Søke online om Centum Finans lån uten sikkerhet Norge

"Søk om Centum Finans Forbrukslån og nyt den økonomiske help."

Forbrukslån inntil 500 000 kr
Tenker du på å pusse opp, kjøpe ny bil eller trenger du et lån for å kunne realisere en drøm? Grunnen til å ta et forbrukslån eller smålån kan variere. Vi i Centum Finans hjelper deg med å finne det lånet som passer deg og dine behov.

warningUtstederen kan stoppe tilbudet uten varsel. Benytt sjansen så lenge det varer!

Vi sammenligner forbrukslån

Det fine med å låne penger privat er at du kan bruke de på akkurat det du vil. Dersom du ikke er interessert i å ta et nytt privatlån kan vi også hjelpe deg med refinansiering, altså at du samler alle dine forbrukslån, dyre smålån og kredittkortgjeld til et enkelt lån, i stedet for å ha fler mindre. Med et større lån kan du ofte få bedre rentevilkår, og du betaler bare på et lån. Med færre gebyrer og bedre rente er det er mange tusenlapper å spare.

Når du søker om forbrukslån via oss, sammenligner vi 20 av Norges ledende banker og långivere. Vi hjelper deg med å få lån til lavest rente. Du trenger kun å sende inn én søknad, så tar vi jobben med å finne det beste lånetilbudet til deg – helt uten ekstra kostnad. Når flere banker konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet, øker sjansen for å få beste mulige lånevilkår.

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?
Et forbrukslån uten sikkerhet er et lån du kan ta uten å måtte stille med garanti i form av et pengebeløp eller verdier. Ingen av de bankene eller långivere som vi samarbeider med krever sikkerhet for at du skal kunne få innvilget et forbrukslån. Et slikt lån uten sikkerhet kan du bruke til det du trenger. Du kan søke om lån fra 5 000 til 500 000 kroner, og nedbetalingen kan i tilfeller være opptil 15 år. Lånetilbudet er uforpliktende og du kan innfri forbrukslånet uten kostnad når du selv måtte ønske.
Svar på søknaden din får du så rask som mulig, og pengene er som regel på konto i løpet av 2 til 3 dager. Benytter du BankID kan det gå enda raskere.

Hvilken rente kan jeg få?
Forbrukslånet kan også brukes til refinansiering av andre lån og kreditter. Renten er individuell for forbrukslån, og dette er grunnen til at vi sender søknaden til flere banker for å finne den beste renten til deg. Ulike faktorer som kan spille inn er alder, inntekt, annen gjeld, arbeidsgiver og ansettelsesforhold, lånets størrelse og nedbetalingstid.

Med vår enkle lånekalkulator kan du se hvor store de månedlige avdragene blir, og selv gjøre justeringer på lånebeløp og nedbetalingstid slik at du finner frem til en løsning som passer deg og din økonomi best.

Vanlige spørsmål

Før man bestemmer seg for å ta opp et lån er det en rekke ting man bør være klar over og ha tenkt grundig gjennom. Centum Finans har samlet de spørsmålene vi med erfaring vet at kundene stiller rundt forbrukslån.

Hvor lang tid tar det før jeg svar på søknaden om forbrukslån?
Når vi har mottatt all nødvendig informasjon fra deg, så får du generelt sett svar innen to timer. Vårt mål at du skal få svar innen et døgn.

Hva slags dokumentasjon kreves?
Det vanlige er at bankene må ha siste lønnslipp og skattemelding (selvangivelse). Hvis du har annen inntekt så må dette også dokumenteres.

Hvor lang tid tar det før pengene blir utbetalt?
Du vil få pengene på konto innen tre virkedager. Benytter du BankID og sender dokumentasjon med e-post så kan du få utbetalt pengene enda raskere.

Kan jeg betale inn ekstra, eller innfri lånet dersom økonomien min tillater det?
Alle våre kunder kan innfri hele eller deler av lånet uten noen ekstra kostnader.

Hva kan man bruke pengene til?
Det som kjennetegner et forbrukslån er at man kan bruke pengene til hva man vil. Hverken vi i Centum Finans eller banken vil legge seg i hva du skal bruke pengene til. Det bestemmer du helt selv!

Får jeg skattefradrag på rentene?
Ja, det får du. Du får skattelette på 28 % av renteutgiftene dine. Dette betyr at for hver 1 000-lapp du betaler i rente får du 280 kroner i skattelette. De reelle rentekostnadene er derfor lavere enn hva mange antar.

Kan jeg få betalingsutsettelse?
Dette avhenger av situasjonen. Dersom behovet oppstår anbefaler vi å ta kontakt med långiver så tidlig som mulig.

Må jeg ha kausjonist eller annen form for sikkerhet?
Nei, det trenger du ikke. Skulle du dog klare å ordne enten kausjonist eller annen form for sikkerhet, så kan det bety lavere rente på lånet ditt.

Kan jeg ombestemme meg etter å ha inngått et forbrukslån?
Ja, det kan du. Du har i følge den norske forbrukerkjøpsloven to ukers angrefrist etter at du har tatt opp et forbrukslån.

Hvorfor bør jeg søke gjennom Centum Finans?
Vi i Centum Finans vektlegger god kundeservice og ønsker alltid å kunne tilby kundene våre de beste tilbudene. Vi har samarbeidet med banker og långivere med å muliggjøre forbrukslån siden 1999. Dette betyr at vi kjenner til prosessene godt, og vet hvilken informasjon som trengs. Det betyr også at vi gjør en god jobb i å kvalitetssikre de som søker gjennom oss. I mange tilfeller kan vi hente ut tilbud som er bedre enn det du selv har mulighet til få om dersom du bare går til en bank. Ved å søke gjennom oss, så får du alt på et sted. Du slipper å gå gjennom prosessen flere ganger hos forskjellige banker – den jobben gjør vi for deg.

Tips før du låner penger

Skal du søke lån for første gang kan det være greit å skaffe seg litt oversikt først. Et lån kan være en god løsning om du trenger penger eller ønsker å ta kontroll over økonomien. Her er noen av tingene du likevel du bør vite.

Renten på forbrukslånet
Du vil ikke alltid få den renten som annonseres på nettsiden. En rekke andre faktorer spiller inn og avgjør hvilken rente du får tilbud om: alder, inntekt, annen gjeld, arbeidsgiver og ansettelsesforhold, lånets størrelse og nedbetalingstid. De forskjellige bankene og långiverne har ulike metoder for å beregne renten. Det er også lurt sette seg inn i nominell rente og effektiv rente. Nominell rente tar ikke høyde for reelle kostnader på lånet. Effektiv rente tar med kostnader som gebyrer og andre faktiske kostnader. Effektiv rente er derfor alltid høyere.

Planlegg hva din økonomi tåler
Centum Finans hjelper deg å finne det lånet som er best tilpasset din økonomi og livssituasjon. Vi samarbeider med en rekke banker og långivere som alle tilbyr forskjellige renter og lån med forskjellige vilkår og kriterier. Det du må gjøre på egenhånd er å planlegge hvor mye du klarer å betale hver måned. Gå gjennom din nåværende økonomi, og finn ut hvor mye du har til overs som du kan bruke til å betale lån hver måned. Regn også med årlige utgifter som NRK-lisens og årsavgift til bil. Kanskje skal bilen på EU-kontroll snart? Lån er et flott økonomisk verktøy om du ikke låner over din egen evne. Straks du låner mer enn du klarer å håndtere kan problemer oppstå.

Du får 28 % skattefradrag på skatten
En god ting som er fint å vite er at du får 28 % i skattefradrag på de rentene du betaler på forbrukslånet. Kort fortalt betyr dette at for hver 1 000-lapp du betaler i rente på forbrukslånet, så får du 280 kroner i skattelette. Den reelle lånekostnaden blir derfor mye lavere. Men husk, for å få skattelette må du ha en skattbar inntekt.

Andre lånetips

  • Les alltid gjennom alle betingelser før du signerer en låneavtale.
  • Forhør deg gjerne med bekjente om de har erfaring med bank/långiver.
  • Sjekk alltid hva den effektive renten er (ikke se blindt på den nominelle).
  • Sjekk om det er fast eller flytende rente. Sjekk betingelsene for begge.
  • Kan du betale ned lånet tidligere enn planlagt om muligheten byr seg? Tilkommer i så fall ekstragebyrer?
  • Lån med sikkerhet er billigere enn lån uten sikkerhet. Har du noe du kan stille som sikkerhet?

Vi hjelper deg med å finne best vilkår når du skal låne penger

Centum Finans er en låneagent som siden 1999 har hjulpet over en million med kunder å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke sin lånekostnad. Med snart tyve års erfaring er vi bransjens mest erfarne agent – noe som gir deg trygghet i jakten på de beste lånevilkårene. Ved å samle over 15 långivere sørger vi for at du slipper å sende inn søknad om lån på flere steder. Det eneste du behøver å gjøre er å fylle i én enkel søknad hos oss, så tar vi jobben med å videreformidle den til flere. Tilslutt er det du som velger det tilbudet som er best for deg. Tjenesten vår er selvsagt helt kostnadsfri.

img
img
img
img
lock

Trygg og sikker nettbasert søknad med SSL krypterings teknologi

img
img
img
img
Aros Finans