Søke online om Sambla Forbrukslån uten sikkerhet Norge

"Søk om Sambla lån og nyt den økonomiske help."

Sammenlign bankene og spare penger – Lån inntil 500 000 kr
Sambla er den nye generasjonen låneformidler. Med oss kan du låne opptil 500 000 kroner til et av markedets beste lånevilkår (lavest mulige rente 6,19 %), og du bestemmer tilbakebetalingstempoet selv. Tjenesten er gratis, og du binder deg ikke til noe. Vi lar ni ulike banker og långivere se søknaden din, og så kommer alle med sitt beste tilbud for å få deg som kunde. Innen 24 timer har vi innhentet alle tilbudene. Deretter velger du, sammen med en av de personlige rådgiverne våre, det tilbudet som passer deg best. Pengene overføres så til kontoen din innen et par dager.

warningUtstederen kan stoppe tilbudet uten varsel. Benytt sjansen så lenge det varer!

Spørsmål og svar

Hva er forskjellen mellom et blankolån og et forbrukslån?
Det er ingen forskjell. Det er to forskjellige navn på samme ting, et lån uten sikkerhet. Det er du som privatperson som tar opp lånet, og vi i Sambla har valgt å bruke betegnelsen forbrukslån.

Hvilken rente og hvilke månedlige utgifter får jeg?
Den laveste renten bankene våre kan tilby er 6,19 % og den fastsettes individuelt på grunnlag av den økonomiske situasjonen din. Alle banker gjør ulike vurderinger og derfor er det lurt å sammenligne mange banker og långivere.

Når kan renten endres for et forbrukslån?
Det finnes to typer rente – flytende og fast. Forbrukslån uten sikkerhet har som regel flytende rente. Det innebærer at banken kan justere renten hvis forutsetningene på markedet endres. Renten kan altså både gå opp og ned.

Hva kreves for å søke om et forbrukslån gjennom Sambla?
Du må være minst 18 år gammel og ha en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kroner. Du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst ett år. Det er en fordel, men ikke et absolutt krav, at du ikke har noen betalingsanmerkninger.

Hvor mye kan jeg låne?
Du kan låne opp til 500 000 kroner. Hvilket beløp en bank eller långiver er villig til å låne ut, avhenger av mange faktorer. For å være villige til å låne ut høyere beløp, er de fremfor alt opptatt av hvor mye du har igjen å leve for hver måned etter at du har betalt de faste utgiftene.

Når overføres pengene til kontoen min?
Det avhenger av hvilken bank du inngår låneavtale med. Men regn med én–tre dager fra du har undertegnet lånedokumentene.

Hvordan kan det være gratis å benytte Sambla?
Sambla får en godtgjørelse av den av de konkurrerende bankene som vinner deg som kunde.

Hvilke banker samarbeider Sambla med?
For tiden samarbeider Sambla med 11 ulike långivere og banker:
Avida, BB Bank, Collector Bank, Easybank, Gjensidige Bank, Ikano Bank, Komplett Bank, Santander Consumer Bank, yA Bank og Instabank.

OM SAMBLA

Vi er Sambla, den nye generasjonen låneformidler. Siden starten i 2014 har filosofien vår alltid vært den samme – å sammenligne tilbud fra bankene slik at alle, uansett hvem de er og hva de gjør, alltid skal få et best mulig banklån. Vi har til sammen over 140 medarbeidere som elsker å gjøre en forskjell. Fra kontorene våre i Stockholm, Lund og Oslo har vi frem til i dag hjulpet over 140 000 kunder. Med en score på over 9 av 10 på Trustpilot vet vi at kundene er fornøyde med vilkårene på lånene vi formidler fra samarbeidsbankene våre.

Din trygghet er viktig for oss. For å kunne tilby høyest mulig sikkerhetsnivå – SSL-sertifisering med krypterte data, samarbeid med Experian og signering med BankID – har vi utviklet vårt eget unike forretningssystem. Systemet bidrar til at hele prosessen går raskt og enkelt, fra den innledende sammenligningen til pengene er på konto.

Alle banker tilbyr forskjellige kunder forskjellige vilkår. Det er vanskelig å vite hvilken bank som er perfekt for akkurat deg, før du faktisk har spurt. Med Sambla får du tilbud fra opptil ni ulike banker. Deretter velger du, sammen med en av våre personlige rådgivere, det tilbudet som passer deg best.

Det er helt gratis å benytte Sambla, og du binder deg ikke til noe. Sambla formidler forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner. Siden det er forbrukslån, trenger du aldri stille noen eiendom i pant når du låner.

img
img
img
img
lock

Trygg og sikker nettbasert søknad med SSL krypterings teknologi

img
img
img
img
Aros Finans