Søke online om NextFinance Forbrukslån uten sikkerhet Norge

"Søk om NextFinance Lån og nyt den økonomiske help."

Lån fra 100.000 til 500.000 kr.
16.066 Søkere… har vi til nå bidratt til å få et lån - vi kan også hjelpe deg!

warningUtstederen kan stoppe tilbudet uten varsel. Benytt sjansen så lenge det varer!

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om lån.

Før man bestemmer seg for å ta opp et lån er det en rekke ting man bør være klar over og ha tenkt grundig gjennom.

NextFinance har samlet de spørsmål vi fra erfaring vet kundene stiller når det kommer til forbrukslån.

Hvor raskt kan jeg få utbetalt lånet?
Benytter du BankID kan du få lånet utbetalt innen 1 - 3 virkedager.

Hjelper vi med refinansiering?
Våre samarbeidsbanker hjelper alle sine kunder med refinansiering av sine eksisterende forbrukslån, kredittkort, handlekontoer og lignende. Alt du trenger å gjøre er å retunere fullmakstskjema med opplysninger om hvilke lån du ønker banken skal innfri for deg. Derifra tar de hele jobben for deg.

Får jeg skattefradrag på rentene?
Ja, det får du. Du får et skattelette på 28 % av renteutgiftene dine. Dette betyr at for hver 1.000-lapp du betaler i rente får du 280 kroner i skattelette. De reelle rentekostandene er derfor lavere enn hva mange antar.

Hva er kravene for å få lån?
Grunnkravene er at du er minst 23 år, har en årsinntekt på minst 230.000 kr., har fast bosted i Norge og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Hvor stor blir månedskostnaden?
Månedskostnaden påvirkes av hvilken rente du får, ditt lånebeløp og hvilken nedbetalingstid du velger. Månedsbeløpet kan du få beskjed om først etter at du har sendt oss en lånesøknad og kredittkontrollen er gjennomført.

Hva kan jeg låne til?
Du bestemmer selv hva du vil bruke pengene til. Du kan for eksempel bruke pengene til å legge om dyre lån og kreditter. Eller hvis du trenger å pusse opp, kjøpe bil eller noe helt annet.

Koster det noe ekstra å søke lån via NextFinance?
Nei, vi tar ikke noe ekstra betalt av deg for å hjelpe deg med å finnet et lån. Fordelen er at vi på en enkel måte kan finne et lån som passer dine forutsetninger og ditt behov.

Hvilken tilbakebetalingstid skal jeg velge for forbrukslånet?
Den korteste tilbakebetalingstiden for et forbrukslån er 1 år, og den lengste er 15 år. Du bør tilpasse forbrukslånets tilbakebetalingstid i forhold til hvor mye du kan betale per måned. Et godt hjelpemiddel for å finne en passende tilbakebetalingstid for forbrukslånet ditt er å bruke vår lånekalkulator.

Hva er en medsøker?
Medsøker kalles den personen som kan tegne lånet sammen med hovedsøkeren. Begge er solidarisk betalingsansvarlige for hele lånebeløpet. En medsøker kan være ektefelle, samboer eller en annen person.

Hva er fordelen med en medsøker?
Hvis dere er to personer som deler på låneansvaret øker som oftest muligheten for å dere får lånet innvilget og dere kan få bedre vilkår.

Hvor mye kan jeg låne?
Laveste lånebeløp for forbrukslån via NextFinance er 50.000 kr., mens høyeste lånebeløp er 500.000 kr. Hver långiver gjør en helhetsvurdering ut fra opplysningene du har oppgitt og kredittopplysningene de henter inn. Deretter fastsetter bankene hvor mye de kan bevilge i forbrukslån.

Anne fikk kontroll over sin økonomi

Anne hadde som nyutdannet et problem med å få økonomien til å henge sammen. Anne valgte derfor å søke om 100.000 kr. hos NextFinance og fikk pengene utbetalt.

Anne hadde som nyutdannet et problem med å få økonomien til å henge sammen.
”Jeg hadde lenge tenkt på om jeg skulle søke om et lån for å få økonomien til å henge sammen, og besluttet meg for å undersøke lånemarkedet før jeg gjorde en endelig beslutning. Da jeg fant frem til NextFinance leste jeg mer om deres enkle låneprossess, og bestemte meg for å prøve lykken ved å søke om et lån på 100.000 kr. Kort tid etter at jeg hadde sendt søknaden, fikk jeg svar på at den var godkjent. Jeg ble så glad, og ringte med en gang til mine foreldre og fortalte dem at jeg ikke trengte å låne penger av dem allikevel, nå som NextFinance kunne hjelpe meg. Tusen takk til NextFinance og deres vennlige service!”

Livet som pensjonist

Etter at barna var blitt selvstendige hadde Leif som pensjonist en stor drøm om å komme seg ut å reise og se verden med kona. Leif valgte derfor å søke om et lån på 175.000 kr. hos NextFinance, så reisedrømmen kunne bli til virkeligheten, og fikk pengene utbetalt.

Etter at barna var blitt selvstendige hadde Leif som pensjonist en stor drøm om å komme seg ut å reise og se verden med kona.
”Min kone og jeg hadde lenge gått med drømmen om å komme ut å reise og se verden sammen, når barna våre hadde flyttet hjemmefra og etablert seg. Vi undersøke lånemulighetene våre i lang tid, innen vi valgte å søke hos NextFinance. Grunnen til at vi valgte NextFinance var at jeg hadde blitt anbefalt det av vår nabo som også hadde søkt og fått godkjent sitt lån hos NextFinance et par måneder tidligere. Jeg kunne se hvor glad han var for å ha mottatt pengene innen så kort tid. Jeg vil helt klart anbefale NextFinance til vår familie og venner, og nå gleder min kone jeg og oss til å komme oss ut og se verden sammen.”

img
img
img
img
lock

Trygg og sikker nettbasert søknad med SSL krypterings teknologi

img
img
img
img
Aros Finans