Vergelijk en vraag online uw Ferratum Saldodipje lenen aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw Saldodipje Ferratum Minilening of Pluslening aan te vragen."

Wij hebben een minilening.
Geen gedoe, zo geregeld. Een minilening betaald u in 1 keer terug op het einde van het gekozen leentermijn van 30 of 45 dagen.
30 dagen - € 100,00 tot en met € 500,00 minilening, 45 dagen - € 600,00 tot en met € 1000,00 minilening.

Wij hebben een pluslening.
Binnen enkele minuten ontvangt u een beslissing over een lening. Bij een pluslening heeft u een leentermijn van 62, 93 of 124 dagen. U betaald de lening terug in 2,3 of 4 termijn van 31 dagen.
62 dagen - € 1100,00 tot en met € 1500,00 pluslening, 93 dagen - € 1100,00 tot en met € 2000,00 pluslening. 124 dagen - € 1100,00 tot en met € 2500,00 pluslening.

Krijg de Ferratum krediet naar jou keuze en geniet vandaag nog van de financiële ondersteuning.

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Hoe kan ik een lening krijgen?

Om online een lening aan te vragen, kiest u gewoon het bedrag dat u nodig heeft en klikt u op Aanvragen. Tijdens het aanvraagproces dient u zich online te authentiseren en uw financiële gegevens aan ons te verstrekken. Maakt u zich geen zorgen – tijdens het aanvraagproces voor een lening zal u de hele weg worden begeleid.

Daarbij moet u voldoen aan de acceptatiecriteria voor een lening, zoals leeftijd, vast inkomen en Nederlandse burger. Samen zorgen al deze eisen ervoor dat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan en dat u uw financiële toestand in balans kunt houden.

Zodra u de online kredietaanvraag heeft ingediend, storten we het leenbedrag na goedkeuring binnen 24 uur op uw rekening. Vergeet ook niet dat onze vriendelijke klantenservice altijd klaar staat om u te helpen als u vragen heeft!

Wat heb ik nodig voordat ik de lening aanvraag?

Om het aanvraagproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je deze gegevens bij de hand te hebben voordat je een aanvraag doet:

  • Een duidelijke scan of foto van de voor- en achterkant van een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je arbeidssituatie (fulltime, parttime).
  • Je bruto maandinkomen (het bedrag dat je verdient vóór belastingen).
  • Je maandelijks terugkerende uitgaven (rekeningen, betalingen van leningen en meer).
  • Je startdatum van het dienstverband.
  • Je IBAN.
  • Je bankkaart en e-dentifier.

Snel en eenvoudig online lenen

Hoeveel u ook nodig heeft, een online lening zou eenvoudig en duidelijk moeten zijn. Daarom hebben we bij Saldodipje de online kredietaanvraag zo eenvoudig mogelijk gemaakt. U heeft alleen uw telefoon nodig om uw online kredietaanvraag in te dienen - nooit meer een urenlange wachtrij!

Het selecteren van het juiste leenbedrag en looptijd hangt af van uw behoeften. Bent u op zoek naar een financiële uitgave of een voorschot op uw salaris? Onze online leenrekenmachine geeft u een snelle blik in uw leendetails. Door uw leenbedrag of looptijd aan te passen kunt u direct uw totale leenkosten inzien inclusief de bijbehorende rente.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering