Söka, jämföra och ansöka om Fedelta Företagslån online

"Det tar bara en minut att fylla i och skicka din
Fedelta lån till företag ansökan."

ANSÖK IDAG – LÅN UPP TILL 1.000 000 KR!
Vi erbjuder flexibla företagslån för just ditt behov, ansök redan idag! Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar.

Få glädje och nytta av det lån till företag till låg ränta du väljer idag

warningLångivaren kan STOPA erbjudanden och kampanjer om det inte är av intresse längre. Ta erbjudandet innan det försvinner!

Frågor & Svar

HUR SNABBT KAN JAG HA PENGARNA PÅ MITT KONTO?
Vid godkänd låneansökan är vår ambition att betala ut lånet inom en arbetsdag. Bankernas överföringstider och helgdagar kan påverka utbetalningstiden.

KAN JAG VARA FLEXIBEL MED MIN AMORTERING?
Ja. Våra företagslån är flexibla och vi vet att ditt företags förutsättningar kan ändras. Vill du återbetala lånet i förtid kan du göra det och betalar då inte för återstående tid utan bara för varje påbörjad månad. Kontakta oss så hjälper vi dig!

HUR HANTERAS MIN ANSÖKAN?
Din låneansökan behandlas konfidentiellt och säkert och dina uppgifter är trygga hos oss.

VEM KAN SÖKA FÖRETAGSLÅN HOS FEDELTA?
Företagslån hos Fedelta.se vänder sig till företag i hela Sverige oavsett bolagsform. Oavsett storleken på företaget eller om det är nystartat eller etablerat så är du välkommen med din låneansökan. Vi arbetar med alla branscher med den uttalade målsättningen att hjälpa duktiga entreprenörer och företagare i deras verksamhet.

VILKA KRAV STÄLLS FÖR ATT FÅ ETT FÖRETAGSLÅN?
Varje enskild ansökan behandlas individuellt. Vi verkar för sunda lån och det viktigaste kriteriet är företagets återbetalningsförmåga.

I vissa fall tvingas vi avslå ansökningar, till exempel på grund av att det sökande bolaget eller dess företrädare har betalningsanmärkningar eller höga skulder. Enstaka betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för beviljad kredit, utan vår ambition är att alltid se till helheten.

VILKA AVGIFTER ÄR KOPPLADE TILL FÖRETAGSLÅNEN?
En av våra ledstjärnor på Fedelta är transparens och enkelhet. Vi har inga aviavgifter, administrationsavgifter, uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter utan det enda som tillkommer är en månadsavgift för företagslånet.

HUR KONTROLLERAS FEDELTAS VERKSAMHET?
Fedelta Finance AB är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen och en auktoriserad revisor kontrollerar och granskar verksamheten.

VAD ÄR RÄNTAN PÅ FÖRETAGSLÅNEN?
Våra företagslån är räntefria och i stället betalas en fast månadsavgift varje månad. Utöver denna tillkommer inga dolda avgifter. Månadsavgiften sätts individuellt utifrån vår kreditbedömning.

Du kan när som helst återbetala lånet och betalar då givetvis ingenting för återstående tid utan endast för påbörjade månader.

ÄR MÅNADSAVGIFTEN MOMSPLIKTIG?
Nej, avgifterna är helt momsbefriade.

VAD ÄR UNIKT MED FEDELTAS FÖRETAGSLÅN?
Vi vill underlätta livet för dig som företagare. Till skillnad från traditionella banker och låneinstitut har vi istället för pampiga banklokaler och dyra tjänstemän satsat på en automatiserad modell för kreditbedömning. Vår utarbetade process för kreditbedömning gör att vi kan se helheten och bevilja lån på ett smidigt sätt.

På Fedelta har vi respekt för att kapital till investeringar ibland brådskar och vi gör allt för att betala ut beviljade företagslån inom en arbetsdag.

Vi är stolta över att ha en transparent och enkel lösning för dig som företagare. Lånen är helt flexibla och du kan när som helst återbetala lånet utan att betala för återstående tid.

Duktiga företagare förtjänar att bemötas med respekt och ett leende på läpparna och vårt team finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Om Fedelta Finance

Vi som driver Fedelta.se har själva i många år drivit företag inom olika branscher. Vi vet att det krävs hårt engagemang och arbete för att lyckas. Det är en fantastisk känsla att se sitt företag blomstra och utvecklas.

Företagare och entreprenörer är den viktigaste motorn för tillväxt i samhället men ibland kan det vara svårt att få finansiering för nödvändiga investeringar. Som företagare faller man ofta utanför storbankernas ramar för att ge krediter och vi känner igen känslan av att ha bra idéer, att kanske vara nystartad eller att behöva snabb hjälp med en avgörande investering men att inte få den hjälp man behöver med kapital till företaget.

Ur detta föddes Fedelta Finance. Vi håller dig som företagare i handen och hjälper dig att utveckla verksamheten. Våra ledord är nytänkande och flexibilitet. På ett enkelt sätt hjälper vi dig med företagslån och skapar möjligheter för ditt företags framgång oavsett hur litet eller stort ditt företag är eller i vilken bransch du är verksam i.

Välkommen till Fedelta,

Micael Wiklander, Grundare

DIN TRYGGHET ÄR VIKTIG FÖR OSS Att låna pengar till ditt företag ska inte bara vara enkelt, utan vi värnar också om att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Fedelta Finance AB, med organisationsnummer 556945-5701, är registrerade som finansiellt institut hos Finansinspektionen. Vi värnar om din integritet och lämnar inte ut information om dig eller ditt företag, utöver vad som är nödvändigt för kundrelationen, exempelvis i samband med kreditbedömningen.

img
img
img
img
lock

Säker och trygg onlineapplikation med SSL-krypteringsteknik

img
img
img
img
Samla lån och krediter