Vraag dan vandaag nog uw ANWB Visa Creditcard aan!

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw ANWB Visa Kaart aan te vragen."

Voordelig op vakantie met de ANWB Visa Card
Met de ANWB Visa Card betaalt u makkelijk en veilig in binnen-en buitenland. Voordat u op reis gaat betaalt u er uw (online) vakantieaankopen mee. En onderweg is uw creditcard makkelijk en snel te gebruiken bij tankstations en tolwegen. Maar uw creditcard komt natuurlijk ook goed van pas op uw vakantiebestemming bij restaurants en hotels.
Bovendien zijn vrijwel al uw (online) aankopen 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Krijg de ANWB Visa krediet kaart naar keuze en geniet vandaag nog van de voordelen en beloningen!

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Voordelen van de ANWB Visa Card

Aankoopverzekering van 180 dagen
Vrijwel al uw aankopen die u, waar ook ter wereld, betaalt met uw ANWB creditcard zijn vanaf de datum van aankoop maar liefst 180 dagen gratis verzekerd tegen beschadiging, verlies of diefstal.

Bestedingslimiet vanaf €2.500,-
Het standaard bestedingslimiet bedraagt €2.500,- (MasterCard & Visa Card), maar deze is naar wens te verhogen. Het standaard bestedingslimiet voor een ANWB Visa Gold Card bedraagt € 5.000,-. Als u een positief saldo heeft, wordt uw bestedingsruimte automatisch groter. Bovendien ontvangt u een aantrekkelijke rente als dit saldo meer dan €450,- bedraagt.

Altijd overzicht via 'Mijn Creditcard Online'
Met 'Mijn Creditcard Online' heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in uw transacties en rekeningoverzichten, kunt u geld overmaken van en naar uw bankrekening en kunt u ook uw betaalwijze wijzigen en bestedingslimiet verhogen. Deze service is geheel gratis.

No use, no pay
U betaalt pas voor de ANWB creditcard wanneer u hem gebruikt. Op het moment dat u de ANWB creditcard aanvraagt betaalt u niets. Pas bij het eerste gebruik wordt op het eerstvolgende rekeningoverzicht de jaarlijkse bijdrage van € 11,50 in rekening gebracht. Vervolgens wordt de kaartbijdrage jaarlijks in februari in rekening gebracht.

Gespreid betalen
U kunt de rekening van uw ANWB creditcard desgewenst gespreid en dus in uw eigen tempo terugbetalen. Zo heeft u altijd wat extra financiële ruimte. Gespreid betalen kan op twee manieren:

 • U kunt gebruik maken van de acceptgiro die u maandelijks toegezonden krijgt bij uw rekeningoverzicht. Hierop staat het bedrag dat u minimaal moet betalen.
 • De tweede manier is International Card Services te machtigen elke maand 2,5% van het openstaande saldo te incasseren. Dit bedrag wordt dan automatisch van uw bankrekening afgeschreven, met een minimum van € 20,-.

Vanzelfsprekend betaalt u wel rente over het nog openstaande bedrag.

Personal Service Line
Onverwacht een groot bedrag betalen. Voor dergelijke momenten is een creditcard ideaal, maar het is niet altijd duidelijk of op dat moment uw ANWB creditcard toereikend is. Via de Personal Service Line kunt u de status van uw creditcard-account opvragen en aanpassen.

Uw Personal Service Line aanvragen? Bel 020-4261133
Uw Personal Service Line activeren en gebruiken? Bel 0900-0232 (15 cpm)

Helaas is de Personal Service Line niet van buiten Nederland te gebruiken.

ANWB Tanken met Ledenvoordeel

Nieuw tankprogramma in combinatie met ANWB Visa Card
We vinden het belangrijk dat je met plezier onderweg bent. Autorijden is al duur genoeg en daarom is het fijn dat je kunt besparen op brandstofkosten. Met de ANWB Visa Card kun je vanaf nu sparen voor een flinke korting op je brandstof bij heel veel tankstations.

De voordelen van tanken en betalen met je ANWB Visa Card

 1. Hoge kortingen op de pompprijs:
  5 cent per liter bij bemande tankstations
  3 cent per liter bij onbemande tankstations
 2. Het gespaarde kortingsbedrag wordt ieder kwartaal uitbetaald.
 3. 700 deelnemende tankstations door heel Nederland.

Hoe werkt ANWB Tanken met Ledenvoordeel
Tank bij één van de 700 tankstations en betaal met de ANWB Visa Card. De korting spaar je op en wordt elke 3 maanden, ongeacht de hoogte van het bedrag, automatisch op je ANWB Creditcard gestort.

Actievoorwaarden ANWB Creditcard Zomercampagne 2019

Deze actie is uitgeschreven door International Card Services BV (ICS), Wisselwerking 32, 1112 XP Diemen.

Meedoen aan de actie

 1. De actie loopt van 1 mei t/m 2 september 2019.
 2. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen van een ANWB Visa Card (of ANWB Visa Card voor jongeren), een ANWB Visa Silver Card en een ANWB Visa Gold Card (hierna: ANWB Creditcard) die van 1 mei t/m 2 september 2019 zijn aangevraagd en vóór 28 september 2019 door ICS zijn verwerkt en goedgekeurd.
 3. U komt niet in aanmerking voor de actie:
  − indien u reeds in het bezit bent, of in de afgelopen 24 maanden in het bezit bent geweest van een ANWB Creditcard of ANWB Mastercard;
  − als u niet aan alle gestelde voorwaarden voldoet.
 4. U betaalt het eerste jaar geen jaarlijkse Card-bijdrage voor de ANWB Creditcard. Daarna betaalt u voor de − ANWB Visa Card €16,-,
  − ANWB Visa Silver Card € 26,50. De Extra Card kost € 4,50 per jaar, deze dient u wel zelf aan te vragen.
  − ANWB Visa Gold Card € 38,50. Bij de ANWB Visa Gold Card is een Extra Card inbegrepen, deze dient u wel zelf aan te vragen.
 5. ICS behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.
 6. Voorwaarden voor aanvraag ANWB Creditcard

 7. Het aanvragen van een ANWB Creditcard is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Nederland, over een geldig lidmaatschap van de ANWB beschikt, ouder bent dan 18 jaar en een netto maandinkomen van minimaal € 1.150,- heeft. Voor de aanvraag van een ANWB Visa Silver Card geldt een minimum netto maandinkomen van € 1.200,-, voor een ANWB Visa Gold Card € 1.250,-. Voor jongeren t/m 24 jaar kan van de inkomensvereiste worden afgeweken.
 8. Of u in aanmerking komt voor de door u aangevraagde Card hangt af van uw financiële situatie. Hiervoor zult u onder andere bij Stichting Bureau Krediet Registratie getoetst worden.

Zorgeloos Internetwinkelen

Internetgarantie *
Steeds meer mensen doen online aankopen. Met de ANWB Creditcards kunt u zorgeloos winkelen op het internet. Zo bent u met de internetgarantie beschermd tegen fraude en misbruik op het internet. U hoeft zich geen zorgen te maken over betalingen die u niet gedaan heeft. Natuurlijk blijft het wel verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt. Bij vrijwel al uw aankopen op internet bent u verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

24/7 Fraudepreventie
Met de 24/7 Fraudepreventie worden dag en nacht de betalingen die u met uw creditcard doet gevolgd. Als er serieuze vermoedens zijn dat een betaling verdacht is, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om dit te verifiëren.

Aflevergarantie **
En heeft u online iets gekocht, maar wordt uw bestelling niet afgeleverd? Op grond van de aflevergarantie is geregeld dat u niet hoeft te betalen.

Voorwaarden
*) U kunt aanspraak maken op onze Internetgarantie indien u de fraude of het misbruik tijdig meldt bij ICS en volledig meewerkt aan het onderzoek daarnaar van ICS. De fraude of het misbruik mag niet het gevolg zijn van verlies of diefstal van uw creditcard die u niet tijdig aan ICS heeft gemeld.

**) U kunt aanspraak maken op onze Aflevergarantie indien u ICS tijdig schriftelijk op de hoogte stelt van uw geschil met de verkoper en wat u zelf heeft geprobeerd om er met de verkoper uit te komen. U dient ICS uw medewerking te verlenen bij het onderzoek naar het geschil, onder meer door desgevraagd tijdig nadere informatie of documentatie te verstrekken.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering