Ansöka online om remembercard / remember kort

"Det tar bara en minut att fylla i och skicka din
remember mastercard ansökan."

In­di­vi­du­ell rän­ta och ing­en års­av­gift
Vårt populäraste kreditkort re:member flex är ett enkelt och smidigt kreditkort som erbjuder individuell ränta. Kortet har ingen årsavgift och du har upp till åtta veckors räntefri kredit. Du bestämmer själv hur du vill betala tillbaka – allt på en gång eller lite varje månad. Om du betalar hela beloppet när du får fakturan så blir det faktiskt ingen ränta alls.

Få glädje och nytta av det re:member kreditkort du väljer idag

warningLångivaren kan STOPA erbjudanden och kampanjer om det inte är av intresse längre. Ta erbjudandet innan det försvinner!

Fördelar med re:member kreditkort

Med ett kreditkort från re:member får du många bra fördelar.

Få bra rabatter med re:member reward
re:member flex kreditkort skiljer sig från konkurrenter genom att ha ett stort reward-program. Du kan utnyttja rabatter på upp till 25 % i över 300 webbutiker. På re:member reward-sidan kan du enkelt se vilka rabatter som finns i vilken butik.

Upp till 100 000 kr i kredit och upp till 8 veckors räntefri kredit
Med re:member kreditkort kan du få upp till 100 000 kr i kreditgräns och du har även upp till 8 veckors räntefria betalningsvillkor.

Res tryggt med re:member
Ditt re:member kreditkort är inte bara ett kort du kan använda för att betala med utan det är även en extra trygghet i din vardag. Du får en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd utan extra kostnad på ditt re:member kredikort. Behöver du ytterligare försäkringsskydd kan du köpa till vårt nya Trygghetspaket där vi har samlat tre av de mest populära individuella tilläggsförsäkringarna.

Få en bra översikt i Mina Sidor
På Mina Sidor får du en bra översikt på vad du handlat med ditt kreditkort. Där kan du också beställa ett extrakort, ansöka om höjd kredit och se hur mycket reward-rabatt du fått. Detta framgår för varje köp, på så sätt har du alltid har kontroll över dina utgifter. När du mottar din faktura kan du välja om du vill betala tillbaka en delsumma eller hela beloppet. Bra översikt får du även i re:member-appen.

Kompletterande reseförsäkring

Visst är det alltid trevligt att boka en resa för att uppleva en främmande kultur, testa på nya fantastiska maträtter eller bara för att ta en paus från den hetsiga vardagen? Däremot är det aldrig trevligt att råka ut för en olycka precis innan avresan som gör att du inte kan åka.
Nu kan du vara lugn när du betalar mer än hälften av din resa med ditt re:member kreditkort - du får möjligheten att skydda dig och dina familjemedlemmar* mot oförutsedda händelser. Från och med 1 mars 2018 ingår en kompletterande reseförsäkring på alla våra re:member kreditkort!

Din kompletterande reseförsäkring omfattar följande typ av skada eller händelse:

  • Avbeställningsskydd
  • Resestartskydd
  • Missat anslutningsflyg
  • Försening av allmänt färdmedel vid avresa
  • Bagageförsening vid utlandsresa
  • Kapitalbelopp vid olycksfall
  • Självriskskydd vid utlandsresa
  • Självriskeliminering hyrbil (utomlands)
  • ID-stöld

Försäkringen gäller från att du lämnar hemmet eller annan plats i Norden där resan påbörjas, till dess resan är avslutad och du kommit hem – dock längst 60 dagar.

Kortförsäkringen utgör ett komplement till hemförsäkringens reseskydd som vanligtvis ersätter kostnader för sjukvård, olycksfall och hemtransport. Om du inte har ett fullgott reseskydd i din hemförsäkring som ersätter bl.a. läkekostnader under resan eller om du helt saknar hemförsäkring, bör du teckna en separat reseförsäkring.

*Med familjemedlemmar menas make/maka/sambo/registrerad partner samt kortinnehavarens egna och kortinnehavarens makes, makas, sambos, registrerade partners hemmavarande barn under 23 år.

img
img
img
img
lock

Säker och trygg onlineapplikation med SSL-krypteringsteknik

img
img
img
img
Svealånet