Vergelijk en vraag online uw ICS Prepaid Creditcard aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw ICS Prepaid
MasterCard Classic aan te vragen."

In het kort
Met een prepaid MasterCard Classic heeft u alle voordelen van een MasterCard Classic in handen. MasterCard is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld, ook online. In Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met de creditcard. Wereldwijd op meer dan 35 miljoen plaatsen. Bij een prepaid Card stort u zelf geld op de Card. Hierdoor bepaalt u zelf de hoogte van het tegoed op uw Card. Bovendien vindt er geen BKR-toetsing plaats bij een prepaid Card.

Krijg de Nederlandse ICS Prepaid MasterCard creditcard naar keuze en geniet vandaag nog van de voordelen en beloningen!

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Veelgestelde vragen over de MasterCard

Waar werkt een prepaid Card?
Met de MasterCard kunt u bij meer dan 35 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Alleen al in Nederland kunt u op ruim 90.000 plaatsen terecht. Overal waar het MasterCard-logo wordt weergegeven, is de MasterCard welkom.
Enkele voorbeelden van wat u kunt betalen met uw prepaid Card:

  • Brandstof
  • Restaurants
  • Bestellingen op internet
  • Kleding
  • Parkeren
  • Bioscoopkaartjes
  • Cd’s/dvd’s
  • Hotelovernachtingen
  • En in het buitenland kunt u bijna overal terecht met de MasterCard

NB Bij betaling in een vliegtuig of bij tolwegen kan het voorkomen dat de Card niet te gebruiken is.

Hoe werkt een prepaid Card?
Op de prepaid Card die u ontvangt staat nog geen tegoed. U stort zelf een gewenst bedrag op uw Card. Het gewenste bedrag kunt u overmaken naar ICS op NL75 ABNA 0844 9970 56. Vermeld hierbij uw ICS-klantnummer als betalingskenmerk in de omschrijving, dit kunt u terugvinden op uw rekeningoverzicht en in de e-mail gebruik Card die u na het indienen van de aanvraag ontvangt. U betaalt voor iedere storting op de Card standaard € 0,95. Voor iedere keer dat u een uitbetaling uitvoert van uw Card naar de bank betaalt u standaard € 0,95.

Wat betekent gereserveerd in mijn rekeningoverzicht?
Gebruikt u uw Card bij onbemande tankstations, tolwegen, parkeergarages of als borg bij een hotelreservering, dan kan het voorkomen dat u op uw rekeningoverzicht gereserveerd ziet staan. Dit bedrag is dan nog niet gefactureerd echter het bedrag gaat wel ten koste van uw tegoed. Het gereserveerde bedrag kan hoger uitvallen dan het uiteindelijk gefactureerde bedrag. De verrekening vindt dan binnen een paar dagen plaats. Hierdoor kan het voorkomen dat u een lager tegoed op uw Card heeft staan dan de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Wat moet ik doen bij verlies, diefstal of fraude van mijn prepaid Card?
De ICS Servicedesk is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Voor spoedeisende vragen kunt u ons dus dag en nacht bellen.
Telefoon Verlies, diefstal of fraude: 020 - 6 600 611

Hoe deblokkeer ik mijn prepaid Card?
Zodra u uw pincode heeft gekozen wordt de prepaid Card gedeblokkeerd naar u verzonden. U hoeft de prepaid Card dus niet meer te deblokkeren.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering