Vergelijk en vraag online uw ICS MasterCard aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw MasterCard ICS aan te vragen."

Als MasterCard-houder kunt u rekenen op vele voordelen!
Bij International Card Services heeft u een keuzemogelijkheid uit verschillende MasterCard creditcards. Al deze MasterCards staan gegarandeerd voor wereldwijd betaalcomfort. Zo is er de MasterCard Classic; een eenvoudige en betrouwbare Card voor wereldwijd betaalgemak, de MasterCard Gold; een luxe Card met een wat hogere bestedingslimiet en de MasterCard Photo; uw creditcard met een eigen foto of een leuke afbeelding uit onze gallery.
MasterCard is niet voor niets de meest gebruikte creditcard van Nederland. Met deze creditcard kunt u overal ter wereld moeiteloos betalen en geld opnemen. Ook op internet betaalt u veilig dankzij de bijbehorende Internet- en Aflevergarantie. Kortom, de ideale creditcard voor u!
De MasterCard Gold geeft u net dat beetje extra. U houdt van genieten en daarbij komt de MasterCard Gold goed van pas. Deze luxe creditcard biedt u de financiële faciliteiten en comfortabele zekerheden waar u behoefte aan heeft. Of u nu privé of zakelijk, in binnen- of buitenland vertoeft, met de MasterCard Gold kunt u vrijwel overal terecht, zonder dat u contant geld op zak hoeft te hebben.

Krijg de Nederlandse ICS creditcard naar keuze en geniet vandaag nog van de voordelen en beloningen!

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Alles over MasterCard

MasterCard: hoe het allemaal is begonnen
Betaalt u al met MasterCard? ICS geeft diverse MasterCard creditcards uit. Dit zijn de MasterCard Classic, MasterCard Gold en de MasterCard Photo. Stuk voor stuk betrouwbare creditcards die u veel betaalcomfort kunnen bieden. De roots van de MasterCard liggen in de jaren ’60, toen werden de eerste MasterCard creditcards uitgegeven. Tegenwoordig kan er wereldwijd worden betaald en geld worden opgenomen met de MasterCard creditcard. MasterCard wordt op meer dan 27 miljoen verkooppunten geaccepteerd en er kan bij ruim 900.000 geldautomaten geld mee worden opgenomen. Daarnaast kunnen MasterCard-houders rekenen op allerlei extra faciliteiten.

Faciliteiten voor Card-houders

  • Autohuur zonder contante waarborg bij de verhuurbedrijven die MasterCard accepteren
  • Gegarandeerde hotelreservering bij hotels die MasterCard accepteren
  • Maandelijks rekeningoverzicht
  • Overal ter wereld betalen. In het buitenland kunt u vaak niet met uw pinpas maar wel met uw creditcard afrekenen. Een MasterCard is dus ideaal wanneer u tijdens uw reis niet teveel contant geld op zak wilt hebben
  • Eenvoudig en veilig uw online aankopen met uw MasterCard afrekenen

Hoe werkt een MasterCard?

Betalen met een MasterCard is eenvoudig en veilig, u heeft namelijk geen cheques of contant geld meer nodig.
Overal ter wereld betaalt u op dezelfde wijze, namelijk met uw MasterCard en uw handtekening of pincode.

Een MasterCard is wereldwijd te gebruiken
Een MasterCard is universeel: u kunt er wereldwijd mee betalen in winkels, restaurants en hotels. Daarnaast accepteren bijna alle webwinkels MasterCards en kunt u met een MasterCard vaak ook telefonisch betalingen verrichten; wat met een gewone bankpas niet mogelijk is.

Meer service en gemak met een MasterCard
Betalen met uw MasterCard is uiterst veilig en gemakkelijk. U kunt er overal ter wereld mee betalen, ook via internet en per telefoon. Om uw veiligheid te garanderen biedt International Card Services haar MasterCard-houders speciale diensten zoals: Zorgeloos Internetwinkelen, 24/7 Fraudepreventie en Aflevergarantie.

Hoe gaat het betalen met een MasterCard in zijn werk?
Om misbruik te voorkomen moet u allereerst uw handtekening op de achterzijde van uw MasterCard plaatsen.

  • U overhandigt uw MasterCard aan diegene bij wie u wilt betalen, de MasterCard Acceptant
  • Meestal haalt deze de MasterCard door een automaat, vaak dezelfde als de pinautomaat
  • Er wordt automatisch goedkeuring gevraagd bij MasterCard, dit is ter bescherming van uw en onze belangen
  • Vervolgens toetst u uw pincode in of zet u uw handtekening
  • Op uw maandelijkse rekeningoverzicht vindt u ten slotte uw uitgaven gespecificeerd terug, met vermelding van bedrag, naam Acceptant en datum

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering