Vergelijk en vraag online uw Ferratum lenen aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw Ferratum Minilening of Pluslening aan te vragen."

Ferratum - Handig, snel en betrouwbaar geld lenen
Eenvoudigste van Nederland! Geen gedoe, zo geregeld! Onze dienstverlening staat in het teken van eenvoud. Geen lastige contracten of ingewikkelde procedures. Wij streven naar het eenvoudigste proces voor u. Binnen enkele minuten kunt u geheel online een minilening aanvragen.
Bij ons kunt u snel geld lenen! Wij financieren kleine en onverwachte uitgaven met een minilening van 100 euro tot en met 800 euro. Een Ferratum pluslening loopt van 600 euro tot en met 1500 euro. Bij akkoord geld binnen 24 uur*.
De populairste en grootste minilening aanbieder van Nederland! Met meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd en meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat u nodig heeft wanneer u op zoek bent naar snel geld lenen. Onze gewaardeerde klanten beoordelen ons met een 8.0 via het reviewplatform Trustpilot.

Krijg de Ferratum krediet naar jou keuze en geniet vandaag nog van de financiële ondersteuning.

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

MINILENING VAN FERRATUM

Minilening
Een minilening is een kleine lening dat meestal binnen 45 dagen afgelost moet worden. Een minilening dient meestal om onverwachte uitgaven te dekken of om de tijd tussen twee salarissen te overbruggen. Ferratum UK Ltd. is onderdeel van de Ferratum Group dat wereldmarktleider is op gebied van het verstrekken van minileningen. Door meer dan 10 jaar ervaring met minileningen weten wij precies wat u nodig heeft in tijden van geldnood. Heeft u geld nodig? Dan is er maar één juist adres, Ferratum!
Bij Ferratum is het mogelijk om een minilening zonder BKR-toetsing aan te vragen, zelfs een minilening zonder loonstrook is mogelijk bij Ferratum. Bij Ferratum willen wij het mogelijk maken dat iedereen in aanmerking voor een minilening komt. Wilt u weten of u in aanmerking voor een minilening komt doe dan snel een aanvraag via onderstaande knop.

Heeft Ferratum enkel een minilening?
Naast een minilening kunt u bij Ferratum ook een Pluslening aanvragen. Bij een Pluslening kunt u een hoger bedrag over een langere periode lenen dan bij een minilening. Zo begint de Pluslening van Ferratum bijvoorbeeld bij een bedrag van 600 euro en loopt deze op tot 1500 euro. Het leentermijn van de Ferratum Pluslening loopt over 62 dagen en u betaald uw lening in 2 termijnen terug. Zo betaald u een eerste deel van uw Pluslening terug na de eerste 31 dagen, het tweede deel dat nog openstaat betaald u dan na de laatste 31 dagen terug. Door uw Pluslening vroeger terug te betalen bespaard u ook op de rente van uw lening, als u dus vroeger terugbetaald hoeft u ook minder terug te betalen.

Wanneer een minilening?
Tot uw grote schrik laat u uw smartphone waar u zo gehecht aan bent vallen. Helaas is uw smartphone niet meer te maken. U baalt natuurlijk enorm omdat u de smartphone dagelijks intensief gebruikt. Het vervangen van de smartphone is een uitgave die deze maand helaas niet goed uitkomt. U wilt natuurlijk wel een volwaardige vervanging van uw smartphone. U besluit om een microkrediet bij Ferratum af te sluiten en de volgende dag heeft u al uw nieuwe smartphone besteld. Dat is snel geld lenen middels de betrouwbare service van Ferratum! Een minilening is de ideale oplossing in dit geval, u weet immers dat u met het volgende salaris de minilening kunt aflossen. Vraag nu een minilening aan door op de "Vraag Nu Aan" knop te drukken en het gewenste leenbedrag en de looptijd te selecteren. Vul daarna enkele gegevens in en verstuur de aanvraag. Bij een akkoord is het geld al binnen 24 uur zichtbaar op uw rekening*!

Een minilening kan ook handig van pas komen als u een voorschot nodig heeft op uw salaris. Zo is uw afwasmachine dringend toe aan vervangen. De vuile borden die erin gaan komen er even vuil weer uit. Dat is niet handig. Tijd voor iets nieuws. U ziet toevallig een aanbieding voor een afwasmachine. Het perfecte model, een waardige vervanger. De aanbieding is echter nog maar een paar dagen geldig en u wilt deze kans absoluut niet laten schieten. Er is spijtig genoeg een probleem, we zijn aan het einde van de maand en u ontvangt uw salaris pas volgende week. Tegen de tijd dat u dan betaald bent is de actie afgelopen. Wat nu? De minileningen van Ferratum zijn de oplossing. Als uw aanvraag voor een minilening wordt goedgekeurd dan kunt u deze binnen 24 uur op uw rekening verwachten. U kunt dus de volgende dag al een afwasmachine gaan kopen. U weet immers dat zodra uw salaris gestort is u de minilening van Ferratum probleemloos weer kunt aflossen. Dankzij een minilening van Ferratum komt uw afwas uit de machine alsof u ze gekocht heeft. Doordat u gebruik kon maken van de actie bespaarde u ook nog aardig wat centen!

Minilening van Ferratum
Het kan voorkomen dat de kosten iets hoger uitvallen als gepland en u tijdelijk extra geld nodig heeft. Geen zorgen, dit overkomt iedereen wel eens. In deze gevallen is Ferratum hier om u te helpen. U kunt 100 euro lenen, 200 euro lenen, 300 euro lenen, 400 euro lenen, 500 euro lenen, 600 euro lenen, 700 euro lenen en 800 euro lenen. De looptijd van de minilening varieert tussen 15 en 45 dagen. Ferratum brengt een rentepercentage in rekening over het leenbedrag. Wanneer u het gewenste bedrag en looptijd van uw minilening heeft geselecteerd is de volgende stap om een garantsteller te kiezen. Wij verlangen een garantsteller om minimaal risico te lopen over het uitgeleende bedrag. Dit kan eenvoudig de voorgeselecteerde garantsteller zijn, in dit geval Global Guarantee. Zij staan in dit geval garant voor de minilening. De garantsteller kan ook iemand uit uw omgeving zijn, waarop het leenbedrag verhaald kan worden indien de minilening niet door de aanvrager terugbetaald wordt.

WAT IS EEN PLUSLENING?

Soms kan het wel eens voorkomen dat u geld te kort komt, en een spoeduitgave moet doen. Mogelijkerwijs kan een Pluslening soelaas bieden voor u. De Pluslening is als aanvulling op onze Minilening recentlijk een succes gebleken voor diegenen die nou net dat beetje meer nodig hebben. Stelt u zich voor, u zult een nieuwe auto moeten kopen doordat die van u het begeven heeft. De Pluslening van Ferratum is de ideale oplossing om uw nieuwe auto te kunnen financiëren. U wordt later betaald, en u zult nog uw huur moeten betalen? Geen zorgen, de Pluslening van Ferratum kan de oplossing bieden om die maand huur te kunnen betalen.

Wat is de Pluslening?
De Pluslening is het tweede product dat Ferratum aanbiedt, in aanvulling met de Minilening die al jarenlang een populair product is en blijft onder de Nederlandse bevolking. Voor degenen die eigenlijk een groter bedrag wilden lenen dan 800 euro, hebben wij de Pluslening geïntroduceerd. Hieronder staat, voor uw gemak, uitgestippeld wat de Pluslening precies aan u kan bieden.

  • Grote bedragen. Een Pluslening is beschikbaar voor 600 euro tot 1500 euro.
  • In termijnen afbetalen. Termijn een loopt af na 31 dagen, en termijn twee na 62 dagen.
  • Terugbetalen? Log in op uw Mijn Ferratum account en voer de betaling uit via iDeal!
  • Mocht u eerder willen terug betalen, dan gaat dat snel en gemakkelijk via uw 'Mijn Ferratum'.

Wat is het verschil tussen een Pluslening en een Minilening?
Dat u bij een Pluslening hogere bedragen kunt lenen, daar bent u al van op de hoogte. Een Minilening is een kleine lening over een korte leentermijn. Moet u snel een klein bedrag lenen? Dan is de Minilening bijvoorbeeld ideaal.

Hoe moeten de bedragen in termijnen betaald worden.
Over alle leningen van Ferratum staat er een Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) van 13.99%. Dat betekent dat u bij een Pluslening van 1000 euro een totaal bedrag terugbetaalt van 1016.43.

  • Bij de vervaldatum van eerste termijn – dus na 31 dagen - betaalt u 444.97 euro
  • Bij de vervaldatum van de tweede termijn – dus na 62 dagen – betaalt u een bedrag van 571.46 euro

Bij alle Plusleningen betaalt u dus het grootste gedeelte van het bedrag na 62 dagen.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering