Vergelijk en vraag online uw the world card Visa ICS aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw Visa World Card aan te vragen."

Visa The World Card is een creditcard van ICS: de grootste creditcard uitgever van Nederland.
Bent u op zoek naar een betrouwbare creditcard met hoge service? Dan is de Visa World Card ideaal voor u. Deze Visa Card combineert wereldwijd betaalgemak en veiligheid. Met de Visa World Card heeft u nooit meer teveel cash op zak en kunt u dankzij diverse fraudepreventie maatregelen overal, ook op internet, veilig betalen.
De Visa World Card is al jaren de meest gebruikte Visa Card in Nederland. Deze creditcard staat garant voor wereldwijd betaalgemak en comfort. De Visa World Card is daarom ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare creditcard met een goede service.
Visa The World Card is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard en daarom een must-have voor iedereen die op reis gaat. The World Card is nu het eerste jaar compleet gratis!
International Card Services is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland.

Krijg de Nederlandse ICS Visa kaart naar keuze en geniet vandaag nog van de voordelen en beloningen!

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Actievoorwaarden Visa World Card: Tijdelijk het 1e jaar gratis. Nu met € 25,- vakantiegeld.

Deze actie is uitgeschreven door International Card Services BV (ICS), Wisselwerking 32, 1112 XP Diemen.

Meedoen aan de actie

 1. Deze actie loopt van 20 mei 2019 tot en met 1 september 2019.
 2. U kunt meedoen aan de actie van 1e jaar gratis en € 25,- vakantiegeld op uw Card als:
  a. u binnen de actieperiode 20 mei 2019 tot en met 1 september 2019 een Visa World Card (in het vervolg World Card genoemd) aanvraagt;
  b. uw aanvraag is goedgekeurd binnen 1 maand.
 3. U kunt slechts één keer deelnemen aan deze actie en deze actie geldt niet in combinatie met andere lopende acties.


 4. Voorwaarden aanvraag Card

 5. Het aanvragen van een World Card is alleen mogelijk als u woonachtig bent in Nederland, ouder bent dan 18 jaar en een vast netto maandinkomen van minimaal € 1.150,- heeft.
 6. Of u in aanmerking komt voor de door u aangevraagde Card hangt, onder andere, af van uw financiële situatie. Hiervoor zult u onder andere bij Stichting Bureau Krediet Registratie getoetst worden.


 7. Doe binnen 90 dagen een aankoop met de Card
 8. Direct nadat uw Card geactiveerd is, wordt het vakantiegeld van € 25,- op uw Card bijgeschreven en kunt u dit tegoed direct wereldwijd besteden bij alle Visa Acceptanten.
 9. Om gebruik te kunnen maken van de € 25,- vakantiegeld dient u binnen 90 dagen na ontvangst van de Card een geldige aankoop met uw Card te doen. De € 25,- vakantiegeld kunt u wereldwijd besteden bij alle Visa Acceptanten. Wanneer het vakantiegeld van € 25,- niet binnen 90 dagen na ontvangst van de Card wordt besteed, vervalt het tegoed.
 10. Gecrediteerde, betwiste en frauduleuze transacties en transacties die niet door ICS zijn geautoriseerd, vallen niet onder de definitie 'gebruikt voor een aankoop' en zijn dus uitgesloten van deze actie. Transacties met betrekking tot de jaarlijkse Cardbijdrage, verzekeringsbijdragen, contant geldopnamen en overboekingen van en naar de creditcard zijn tevens uitgesloten van deze actie.
 11. Indien u binnen een jaar na ontvangst van het vakantiegeld uw World Card opzegt, kan ICS u € 25,- in rekening brengen. Na opzegging van de World Card komt het resterende tegoed te vervallen.


 12. Overige actievoorwaarden en vragen
 13. Deze actie geldt niet:
  1. voor de aanvraag van een Extra Card;
  2. indien u reeds in het bezit bent of in de afgelopen 24 maanden bent geweest van een Visa World Card, Visa World Panda Card, Visa World Card Gold, Visa World Card Platinum, Mastercard Classic, Mastercard Gold en/of Mastercard Black bent u uitgesloten van deelname aan deze actie;
  3. als u niet aan alle gestelde voorwaarden voldoet.
 14. U kunt slechts één keer gedurende de gehele actieperiode deelnemen aan deze actie.
 15. ICS behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.
 16. U betaalt het eerste jaar geen jaarlijkse Card-bijdrage voor de Visa World Card en de Visa World Panda Card, daarna betaalt u € 36,50 per jaar. De Visa World Card Gold kost het eerste jaar € 36,50 en daarna € 55,- per jaar. Een Visa World Card Platinum kost het eerste jaar € 77,- en daarna € 154,- per jaar.

Zo werkt de actie

 1. Vraag een Visa World Card aan. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ICS de Card thuis.
 2. Gebruik uw creditcard binnen 3 maanden en betaal ermee. Het opnemen van geld is geen betaling.
 3. Na het eerste gebruik ontvangt u binnen vijf werkdagen € 50,- tegoed. Dit kunt u wereldwijd besteden bij alle Visa Acceptanten.

Wereldwijd betaalgemak

De Visa World Card is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Alleen al in Nederland kunt u op meer dan 90.000 adressen betalen met deze creditcard. Wereldwijd kunt u op maar liefst meer dan 27 miljoen plaatsen terecht met een Visa World Card. Makkelijk en veilig. Én u profiteert van de uitstekende service van ICS. Met een Visa World Card kunt u overal terecht.

De voordelen van de creditcards van Visa

Gemak in het buitenland
Met een Visa World Card betaalt u snel, gemakkelijk en veilig. Overal ter wereld. Online een reis boeken, kleding kopen in een winkel of de rekening van een hotel betalen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

Veilig (online) betalen
Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Door een extra wachtwoord kan niemand zonder uw toestemming online betalen met uw creditcard.

Gratis verzekeringen
Vrijwel alle aankopen die u met uw Visa World Card doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u gratis Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en inzicht
Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Wilt u liever direct inzicht? Dat kan online via Mijn ICS en de ICS App.

Eenvoudig aanvragen
U vraagt een Visa World Card eenvoudig aan met het online aanvraagformulier. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een Visa World Card in behandeling.

Veilig (online) betalen

Betalen met een creditcard van Visa is extra veilig door de 24/ fraudepreventie van ICS. Maar ook de gratis verzekeringen op uw creditcard geven u nog meer zekerheid. En met Verified by Visa kunt u uw online aankopen met een extra wachtwoord beveiligen.

Internetgarantie*
Veilig online winkelen begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Het blijft natuurlijk verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Aflevergarantie*
Soms wordt een artikel dat u via internet heeft gekocht niet afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.
* Bekijk de Algemene Voorwaarden.

Verified by Visa
Wij doen er alles aan om uw betalingen zo gemakkelijk en veilig mogelijk te laten verlopen. Verified by Visa is uw eigen persoonlijke wachtwoord voor online betalingen. Dankzij Verified by Visa kunt alleen u met uw Visa World Card veilig online betalen.

De CVV2-code
De Card Verification Value (CVV2) is een veiligheidscode achterop uw Visa World Card. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt.

24/7 Fraudepreventie
ICS heeft dag en nacht zicht op de betalingen die met uw Visa World Card worden gedaan. Als wij een verdachte betaling tegenkomen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Kom ik ervoor in aanmerking?

Als u een Visa World Card aanvraagt, vragen we u onder meer naar uw inkomsten en uw financiële verplichtingen. Mede op basis daarvan bepaalt ICS of u in aanmerking komt voor een Visa World Card. U kunt een Visa World Card aanvragen als u:

 • minimaal 18 jaar bent
 • in Nederland woont
 • een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd heeft
 • een Nederlands bankrekeningnummer heeft
 • een netto maandinkomen heeft van minimaal € 1.150,-
 • een (mobiel) telefoonnummer heeft
 • geen negatieve BKR-registratie heeft

Toetsing BKR
ICS is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Als u een Visa World Card aanvraagt, zijn wij verplicht u te toetsen bij het BKR.

Student?
Ook studenten kunnen bij ICS een Visa World Card aanvragen. Vul de borgstellingverklaring bij het aanvraagformulier in en stuur deze ondertekend op.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering