Søke online om THORN Forbrukslån uten sikkerhet Norge

"Søk om THORN Lån og nyt den økonomiske help."

Lånet du kan tilpasse underveis
Med PrivatLån Pluss får du et lån som tilpasser seg etter deg. Selv om vi avtaler faste, lave beløp helt fra starten av, bestemmer du selv farten: Du kan alltid sette avdragene dine på pause en periode – og du kan innfri lånet hvis økonomien din tillater det. Det koster ikke noe ekstra.
Du bestemmer også selv hva du bruker pengene til. Det kan være du ønsker å la en drøm gå i oppfyllelse, har lyst til å pusse opp boligen eller gjøre noe helt annet. Felles for alt dette er at du alltid kan få tak i oss og få personlige råd om økonomien din.

warningUtstederen kan stoppe tilbudet uten varsel. Benytt sjansen så lenge det varer!

Ofte stilte spørsmål

Er det noen risiko knyttet til det å låne penger hos THORN Privat Finans?
Svaret er nei. Vi tilbyr lån under svært ansvarlige forhold. Og når vi vurderer søknaden din, overveier vi om det er forsvarlig å låne deg penger, med spesielt fokus på at lånet ikke skal skape en ustabil økonomisk situasjon for deg.

Hvor mye kan jeg låne?
Du kan låne mellom 10 000 og 100 000 kr.

Hvor høy blir renten?
Vi foretar en individuell kredittvurdering basert på søknaden din. Her fastlegger vi renter og lånebeløpet.

Må jeg stille sikkerhet for lånet?
Nei. Vi blander oss ikke i hva du bruker pengene til, og vi stiller ikke krav om sikkerhet for lånet.

Har dere noen gode råd om økonomi?
Før du bestemmer deg for å låne, anbefaler vi at du leser noen få gode råd om økonomi.

Hvordan kan jeg søke?
Når du har fylt ut skjemaet, foretar vi en kredittvurdering. Etter dette kan du forvente å få svar innen én time i vår åpningstid. Ring oss hvis du trenger hjelp – vi er her alle ukedager fra kl. 8 til 18 og lørdag kl. 11 til 16 på telefon 07575.

Hvordan blir lånet utbetalt?
Når du har skrevet under på låneavtalen med BankID, og vi har godkjent søknaden din, overfører vi pengene direkte til din konto – samme dag eller senest dagen etter at lånet er godkjent. Hvis du ikke vil skrive under på lånekontrakten med digital signatur, kan vi sende deg en fysisk kontrakt som du signerer og returnerer.

Hvordan signerer jeg med BankID?
Vi sender deg en e-post med en lenke til den elektroniske signaturen. Etterpå logger du deg på med BankID og får tilgang til låneavtalen. Du kan nå godkjenne den og ta vare på en egen kopi. Når du har godkjent den, får vi den signerte avtalen i retur og kan betale ut pengene dine.

Hvor lang tid tar det før jeg har pengene på kontoen min?
Du får pengene på kontoen din samme dag du godkjenner lånet – eller senest dagen etter.

Når får jeg svar på søknaden min?
I løpet av én time i vår åpningstid.

Hvordan får jeg svar på søknaden min?
Svaret kommer enten på e-post eller på telefon.

Om THORN Privat Finans

Siden 1970 har vi arbeidet for at du kan få finansiert det som betyr noe for deg. Samtidig har det vært like viktig for oss å gi deg seriøs og personlig rådgivning. Det gjelder også i dag, hvor våre 40 medarbeidere hver dag hjelper og svarer på spørsmål fra kundesenteret i Oslo.

Det handler om din privatøkonomi, og derfor har vi finansieringsløsninger som kan tilpasse seg dine skiftende behov. Det gir deg flere valgmuligheter, og løsningene er fleksible så de løpende kan innrette seg etter ditt liv. Våre medarbeidere finner alltid en løsning som passer for deg.

Du får finansiering til det som betyr noe for deg. Men hvis vi vurderer at avdragene vil fylle for mye i din økonomi, råder vi deg til å vente. Sånn hjelper vi deg best.

Velkommen til THORN Privat Finans.

img
img
img
img
lock

Trygg og sikker nettbasert søknad med SSL krypterings teknologi

img
img
img
img
Aros Finans