen med. Vi har ikke noget ejerforhold med nogen bank eller låneudbyder, og vi har ingen indflydelse på, hvilke lån der bliver tilbudt, og valget af lån er fuldstændig op til dig. Vi tager ingen gebyrer og kræver ingen betaling fra dig - vores sammenligningservice er 100 % gratis og uforpligtende for dig. Først når du har valgt det lån, som passer bedst til dit lånebehov, får vi en kommission fra den valgte låneudbyder. Derfor kan du trygt bruge vores service, som netop klæder dig bedst muligt på til at vælge det bedste og billigste lån.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Apex Finans