Vergelijk en vraag online uw Krediet Groep Nederland lening aan in Nederland

"Het duurt slechts 1 minuut om online uw Krediet Groep Nederland Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet aan te vragen."

ONZE KLANT IS BELANGRIJK
De uitdrukking “klant centraal” is voor ons niet voldoende. Wij zetten niet alleen de klant centraal, maar vooral het klantbelang centraal. Wij zorgen voor het beste aanbod dat mogelijk is.

WAT WIJ EXTRA DOEN
Wij zorgen ervoor dat u de beste lening krijgt. Een lening met een laag rentepercentage en uitstekende voorwaarden. Ook na het afsluiten van de lening zorgen wij dat u tevreden blijft.

Krijg de Krediet Groep Nederland lening naar jou keuze en geniet vandaag nog van de financiële ondersteuning.

warningDe kredietverstrekker mag aanbiedingen stoppen zonder melding. Maak gebruik van de aanbieding zolang het nog kan.

Persoonlijke Lening

Bent u op zoek naar een lening met zekerheid. Een lening waarbij u vooraf weet “hoe lang u eraan vast zit”? En wilt u geld lenen met een vaste, lage rente? Dan kan een persoonlijke lening voor u een goede optie zijn.
Bij een persoonlijke lening legt u in de leningovereenkomst vast welk bedrag u leent, wat u daar per maand voor gaat betalen en wat de vaste rente is. Deze rente is gedurende de gehele looptijd van de lening vast. U weet dus waar u aan toe bent. In het verleden werd er bij het vroegtijdig inlossen van een persoonlijke lening veelal een boete in rekening gebracht. Tegenwoordig gebeurd dit eigenlijk niet meer en kunt u een persoonlijke lening inlossen wanneer u wilt. Volledig boetevrij.

 • Voor wie geschikt?
  Wilt u de zekerheid hebben van een vaste rente, vaste looptijd en vast maandtermijn? Dan is de persoonlijke lening waarschijnlijk iets voor u.
 • Wanneer geschikt?
  Weet u hoeveel geld u nodig heeft? Is geld achter de hand niet nodig? En wilt u de laagste rente? Grote kans dat de persoonlijke lening bij u past.
 • Kleine lettertjes?
  De belangrijkste kleine lettertjes zijn de boetes bij het vervroegd inlossen. Krediet Groep Nederland kan u een persoonlijke lening met boetevrije inlossingen bieden.

Gratis advies over een persoonlijke lening
Wij geven u gratis en vrijblijvend advies over geld lenen. Wij helpen u graag met het vinden van de beste vorm van leningen verstrekken. En dat allemaal 100% kosteloos en vrijblijvend.

Doorlopend Krediet

Bent u op zoek naar een doorlopend krediet tegen de laagste rente en uitstekende voorwaarden? Krediet Groep Nederland heeft het. En wij hebben u nog meer te bieden. Een doorlopend krediet aanvragen bij Krediet Groep Nederland moet als een bijzondere ervaring gezien gaan worden door onze vernieuwende aanpak. Waar banken en kredietbemiddelaars veelal zijn blijven steken in het “klant centraal stellen”. Zijn wij allang overgegaan naar het klantbelang centraal stellen. Wij moeten ervoor zorgen dat u het allerbeste product en uitmuntende service krijgt. Niet alleen als het doorlopend krediet afgesloten moet worden. Ook als het doorlopend krediet al enige tijd loopt. Dat is geld lenen bij Krediet Groep Nederland!

 • Voor wie geschikt?
  Heeft u een lening nodig waar u flexibel om kunt gaan. Opnemen uit uw lening wanneer en hoeveel u wilt en boetevrij gedeeltelijk inlossen?
 • Wanneer geschikt?
  Weet u nog niet hoeveel en wanneer u extra geld nodig heeft? Of vind u het gewoon prettig om geld achter de hand te hebben? Kies dan een doorlopend krediet.
 • Kleine lettertjes?
  De belangrijkste kleine lettertjes gaan over de rente. Deze is variabel en kan dus stijgen en dalen. Rente is bij afsluiten vaak hoger dan de persoonlijke lening.

Over Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland is één van de snelst groeiende kredietbemiddelaars van Nederland. Wij bemiddelen voor verschillende banken. Hierdoor kunnen wij in veel gevallen een scherpe rente bieden. Daarnaast wil Krediet Groep Nederland zich onderscheiden door excellent advies. Luisteren naar uw wensen en die vertalen in een concreet kredietvoorstel. Hierbij handelen wij altijd in het belang van de klant. Voor u moet het voorstel op zowel korte als lange termijn de best mogelijke optie zijn. Onze doelstelling
Onze doelstelling is om de consument de beste beleving te geven bij het aanvragen van de lening. U moet weten waar u aan toe bent, wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast streven wij naar excellent advies. Niet voor niets is Krediet Groep Nederland de snelst groeiende kredietbemiddelaar. Dit komt niet vanuit onze commerciële kracht. Wij zijn sterk in dienstverlening, niet in commercie.

Voor wie zijn wij er?
Wij zijn er voor iedereen met een vast inkomen die een bedrag van € 5.000,00 of meer wil lenen. Bij deze € 5.000,00 tellen de in te lossen leningen uiteraard mee. Wilt u minder geld lenen? Dan kunt u uw aanvraag wellicht bij één van onze concurrenten indienen. Krediet Groep Nederland kan u helaas voor kleinere bedragen niet van dienst zijn.
Daarnaast zijn wij er voor iedere consument die in loondienst is of werkzaam is als zelfstandige. U kunt ook bij ons terecht als u pensioeninkomsten heeft. Andere vormen van inkomsten vraagt veelal maatwerk. Wilt u weten of wij u van dienst kunnen zijn? U kunt natuurlijk altijd kosteloos en vrijblijvend een aanvraag indienen.

Beloningsbeleid
Het beloningsbeleid van Krediet Groep Nederland is helder en voor iedereen gelijk. Alle medewerkers van Krediet Groep Nederland hebben een vast basis salaris. Jaarlijks evalueren wij de medewerkers en stellen wij het salaris vast.
De uitdaging van onze medewerkers ligt niet in het “binnenhalen” van klanten, maar veel meer in het excellent adviseren van klanten.

waar kunt u terecht met klachten
Krediet Groep Nederland doet zijn uiterste best om u uitmuntend van dienst te zijn. Toch kan er altijd iets voorvallen waardoor u niet tevreden bent. Hoe kunt u dit kenbaar maken? U kunt een brief of mail verzenden aan de directie met uw bevindingen. Binnen 14 dagen krijgt u hiervan een ontvangstbevestiging. Binnen 6 weken zult u ook een reactie van ons ontvangen met ons standpunt. Komen we er samen nog niet uit? Dan kunt u zich wenden tot het Kifid. Het klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

img
img
img
img
lock

Veilige en verzekerde online aanvraag met SSL encryptie technologie

img
img
img
img
Krediet Groep Nederland

img
img
img
img
Aegon Doorlopende Reisverzekering