Jämföra och ansöka online om Lendify Lån

"Det tar bara en minut att fylla i och skicka din
Lendify Privatlån ansökan."

Ansök om ett lån hos Lendify
Hos oss på Lendify kan du ansöka om privatlån från 20 000 kr upp till 500 000 kr. Om din ansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Den ränta du får på lånet är individuell och baseras på just dina ekonimiska förutsättningar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om ett lån och det görs helt digitalt med hjälp av BankID.

Tryggt och säkert - en självklarhet
Trygghet är otroligt viktigt för Lendify - och för våra kunder. Vi använder världsledande säkerhet och kryptering och hanterar alltid personuppgifter med mycket stor omsorg, till exempel skulle vi aldrig lämna ut våra kunders personuppgifter. För din trygghet står Lendify under tillsyn av Finansinspektionen.

Få ett Lendify lån av ditt val till det ändamål du önskar.

warningLångivaren kan STOPA erbjudanden och kampanjer om det inte är av intresse längre. Ta erbjudandet innan det försvinner!

Det finns ett smartare alternativ!

Storbankernas glansdagar är förbi. Lendify tar bort banken ur ekvationen och kopplar ihop personer som vill låna med personer som vill investera. Vår modell bygger på delningsekonomin (peer-to-peer) likt Uber och Airbnb, vilket gör det billigare och effektivare än att gå via en bank för att låna och investera. Våga utmana banken!

Varför är Lendify annorlunda?

Tillsammans, utan banken
Hos Lendify lånar du av andra privatpersoner som investerat sina pengar istället för att placera dem i en räntefond eller ett sparkonto utan någon ränta. Vi kopplar bort banken ur ekvationen, vilket blir billigare och effektivare. Ni hjälper varandra, och får smartare ekonomi tillsammans!

Sänkt ränta över tid som låntagare
Som låntagare får du sänkt ränta över tid med vårt lojalitetsprogram Lendify Rewards. Det här är ett program som är unikt i branschen där du helt enkelt belönas för att du betalar dina fakturor i tid!

Investera och bli din egen bank
Genom Lendify kan du använda bankens affärsmodell för att investera i lån och ta del av de vinster som tidigare endast varit tillgängliga för bankerna. Vi har redan över 5000 investerare som under 2017 hade en genomsnittlig årsavkastning på ca 6%.

Vanliga frågor och svar

Vad kan jag låna pengar till?
Vi förmedlar så kallade konsumtionslån, även kallat blancolån och privatlån. Det innebär att du kan låna till just det du behöver, oavsett om det är en båt, boende eller semester.

Vem lånar jag pengar av?
Du lånar pengar av privatpersoner som väljer att investera i ditt lån. Investerarna, d.v.s. långivarna, är privatpersoner som valt att investera i privata lån för få avkastning på sina pengar. Personliga uppgifter delas dock aldrig mellan investerare och låntagare.

Får jag göra skatteavdrag?
Ja, du får göra avdrag för den ränta du har betalat under inkomståret. Uppläggningsavgift och andra avgifter är inte avdragsgilla. Vi rapporterar varje år till Skatteverket hur mycket du betalat i ränta och du kan själv kontrollera uppgifterna genom att logga in på Mina Sidor

Kan investerare se vem jag är?
Nej, vi publicerar aldrig information om dig som gör det möjligt för investerare att identifiera vem du är. När du registrerar dig visar vi alltid tydligt vilka uppgifter som är publika och vilka uppgifter som är hemliga. Personliga uppgifter som namn, e-post och adress är alltid skyddade och visas aldrig utåt.

Hur betalar jag tillbaka lånet?
Vi kan idag erbjuda avisering via e-faktura, pappersavi och autogiro. Du kan alltid hitta dina avier genom att logga in på Mina sidor.

Vad är peer to peer-lån?
Långt innan banker fanns lånade vi pengar direkt av familj, vänner och bekanta. Genom ny teknik är det nu möjligt att låna och låna ut pengar utan banken som mellanhand. Detta kallas peer to peer-lån, eller person-till-person-lån. Det ger möjligheter för låntagaren att få en lägre ränta samtidigt som de investerare som finansierar lånet får avkastning på sitt investerade kapital.

Peer to peer-lån har redan hunnit bli ett stort internationellt fenomen. Lendify är den ledande svenska aktören.

Vad gör Lendify?
Hos Lendify möts investerare och låntagare på förmånliga villkor som gynnar båda parter. Vi tillhandahåller en digital plattform för lån och sköter hela den administrativa processen, från granskning av låneansökningar och upprättande av avtal mellan låntagare och investerare, till utbetalning av lån och administrering av betalningar.

Genom en digital struktur med färre mellanhänder minimerar vi de kostnader som traditionella finansiella institut (t.ex. banker och kreditkortsbolag) har. Det ger bra ränta för låntagare och hög avkastning för de som investerar via plattformen.

Hur tjänar Lendify pengar?
Från investerarna dras en serviceavgift. Avgiften varierar beroende på lånets löptid och riskklass, här kan du få en fullständig överblick över våra serviceavgifter. Serviceavgiften dras automatiskt innan låntagarens betalning förmedlas till investerarna. Angiven målavkastning för våra Autoinvestkonton anges efter avgift.

Låntagare betalar en uppläggningsavgift på 495 kr. Uppläggningsavgiften läggs på lånebeloppet, och betalas av under lånets löptid. Avgiften är oberoende av lånets löptid, belopp och kreditklass.

Lendify Rewards

Ta makten över din privatekonomi och sänk din ränta

Ett unikt lojalitetsprogram för dig
Lendify Rewards är ett unikt program där du samlar poäng genom att vara en lojal och skötsam kund.
De poäng du samlat ihop kan du exempelvis byta in mot sänkt ränta på ditt lån.

Hur fungerar programmet?
Det finns olika sätt att samla poäng i Lendify Rewards. Varje gång du betalar en månadsfaktura i tid tjänar du ihop poäng. Du kan också tjäna poäng genom att ta kurser i vår privatekonomiskola.

När du samlat ihop tillräckligt många poäng får du en belöning! Genom att samla ännu fler poäng låser du upp nya nivåer och får ännu fler belöningar.

Vilka belöningar kan jag få?
De poäng du samlat kan du byta mot olika belöningar, exempelvis:
• Betalningsfri månad
• Sänkt ränta
• Pengar insatt på ett investeringskonto hos Lendify

När du samlar poäng når du stegvis nya nivåer. På den högsta nivån får du kapital investerat på vår investerarplattform.
Det betyder att du kommer ha en summa pengar insatt på ett investerarkonto, där dina pengar växer varje månad. Vi vill på så vis hjälpa dig komma igång med att investera. Vi vill också uppmuntra dig att fortsätta investera en liten summa varje månad och se hur dina pengar växer!

Fullständig information om Lendify Rewards hittar du som inloggad kund på Mina sidor - Rewards.

Få mer pengar över i plånboken med Lendifys ekonomiskola
Vi vet att det ibland kan kännas svårt att få full kontroll på sin privatekonomi, därför vill vi hjälpa dig. Genom våra digitala kurser får du lära dig allt du behöver veta för att ha full kontroll över din ekonomi och i slutet av månaden ha mer pengar över i plånboken. Lendifys ekonomiskola kommer att lanseras under våren 2018.

Vanliga frågor och svar
Vem kan ta del av programmet?
Alla våra kunder tar automatiskt del av programmet när de tar ett lån hos oss.

Kostar det något att vara med i Lendify Rewards?
Det är helt gratis för våra kunder att vara med i Lendify Rewards

Vad händer om jag missar en betalning?
Vi förstår att saker och ting händer. Därför förlorar du inte alla dina poäng direkt om du missar en betalning. Dock får du poängavdrag för varje betalning som du missar.

Hur kan jag samla poäng?
Du samlar poäng exempelvis genom att betala dina räkningar i tid, betala med autogiro eller e-faktura, vara betalande kund av vår försäkring Låneskydd och genom att godkänna att vi gör ett kontoutdrag från dig. Kontoutdraget syftar till att samla mer information om våra kunder för att kunna vidareutveckla vår kreditprocess och i längden kunna erbjuda alla kunder en lägre ränta. Logga in på ditt konto för att läsa mer om Lendify Rewards och poängsystemet.

img
img
img
img
lock

Säker och trygg onlineapplikation med SSL-krypteringsteknik

img
img
img
img
Svealånet