Sammenlign og ansøg dine Spar Nord Mit Lån online

"Det tager kun et par minutter for at behandle din online Mit Lån ansøgning."

Lån til det du drømmer om
Lån til kun 9,90 %* uden skjulte omkostninger. Ens pris for alle. Ansøg nu og få svar inden for 24 timer. Spar Nords digitale banklån.

Går du også og drømmer om 14 dage i sol og varme – langt fra stress og jag?
Slip for lange opsparinger. Book rejsen nu! Mit Lån er et banklån til en af markedets laveste renter og uden skjulte omkostninger. Og du bestemmer selv, hvad du bruger pengene til.

Få lånet danmark efter eget valg for at nyde den økonomiske hjælp i dag.

warningLångiveren kan stoppe tilbud og kampagner uden varsel. Grib tilbudene efter eget valg, mens det varer.

Har du spørgsmål?

Hvornår får jeg pengene udbetalt?
Når din ansøgning bliver godkendt, vil Spar Nord overføre lånebeløbet til din NemKonto, samme dag vi modtager det underskrevne dokument. Beløbet vil være disponibelt på kontoen inden for 3 hverdage.

Kan lånet indfries før tid?
Du kan til enhver tid indfri dit lån uden gebyrer hos Spar Nord.

Kan et lån forhøjes?
Ja, et lån hos Spar Nord kan godt forhøjes. Det kræver dog, at du udfylder en ny ansøgning, hvor vi på ny skal kreditvurdere dig. Husk at fortælle os, at du ønsker en forhøjelse af dit bestående lån.

Hvornår er rettidige indbetaling af den månedlige ydelse?
Du skal betale hver d. 1. i måneden. Spar Nord vil i forbindelse med oprettelsen af lånet sende en tilmelding til Betalingsservice på den af dig anførte konto. Sker betalingen ikke via Betalingsservice, vil du få tilsendt et indbetalingskort, hvilket koster 25 kr. ekstra pr. gang.

Hvad nu hvis jeg ikke kan betale?
Sker det, at du ikke kan betale den månedlige ydelse, skal du kontakte Spar Nord hurtigst muligt. Jo hurtigere, jo bedre. På den måde kan det være, at vi kan finde en ydelse, der passer til din økonomi, og dermed en løsning på problemet, inden det bliver uoverskueligt for dig.

img
img
img
img
lock

Safe and secure online application with SSL encryption technology

img
img
img
img
Nordisk Lån