Vergelijk en vraag online uw Funding Circle zakelijke lening aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw Funding Circle bedrijfskrediet aan te vragen."

Online geld lenen bij Funding Circle: transparant en betaalbaar.
Bedrijfskrediet: snel, eenvoudig en betrouwbaar. Funding Circle is de betrouwbare financieringspartner voor uw bedrijf. Duizenden leningen later, hebben wij bedrijven geholpen bij hun expansie, investeerders van een aantrekkelijk rendement voorzien en de economische groei bevorderd. Een bedrijfslening voor verschillende doeleinden via Funding Circle.

Krijg de zakelijk krediet naar jou keuze en geniet vandaag nog van de financiële ondersteuning.

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Uw zakelijke financiering

 • Betrouwbare voorwaarden
  Funding Circle helpt u zo snel en efficiënt mogelijk aan een zakelijke lening. Ons kredietbesluit volgt binnen enkele werkdagen, omdat het succes van uw bedrijf afhangt van uw mogelijkheid om te plannen. Zo maakt u zich minder afhankelijk van uw bank.
 • Aantrekkelijke voorwaarden
  Wij zijn er persoonlijk voor u – zonder een duur netwerk van filialen. U kunt al een zakelijke lening krijgen vanaf 3,79% p.j. – zonder verborgen kosten en inbreng van zakelijke zekerheden. Tegelijkertijd bevrijden we u van ingewikkelde kredietclausules en tijdrovende procedures. Snel, flexibel en goedkoop; dat is Funding Circle.
 • Flexibel werken
  Vergeet de openingstijden van uw bank. Zakelijk geld lenen kan nu ook buiten kantoortijden. Bij Funding Circle kunt u op elk tijdstip en overal online zakelijk krediet aanvragen. Tevens is vervroegd aflossen geheel boetevrij. Dat is bedrijfsfinanciering nieuwe stijl.

Voldoet u aan onze voorwaarden voor het aanvragen van bedrijfslening?

 • Rechtsvorm: eenmanszaak, vennootschap onder firma (VOF) of besloten vennootschap (BV)
 • Jaaromzet: minimaal € 50.000,- in de afgelopen twee boekjaren
 • Boekhouding: balans en winst- en verliesrekening
 • Bestaansperiode: minimaal twee jaar
 • Omzetontwikkeling: stabiel of positief
 • Percentage eigen vermogen: positief

Houd de volgende documenten gereed voor een soepel verloop van uw aanvraag:

 • Goedgekeurde jaarrekeningen (balans en winst- en verliesrekening, incl. toelichting)
 • Kopie van het paspoort of de identiteitskaart van de eigenaar.
 • Bankafschriften van de onderneming, van de afgelopen drie volledige maanden.

Tips voor een succesvolle kredietaanvraag

 • Wees voorbereid
  Wanneer u geld wilt lenen voor uw onderneming, is het belangrijk dat u een plan op papier heeft staan. Stel uzelf de volgende vragen: waarin wilt u geld investeren, hoe denkt u dat geld terug te krijgen en waar zitten de risico’s? Om de kans op financiering te vergroten, moet u deze punten goed onderbouwen.
 • Zorg voor een goede liquiditeitsbegroting
  Een liquiditeitsbegroting geeft inzicht in uw financiële situatie en zorgt ervoor dat u weet welke rekeningen nog open staan. Ook geeft de begroting inzicht in de tijdsperiode waarin u het beste kunt investeren en kunt u hiermee nagaan of uw klanten al betaald hebben. Bent u nog niet helemaal vertrouwd met termen als liquiditeit, solvabiliteit en rentabiliteit? Lees dan hier meer over deze belangrijke begrippen.
 • Verbeter uw cashflow
  In iedere onderneming zijn er zowel inkomende als uitgaande geldstromen. De cashflow is het verschil tussen deze twee geldstromen. MKB’s lopen ieder jaar miljarden euro’s mis omdat facturen niet of te laat betaald worden. PostNL heeft een speciale cashflowtool ontwikkeld die binnen één minuut kan berekenen hoe u uw cashflow kan verbeteren.
 • Combineer uw kredietaanvraag met subsidies
  Funding Circle streeft ernaar om uw zakelijke krediet volledig te financieren. Dit is een groot verschil met banken, die vaak maar tot 70% van uw plannen financieren. Mochten er echter niet genoeg investeerders worden gevonden, dan kunt u ervoor kiezen alsnog het deelbedrag aan te nemen. Onderzoek in dat geval of er geen subsidies zijn waarvoor u in aanmerking komt. Bent u bijvoorbeeld erg bezig met innovatie? Kijk dan eens naar de volgende vijf landelijke hulpregelingen die MKB Servicedesk voor u op een rijtje heeft gezet.

Een bedrijfslening via crowdfunding

Wat is crowdfunding?
Crowdfunding is een combinatie van de woorden ´crowd´ ((mensen)menigte, massa) en ´funding´ (financiering). Definities lopen uiteen, maar in het boek ´Crowdfunding, de hype voorbij´ (1) wordt de volgende beschrijving gehanteerd: “Crowdfunding is een manier van individuen en groepen om hun activiteiten – of droom, ambitie, of groei – door middel van een open oproep te financieren door te putten uit relatief kleine bijdragen van een relatief groot aantal mensen, in ruil voor immateriële dan wel materiële beloning.” Hoewel vergelijkbare vormen van financiering eeuwen geleden al voorkwamen, heeft financiering via crowdfunding met de komst van het internet een enorme groei doorgemaakt.

Hoe verhoudt crowdfunding zich tot de werkwijze van Funding Circle?
Hoewel crowdfunding een eenduidig begrip lijkt, wordt het woord in de praktijk voor verschillende financieringsmodellen gebruikt. Vaak bedoelt men ermee dat er een bedrag geschonken wordt, in ruil voor een bepaalde beloning. Die beloning is bijvoorbeeld een exemplaar van het product waarvoor geld ingezameld is. Met crowdfunding kan echter ook crowd donation worden bedoeld, waarbij mensen een gedrag doneren zonder dat zij hier zelf op een directe manier iets voor terugkrijgen. Daarnaast kan er sprake zijn van crowdlending: investeerders lenen geld uit aan de ondernemer en krijgen hier doorgaans, naast het geleende bedrag, een vaste vergoeding voor terug (zoals de rente op een bedrijfslening). Het terugbetalen vindt plaats op regelmatige basis en alle afspraken worden vastgelegd in een klassiek bedrijfsleningscontract. Deze laatste financieringsvorm is de vorm van crowdfunding die bij Funding Circle gehanteerd wordt.

Waarom geld lenen bij Funding Circle?

Als ondernemer kan het voorkomen dat u, om welke reden dan ook, een zakelijke lening nodig heeft. Funding Circle helpt u bij het vinden van investeerders en biedt beide partijen aantrekkelijke voorwaarden. Dat is mogelijk, omdat Funding Circle de grootste online kredietmarktplaats ter wereld is voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB’s, of wanneer in de context van de Europese Unie wordt gesproken: SMEs). We zijn dus gespecialiseerd in het samenbrengen van lokale MKB’s en investeerders. Op die manier wil Funding Circle het verouderde banksysteem vernieuwen en economische groei bevorderen. Funding Circle helpt bedrijven zo snel en efficiënt mogelijk aan een zakelijke lening en voorziet investeerders van een gunstig rendement.

Wanneer u besluit bij Funding Circle geld te lenen voor uw bedrijf, bent u verzekerd van voordelige kredietvoorwaarden. Funding Circle werkt onafhankelijk van banken, en heeft daardoor geen duur netwerk van filialen dat moet worden onderhouden. Bovendien hoeft u geen langdurige gesprekken met bankadviseurs aan te gaan, om vervolgens te horen te krijgen dat er geen krediet beschikbaar is. Geld lenen bij de bank is voor veel MKB-ondernemers een groot probleem, zoals bleek uit het onderzoek van de Kamer van Koophandel. Omdat MKB’s zo moeilijk aan bancair krediet komen, lopen zij het risico hun plannen niet uit te kunnen voeren. Funding Circle biedt een oplossing voor deze ondernemingen door een alternatieve financieringsvorm aan te bieden. Een groot voordeel van Funding Circle is de flexibiliteit. Zo krijgt u bijvoorbeeld, in tegenstelling tot wat het geval is bij bankkredieten, geen boete voor vervroegde aflossing. U kunt bij Funding Circle ongedekte kredieten van € 5.000,- tot € 250.000,- aanvragen, met een financieringsduur tussen een half jaar en vijf jaar. De hoogte van de rente van uw bedrijfslening wordt op individuele basis bepaald. Kijk voor meer informatie over de financieringsduur en rente van uw bedrijfslening op deze pagina.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Frisia Financieringen Lening

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering