Vergelijk en vraag online uw ICS GO Card aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw ICS Prepaid Creditcard aan te vragen."

Je geeft alleen uit wat je daadwerkelijk hebt te besteden
De ICS GO Card staat voor alle gemakken, net als bij de reguliere creditcards. Ben je 18 jaar of ouder en kom je (nog) niet in aanmerking voor een reguliere creditcard? Dan is de ICS GO Card een uitkomst. Er is geen inkomenseis en wij doen voor deze creditcard geen BKR-toetsing. De Card lijkt veel op de Prepaid Card* die ICS eerder heeft gehad. Toch is het net wat anders in gebruik en spelregels. Zo kun je met deze creditcard wel een auto huren en een hotelkamer reserveren. Bij deze creditcard geldt: eerst geld op je Card storten voordat je hem kan gebruiken.
*Sinds 2018 is het niet meer mogelijk om de Prepaid Card aan te vragen.

Krijg de Nederlandse ICS Prepaid Visa creditcard naar keuze en geniet vandaag nog van de voordelen en beloningen!

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Wat is de ICS GO Card?

De ICS GO Card is een nieuwe creditcard voor iedereen die 18 jaar of ouder is, een IBAN heeft, woonachtig is in Nederland en geen betalingsachterstand heeft op een ander product van ICS. De Card geeft je controle over je uitgaven, je stort namelijk eerst geld op de ICS GO Card voordat je hem kan gebruiken.

De Card heeft geen inkomenseis en wij doen geen BKR toetsing waardoor hij een goed alternatief kan zijn als je netto-inkomen lager is dan € 1.150,- of als je een negatieve BKR-registratie hebt.

Met de ICS GO Card kan je gebruik maken van alle voordelen van een creditcard, zoals; veilig en gemakkelijk online winkelen, hotelovernachtingen boeken en een auto huren in het buitenland of in Nederland. Ook krijg je aflevergarantie, een aankoopverzekering en de mogelijkheid tot betwisting. De ICS GO Card biedt klanten een wereldwijd en veilig betaalgemak.

Kenmerken ICS GO Card

Eenmalige Cardbijdrage
De eenmalige Card-bijdrage is € 65,-. De Card is 3 jaar geldig. Wanneer de Card is verlopen ontvang je niet automatisch een nieuwe. Wil je wel weer gebruik kunnen maken van een ICS GO Card? Dan kun je deze opnieuw aanvragen.

Geld op je Card storten
Voordat je gebruik kan maken van je ICS GO Card moet je eerst geld storten op de creditcard. Dit kan op twee manieren:

 • Log in op Mijn ICS of de ICS Creditcard app. En stort direct met iDEAL-betalingen geld op je Card.
 • Log in bij je bank en boek geld over naar jouw ICS GO Card. Het kan 2 à 3 werkdagen duren voordat het geld op je Card staat.

Bestedingslimiet
De ICS GO Card heeft geen bestedingslimiet. Je kan dus geen negatief saldo hebben*. Om de creditcard te kunnen gebruiken stort je voldoende geld op de ICS GO Card tot een maximum van € 10.000,-. *In sommige gevallen kan een negatief saldo wel plaatsvinden.

Voordelen ICS GO Card
Met de ICS GO Card heb je voordelen in handen die geen ander betaalmiddel heeft. Zo heb je met de creditcard meer betaalgemak, overzicht, zekerheid en meer voordeel:

 • Aankoopverzekering
  Vrijwel alles dat je met je Card koopt is maximaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.
 • Aflevergarantie
  Het kan wel eens gebeuren dat een artikel die je hebt gekocht niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: wij draaien de betaling terug en jij hoeft niets te betalen.
 • Wereldwijd betaalgemak
  Met je Card betaal je snel, gemakkelijk en veilig. Waar je ook bent, overal ter wereld.

Bankonafhankelijk
Bij ICS maakt het niet uit waar je bankiert. Je stort voor gebruik geld op je ICS GO Card. De Card kan dus aan elke Nederlandse betaalrekening worden gekoppeld.

Mijn ICS
Met Mijn ICS regel je al je Card-zaken makkelijk online. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

ICS Creditcard app
Altijd en overal toegang tot je financiën met de ICS Creditcard app. Je kunt de app gratis downloaden op je smartphone of tablet.

Bescherming en preventie
24/7 Fraudepreventie door ICS
Veilig online betalen met 3D Secure

Card Alerts
Card Alerts is een extra service van ICS. Card Alerts zijn berichten die je via SMS of per e-mail ontvangt. De alerts zijn bijvoorbeeld: betalingsherinneringen, online aankopen, bereik van limiet en als betalingen zijn ontvangen. Zo hoef je niet alles meer in de gaten te houden, daar helpen we je mee! Er zijn gratis en betaalde alerts waar je voor kunt kiezen.

Servicedesk
ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als je bijvoorbeeld jouw Card bent kwijtgeraakt. Voor minder urgente vragen helpen we je graag van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 24.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 24.00 uur .
Bel bij verlies en diefstal +31 20 - 6 600 611

Overige tarieven
Opwaarderen Card € 1,- per transactie.
Overboeken van Card naar bank € 1,- per transactie.
Geldopnemen bij geldautomaat 4% over het op te nemen bedrag.
Papieren rekeningoverzicht € 1,50 per rekeningoverzicht.
Vervangen Card bij verlies of diefstal € 7,50.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering