Vergelijk en vraag online uw Frisia Financieringen lening aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw Frisia Financieringen Lenen aan te vragen."

Goedkoop geld lenen tegen de laagste rente?
Wilt u geld lenen en bent u op zoek naar de goedkoopste lening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Frisia Financieringen is de specialist in geld lenen. Dankzij onze exclusieve samenwerking met gespecialiseerder kredietbanken kunnen wij de laagste rentetarieven van de markt bieden. U kunt bij ons verantwoord geld lenen, tegen goede voorwaarden en de laagste rente. Onze werkwijze is zo ingericht dat u volledig online zelf kunt bepalen wat u wilt lenen en tegen welke voorwaarden.

Krijg de Frisia Financieringen krediet naar jou keuze en geniet vandaag nog van de financiële ondersteuning.

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Doorlopend krediet

Ongeveer 30% van onze klanten kiest voor deze vorm van lenen. Het doorlopend krediet is een lening die wordt gekenmerkt door flexibiliteit. Zo kunt u altijd boetevrij extra aflossen en de afgeloste bedragen weer opnemen tot de kredietlimiet. De rente van deze vorm van lenen is variabel, dit betekent dat de rente kan dalen en stijgen gedurende de looptijd van de lening.

Voor wie is het Doorlopend Krediet?
Het doorlopend krediet is een leenvorm die onder andere uitermate geschikt is wanneer u weet hoeveel u ongevéér wilt lenen, maar wanneer het lastig in te schatten is wat het exacte leenbedrag zal zijn. Bijvoorbeeld om een verbouwing te financieren. U zult een kostenraming gemaakt hebben, maar de daadwerkelijke kosten kunnen hoger of lager uitvallen. Daarnaast is deze leenvorm ook geschikt voor diegenen die flexibiliteit wensen of nodig hebben. Tussentijds opnemen behoort bij het doorlopend krediet namelijk ook tot de mogelijkheden. Wanneer u dit helemaal niet nodig heeft en het liefst van te voren precies weet waar u aan toe bent, kunt u zich misschien eens verdiepen in onze persoonlijke lening. Deze leenvorm is dan waarschijnlijk meer geschikt voor u!

Hoe werkt het Doorlopend Krediet?
U geeft aan hoeveel u wilt lenen en de kredietspecialisten van Frisia Financieringen bekijken of dit op basis van de door u verstrekte gegevens mogelijk is. Samen komen we op deze manier tot een kredietlimiet. Op basis van dit limiet kiest u een aflossingspercentage. Dit percentage kan 1%, 1,5% of 2% van het kredietlimiet zijn en bepaalt het bedrag dat u maandelijks terug gaat betalen. Dit maandbedrag is elke maand even hoog en bestaat voor een deel uit aflossing en een deel uit rente.

De samenstelling van dit bedrag is echter níét elke maand gelijk. Omdat de rente bij een doorlopend krediet flexibel is, kan het rentebedrag de ene maand hoger of lager uitvallen dan de andere maand. Tegelijkertijd wordt dan ook het bedrag dat u aan aflossing betaald hoger of lager. Zodanig, dat uw maandbedrag gelijk blijft. Dit zorgt er dan ook voor dat de looptijd van een doorlopend krediet onbekend is. Bij een doorlopend krediet begint u met betalen wanneer u voor het eerst geld opneemt, de rente betaalt u alleen over bedrag dat u daadwerkelijk heeft opgenomen. Daarnaast begint u met aflossen, hoeveel het bedrag aan aflossing bedraagt, hangt af van uw maandbedrag. Hoe hoger deze is, hoe meer u aflost. (andersom geldt natuurlijk ook, bij een 1% maandtermijn van het kredietlimiet is het aflossingsbestandsdeel lager dan bij een 2% maandtermijn)

Kan ik boetevrij aflossen?
Ja, dit kan altijd. U kunt te allen tijde kosteloos tussentijds extra aflossen. Het positieve effect hiervan is natuurlijk dat uw geleende bedrag door de extra aflossing omlaag gaat. U betaalt maandelijks rente over het geleende (opgenomen) bedrag, dit wordt door uw extra betaling dus minder. Hierdoor wordt de lening uiteindelijk goedkoper. Houd er wel rekening mee dat uw maandbedrag door een tussentijdse storting niet lager wordt! De looptijd wordt verkort. Dit wijzigt dan weer als u tussentijds geld opneemt.

Wat is het verschil met een Persoonlijke lening?
Het grootste verschil met een persoonlijke lening is de flexibiliteit. Waar u bij een persoonlijke lening éénmalig een bedrag leent en dit binnen een afgesproken periode terugbetaalt, spreekt u bij een doorlopend krediet een kredietlimiet af. Binnen deze limiet kunt u naar wens opnemen en aflossen, wanneer u dit nodig heeft en zo vaak u wilt. Omdat de rente niet vast staat en u zelf bepaalt hoe lang u van de lening gebruik wenst te maken, is de looptijd van een doorlopend krediet onbekend. Bij een persoonlijke lening daarentegen zijn het leenbedrag, het rentepercentage en de looptijd vanaf het aangaan van de lening duidelijk. U krijgt het afgesproken bedrag in één keer op uw rekening gestort en het is niet mogelijk om gedurende de looptijd opnieuw geld op te nemen van deze lening.

Heeft u al een lening?
Wanneer u elders al een lening heeft, dan kunt u in veel gevallen aanzienlijk geld besparen door te laten berekenen of het voor u voordeliger is om deze over te sluiten naar een doorlopend krediet bij Frisia Financieringen. Frisia werkt namelijk samen met meerdere gespecialiseerde kredietbanken waardoor wij de laagste rentes in de markt kunnen aanbieden. Vindt u het interessant om vrijblijvend te laten berekenen of u kunt besparen? Neem dan de proef op de som en vraag een offerte aan.

Eigenschappen Doorlopend krediet op een rij

 • U betaalt een vaste maandtermijn
 • U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag
 • Afgeloste bedragen kunnen onbeperkt weer worden opgenomen
 • Looptijd van de lening is variabel
 • Rentepercentage is variabel
 • Versneld aflossen is kosteloos

Een Doorlopend krediet kunt u aanvragen vanaf €10.000,- en door de unieke werkwijze van Frisia Financieringen betaalt u geen bijkomende kosten zoals afsluitkosten. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening van Frisia Financieringen kunt u geld lenen met zekerheid. Bij deze vorm van lenen ontvangt u het te lenen bedrag ineens op uw betaalrekening. Vervolgens betaalt u per maand een vast bedrag om uw lening terug te betalen. De looptijd, de rente, het maandbedrag; alle elementen van de lening zijn van tevoren bekend en daarmee weet u precies waar u aan toe bent. Dit maakt de persoonlijke lening ons meest overzichtelijke product.

Voor wie is de Persoonlijke Lening?
Of de Persoonlijke lening een passende lening voor u is, hangt af van uw wensen. U kunt zelf bepalen of de eigenschappen van deze vorm van lenen bij u en bij uw leendoel passen. Op dit moment kiest ongeveer 70% van de klanten bij Frisia Financieringen voor een Persoonlijke lening.

Deze leenvorm is het meest geschikt wanneer u precies weet hoeveel geld u voor een aankoop of gebeurtenis nodig heeft, zo kunt u bijvoorbeeld de looptijd van de lening afstemmen op het de looptijd dat u het product wilt gebruiken, bijvoorbeeld bij een auto. Daarnaast zijn alle kosten van tevoren bekend, waardoor deze lening ook uitermate geschikt is voor mensen die graag precies weten waar ze op financieel gebied aan toe zijn.

Wanneer u behoefte heeft aan wat meer flexibiliteit of u weet de hoogte van het bedrag dat u nodig gaat hebben nog niet precies, dan kunt u zich misschien eens verdiepen in ons doorlopend krediet. Wellicht is deze vorm van lenen dan meer iets voor u.

Hoe werkt een Persoonlijke Lening?
U geeft aan hoeveel u wilt lenen en de kredietspecialisten van Frisia Financieringen bekijken of dit op basis van de door u verstrekte gegevens mogelijk is. Nadat u aanvraagprocedure heeft doorgelopen ontvangt u het leenbedrag in één keer op uw betaalrekening en kunt u uw leendoel realiseren. Direct daarna begint u met het terugbetalen van de lening.

De terugbetaling van de lening kunt u in drie factoren opdelen, deze worden bij het aangaan van de lening alle drie vastgezet: rentepercentage, maandtermijn en looptijd. Het rentepercentage waartegen u de lening afsluit staat voor de gehele looptijd vast en is van invloed op de totale kosten van de lening en de snelheid waarmee u af kunt lossen. Immers, hoe lager dit percentage, hoe minder rente u betaalt, hoe meer u aflost en hoe sneller de lening is terugbetaald. Het maandtermijn bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. De hoogte van het maandtermijn blijft gedurende de gehele looptijd gelijk.

Looptijd van de lening
De looptijd kan tussen de 6 en 180 maanden liggen. De maandtermijn en de looptijd zijn van invloed op elkaar. Wanneer u voor een lage maandtermijn kiest dan wordt de looptijd langer om uiteindelijk het volledige bedrag terug te kunnen betalen en vice versa. Houd er wel rekening mee dat u de looptijd ongeveer gelijk stelt aan de levensduur van het product dat u van uw leenbedrag aanschaft. Niet dat u bijvoorbeeld nog jaren vastzit aan een autolening terwijl de auto in kwestie al lang en breed de geest heeft gegeven.

Kan ik boetevrij aflossen?
Jazeker, dit mag altijd. Zo vaak en zo veel u wilt of kunt. Het grote voordeel van tussentijds aflossen is dat de looptijd verkort wordt. Hierdoor wordt uw lening uiteindelijk goedkoper. Let wel op, door aflossen wordt het maandbedrag dat u aan uw lening betaalt níét lager. U betaalt alleen uiteindelijk minder maandtermijnen dan vooraf afgesproken.

Wat is het verschil met een Doorlopend Krediet?
Het grootste verschil met een doorlopend krediet is de zekerheid. Wanneer u besluit een persoonlijke lening af te sluiten, weet u op het moment van ondertekenen hoe lang de lening zal lopen, wat uw rentepercentage gedurende deze periode is en welk bedrag u elke maand terug moet betalen. Daarmee heeft u ook direct inzichtelijk wat de kosten van uw totale lening zijn. Zo kunt u weloverwogen beslissen of het leendoel deze kosten waard zijn.

Bij een doorlopend krediet kiest u voor meer flexibiliteit. Omdat de rente gedurende de looptijd variabel is en men tot aan de afgesproken kredietlimiet onbeperkt kan opnemen, is onbekend wat de looptijd en de totale kosten van deze lening zijn.

Het is per persoon en per leendoel verschillend welke vorm van lenen het beste past. Wij raden u aan zoveel mogelijk informatie tot u te nemen en alvorens een weloverwogen besluit te kunnen nemen!

Heeft u al een lening?
Wanneer u reeds een lening heeft kan het nooit kwaad om eens te kijken of het misschien voordeliger kan. U kunt bij Frisia Financieringen vrijblijvend controleren of het voor u loont om uw persoonlijke lening over te sluiten naar een nieuw contract met mogelijk een lager rentepercentage en hierdoor uiteindelijk geld te besparen.

Eigenschappen Persoonlijke lening op een rij

 • U betaalt een vaste maandtermijn
 • De looptijd van de lening staat vast
 • Het rentepercentage blijft gedurende de gehele looptijd gelijk
 • Versneld aflossen is kosteloos

Bent u nieuwsgierig naar de Persoonlijke lening bij Frisia Financieringen? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan. Een Persoonlijke lening kunt u aanvragen vanaf €10.000,- met een minimale looptijd van 6 maanden en een maximale looptijd van 180 maanden. Door de unieke werkwijze van Frisia Financieringen betaalt u geen extra kosten zoals afsluitkosten. U leent dus altijd zo voordelig mogelijk.

Wat is een WOZ Krediet?

Profiteren van uw eigen woning doet u met een WOZ krediet. Een WOZ krediet is een lening voor eigenaren van een koopwoning en verschilt eigenlijk op slechts twee punten van een reguliere lening: de rente is lager dan bij een reguliere lening en u dient eigenaar van een koopwoning te zijn om in aanmerking te komen. Deze twee punten hangen dan ook direct met elkaar samen: Omdat u een eigen woning heeft schat de kredietverstrekker het risico van het verstrekken van een lening vaak lager in waardoor een gunstig(er) rentetarief aangeboden kan worden. Anders dan bij een (tweede) hypotheek betaalt u bij een WOZ lening niet voor de taxatie van uw woning of aan een dure notaris. Doordat wij u daarnaast geen afsluitkosten in rekening brengen betaalt u alleen de laagst mogelijke rente!

Het WOZ krediet?
Het WOZ (doorlopend) krediet leent zich bij uitstek voor klanten die behoefte hebben aan een lening waarbij zij kosteloos extra kunnen aflossen of wanneer u een bedrag achter de hand zou willen hebben. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om geld op te nemen tot aan het krediet limiet wanneer u dat nodig mocht hebben. Of het nou gaat om de aanschaf van een auto, het oversluiten van bestaande leningen of een andere besteding, bij het WOZ doorlopend krediet profiteert u van de laagste rente.

De voordelen van een WOZ krediet op een rij:

 • Zeer lage rente (lager dan bij een “gewoon” doorlopend krediet)
 • Geen notariskosten
 • Geen taxatiekosten
 • Geen bijkomende kosten zoals afsluitkosten
 • U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag
 • Altijd boetevrij aflossen & afgeloste bedragen opnieuw opnemen

Hoe werkt een WOZ Krediet?
Het WOZ krediet is een doorlopend krediet met een maandtermijn van 1%, 1,5% of 2% van het limiet van de lening. Stel u leent 10.000 euro en kiest voor een maandtermijn van 2% dan is dat maandtermijn 200 euro. Het maandbedrag bestaat uit rente en aflossing. De hoogte van het maandbedrag is vast, maar de verhouding tussen de rente en aflossing kan wijzigen. U betaalt alleen rente over de openstaande schuld. Iedere maand daalt uw schuld door de aflossing die u betaalt. Hierdoor betaalt u iedere maand minder rente waardoor er binnen uw maandtermijn meer ‘ruimte’ overblijft voor aflossing.

Rente is variabel
Daarnaast is de rente van een WOZ krediet variabel, dit betekent dat de rente gedurende de looptijd kan wijzigen. De rente kan dalen en stijgen. Als de rente daalt dan lost u meer af en als de rente stijgt dan lost u minder af. Een voorwaarde om een WOZ krediet te kunnen afsluiten is dat u beschikt over een eigen woning, het voordeel van een WOZ krediet is dat u een lagere rente betaalt dan bij een regulier doorlopend krediet.

De WOZ Persoonlijke lening?
De WOZ Persoonlijke lening leent zich bij uitstek voor mensen die behoefte hebben aan zekerheid. De zekerheid van een vast leenbedrag, een vaste looptijd, een vast maandtermijn en een vaste lage rente. Wilt u uw woning schilderen, een nieuwe vloer in uw woning leggen, een uitbouw plaatsen of wilt u uw woning op een andere manier verbouwen? Een oplossing hiervoor kan de WOZ lening / het WOZ krediet zijn. De rente van deze lening is al laag én wordt nog lager doordat de rente fiscaal aftrekbaar.

Bij de WOZ Persoonlijke lening kiest u voor een looptijd van minimaal 6 maanden en maximaal 120 maanden (10 jaar). De voordelen van een WOZ Persoonlijke lening op een rij:

 • Zeer lage rente (lager dan bij een “gewone” persoonlijke lening)
 • Geen notariskosten & geen taxatiekosten
 • Geen bijkomende kosten bij het afsluiten van de lening via Frisia
 • Boetevrij aflossen
 • Rente fiscaal aftrekbaar bij bestedingsdoel woningverbetering of restschuld
 • Vaste rente, looptijd en maandtermijn
 • U weet dus waar u aan toe bent!

Hoe werkt een WOZ Persoonlijke lening?
De lening is gelijk aan een “reguliere” Persoonlijke lening maar dan met een lager rente percentage. De maandtermijn bestaat voor de hele looptijd uit een vaste rente en een vaste aflossing, dit geeft zekerheid. Bij de WOZ Persoonlijke lening wordt naar mate het geleende bedrag hoger is, de aangeboden rente lager. Kijk voor de voorbeelden in onderstaande tabel. Bij Frisia Financieringen kan een WOZ Persoonlijke lening worden aangevraagd vanaf € 10.000. In de onderstaande tabel ziet u een berekening van verschillende WOZ Persoonlijke leningen. Deze tabel gaat uit van de laagste rente waarvoor wij kunnen bemiddelen. De daadwerkelijke rente hangt onder andere af van uw persoonlijke situatie.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan bij Frisia Financieringen en bekijk zelf welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering