Sammenlign og ansøg dine Smartlånet forbrugslån eller samlelån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Smartlånet Lån ansøgning."

Forbrugslån op til 300.000 kr.
Lån fra 3,55 % i pålydende rente
Lån op til 500.000 hvis du samler lån

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Din ansøgning hos Smartlånet er ikke bindende

Derfor kan du altid annullere dit lånetilbud. Skulle du have sagt ja til vores lånetilbud, er der dog altid 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. De 14 dage regnes som udgangspunkt fra den dag, hvor du modtager udbetalingen.

Spørgsmål & Svar

Hvor mange penge kan du låne?
Hos Smartlånet kan du låne i mellem 10.000 og 300.000 kr. Hvis beløbet ikke overstiger 30.000 kr., kan du låne uden at skulle sende en kopi af lønsedler.

Hvordan øger jeg chancen for at få et lån?
Du skal altid sikre dig, at alle oplysninger du indtaster er korrekte. Indtaster du forkerte bevidst eller ved en fejl, er chancen for at få et lån meget små.
Ligeledes kan det være lettere at få bevilget et lån, hvis du har en medansøger. En medansøger kan f.eks. være din ægtefælle eller samlever. Begge ansøgere skal have samme folkeregisteradresse. I vil ligeledes typisk kunne få bevilget et højere beløb, hvis I er 2, der søger sammen.

Er det sikkert at låne Online?
Det er helt sikkert at låne penge hos Smartlånet Vi sørger altid for at dine oplysninger er krypteret, så de ikke læses af uvedkommende. Det betyder, at alle dine indtastninger og afsendelse af formular i forbindelse med ansøgningen, vil have den højeste sikkerhed som overhovedet mulig.

Kan jeg låne selvom jeg står i RKI?
Vi kan desværre ikke tilbyde dig et lån såfremt du er registeret i RKI.

Hvad sker der når jeg har fået min låneansøgning godkendt?
Smartlånet udbyder ikke selve lånet, men formidler blot kontakten til Ekspres Bank, hvor din ansøgning vil blive færdiggjort. Såfremt du bliver formidlet et lån, vil det derfor være Ekspres Bank, der udbyder finansieringen.

Koster det noget at ansøge om lån?
Det er altid gratis at ansøge om et lån og helt uforpligtende. Du afgøre helt selv, om du vil acceptere eller afvise lånetilbud fra Ekspres Bank. Du kan altid følge status for låneprocessen direkte hos Ekspres Bank.

Hvilke oplysninger skal Smartlånet bruge?
Når du ansøger om et lån hos Smartlånet, skal du bruge dit pas eller kørerkort, CPR, kontonummer og dit NemID til at godkende ansøgningen med. Det kan være også en fordel at have din årsopgørelse ved hånden.

Hvordan underskriver jeg med NemID?
Når dit lån er godkendt, får du et link til underskrift med NemID. Du får også linket på mail, så du kan underskrive, når det passer dig. Følg linket og brug dit NemID, som du plejer. Du kan underskrive både fra mobil, tablet og computer. En underskrift med NemID er lige så juridisk gyldig som en underskrift med kuglepen på papir, og er samtidig sværere at forfalske.

Hvordan bliver pengene udbetalt og hvor hurtigt går det?
Pengene vil være til rådighed på din NemKonto 1-2 hverdage, fra vi har modtaget den underskrevne låneaftale og den nødvendige dokumentation fra dig.

Hvorfor har jeg ikke fået svar på min ansøgning?
Hvis du har søgt et lån og ikke fået svar indenfor 15 minutter kan det bla. skyldes at du har ansøgt uden for vores åbningstid eller der ikke er oplyst korrekt e-mailadresse. Du er velkommen til at kontakte Ekspres Bank for at høre status på din ansøgning. Du kan ringe man-fre: 09:00 - 17:00 på 70235802

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
AnnaFinans