Søke online om Ferratum Mikrolån uten sikkerhet Norge

"Søk om Ferratum Fleksikreditt eller Ekspresskreditt og nyt den økonomiske help."

Når du trenger litt hjelp på veien
Hvorfor lån fra Ferratum?
Valgfrie beløp, Personlig service, Fleksibel tilbakebetaling, Ingen skjulte avgifter eller gebyr, Ukomplisert og rask søkeprosess

warningUtstederen kan stoppe tilbudet uten varsel. Benytt sjansen så lenge det varer!

Velg lånet som passer for deg

Ekspresskreditt - inntil 6.000
Ekspresskreditt er et lite forbrukslån med kort tilbakebetalingstid, og passer derfor bra til deg som har et kortsiktig behov for å låne penger. Maksimal låneperiode er 45 dager. Kan du betale tilbake raskere står du også fritt til å gjøre det. Pengene utbetales på dagen når du søker innen kl.14.00 og det stilles ingen krav til sikkerhet.

 • Ingen etableringsgebyr
 • Lån inntil 6.000 kr i 45 dager
 • Ingen krav til sikkerhet
 • Direkte utbetaling

Fleksikreditt - inntil 20.000
Fleksikreditt er en fleksibel låneramme opp til 20.000 kr som du disponerer fritt ved behov - som et kredittkort. Skulle du få uforutsette utgifter, er pengene alltid kun klikk unna. Du betaler bare renter på det du faktisk tar ut. Å søke er uforpliktende og gratis, og det stilles ingen krav til sikkerhet. Uttak gjøres ved å logge inn på ferratum.no

 • Første 30 dager rentefritt
 • Ingen etableringsavgift
 • Fleksibel tilbakebetaling
 • Direkte utbetaling

Hvem kan få forbrukslån?

Hos Ferratum kan du låne penger til hva du vil uten sikkerhet. Å søke er uforpliktende og gratis, og vi behandler søknaden 100% konfidensielt direkte på nett. For å få lån hos Ferratum må du ha:

 • BankID
 • Aldersgrense 20 år
 • Norsk adresse
 • Registrert likning
 • Ingen aktive betalingsanmerkninger
 • Norsk telefonnummer

Spørsmål om lån og kreditt

Hva er Ekspresskreditt?
Ekspresskreditt er et mindre lån med kortere tilbakebetalingstid. Det kan for eksempel benyttes til å fylle et midlertidig behov fram til neste lønningsdag! Til forskjell fra et tradisjonelt banklån kan du søke om, få, bruke og betale tilbake lånet raskt.

Hvem kan søke om Ekspresskreditt?
- Aldersgrense 20 år
- Du må ha bankID
- Gyldig e-post
- Norsk adresse
- Norsk telefonnummer
- En bankkonto i Norge

Hva er avgiften på lånet?
Bruk vår lånekalkulator på forsiden for å se nøyaktig hvilke renteavgifter som kommer på lånet. Det finnes ingen skjulte kostnader hos Ferratum.

Til hvilke tider er kundeservice tilgjengelig?
Du kan alltid sende oss en e-post på kundeservice@ferratumbank.no. Din henvendelse vil bli besvart i vår åpningstid 09:00 - 17:00, hvor vi også er tilgjengelige på telefon 800 69 580.
Vår telefonservice er åpen fra 09:00 til 17:00 på hverdager.

Når får jeg beskjed om min søknad har blitt godkjent?
Du får i de fleste tilfeller svar direkte på siden. I noen tilfeller kan vi varsle deg på et senere tidspunkt via SMS.

Kan jeg søke om lån ved å ringe kundeservice?
Da vi krever at du legitimerer deg og signerer med Bank-ID når du søker om lån hos oss, kan vi dessverre ikke ta i mot din søknad om lån via telefon. Vi anbefaler at du søker om lån via vår hjemmeside

Hva skjer om jeg ikke har mulighet til å betale tilbake lånet?
Vi anbefaler alle våre kunder til å tenke nøye igjennom om man virkelig behøver å ta et lån. Om lånet ikke blir betalt tilbake i tide vil det etter 14 dager legges til en påminnelsesavgift på 70 kroner . Om du får problemer med å betale tilbake lånet i tide anbefaler vi at du tar kontakt med vår kundeservice på tlf. 800 69 580 eller e-post: kundeservice@ferratumbank.no før fakturaen forfaller, slik at vi kan komme frem til en avtale.

Hvordan betaler jeg tilbake lånet?
Vi sender deg fakturaen via e-post eller til din postkasse, avhengig av hva du velger. Den vil inneholde kontonummer, ditt personlige kid-nummer samt en oversikt over ditt lån.

Jeg har mistet fakturaen, hvordan får jeg en ny?
Kontakt kundeservice på telefon 80069580 eller e-post kundeservice@ferratumbank.no så vil de hjelpe deg.

Kan jeg innfri lånet før forfallsdatoen?
Absolutt! Kontakt oss via mail eller ved å ringe oss så sender vi deg en e-post med betalingsinformasjon!

Hva er BankID og hvordan bruker jeg det?
BankID benyttes for sikker identifikasjon og signering på nett, og benyttes av de fleste banker og offentlige etater i dag. BankID har høy sikkerhet og er juridisk bindende. Vi krever at du bruker dette i forbindelse med lånesøknaden da det både er trygt og enkelt for deg som kunde. Du slipper å sende oss kopi på annen legitimasjon og signeringen tar mindre enn ett minutt!

For at BankID skal fungere må du ha nyeste verson av Java installert. Dersom BankID ikke fungerer for deg anbefaler vi at du tar kontakt med den banken som har utstedt din BankID. Vi godtar både BankID på mobil app og med kodebrikke.

Om Ferratum Bank

Hvem er FerratumBank?
FerratumBank er en 100 % digital bank. Vi har ingen filialer, og dermed heller ikke forsinkelsene og ventetiden disse medfører. Vi er innovative, enkle å bruke å forholde seg til, og superraske!

Ferratum Bank er en del av Ferratum Group, som i 2005 ble den den første aktøren som tilbød mobil mikrolån i Europa.

Vi er nå tilgjengelige i 23 land, har mer enn 500 dedikerte og profesjonelle ansatte og er stolte over å ha hjulpet over 2 millioner kunder med sitt lånebehov.

Hva gjør oss så spesielle?
Har vi allerede nevnt at vi ikke har filialer? Vi har ingen fordi de gjør prosessene mer kompliserte. Ingen liker å vente i lange køer, og helt oppriktig – når så du sist frem til et møte med banken? Alt som normalt gjøres i en fysisk filial kan du hos oss gjøre via din mobile enhet. Hvor som helst og når som helst.

Over hele Europa har våre kunder tilgang til sine penger – uavhengig av landegrenser. Dette gjør oss til den perfekte banken for hyppig reisende, turister eller deg som bor utenlands.

Vi er fremtiden for moderne banker. Vi skal fremover og vi vil ha deg med ombord!

Jorma Jokela, administrerende direktør og grunnlegger av Ferratum Group sier:
"Vi drives av vår lidenskap for innovasjon og vi har en ambisiøs utviklingsstrategi - Vår visjon er å være den ledende mobile banken. Vi tror at vårt produkt og vår service kan hjelpe mange kunder i mange land".

Hvilke produkter tilyr vi i Norge?
Ferratum Bank tilbyr to typer raske, enkle og 100% digitale lån, Ekspresskreditt, også kalt mikrolån, og Ferratum Credit med kredittgrense inntil 15.000 kr.

Et mikrolån kjennetegnes ved at det er et lån på et mindre beløp som betales tilbake over en kort periode hvor låneprosessen går meget raskt. Ferratum Credit er et mer fleksibelt låneprodukt med høyere lånesum.

Etter at søknaden har kommet inn kontrolleres låntageren for å se om han eller hun oppfyller visse grunnleggende krav, at personen er gammel nok og har en bankkonto. Deretter foretas en kredittvurdering. Vi gir oftest beskjed om søknaden er godkjent innen 15 minutter, og sørger for at pengene er på konto samme dag!

Nylig lanserte vi også vår egen mobil bank. Appen er knyttet til Ferratum Debetkort og gir blant annet tilgang til gratis valutakontoer, gratis uttak i EU land og mulighet til å overføre penger via SMS.

Hvem eier FerratumBank?
Vi er et datterselskap av internasjonale Ferratum Group som opererer i 23 land rundt i Europa, Asia-Stillehavsregionen, Mexico og Canada.

Ferratum Group er notert på Frankfurt Børsen og har bankkonsesjon fra Malta Financial Services Authority. Bankens mål er å utvikle sin lånevirksomhet i land vi allerede finnes, så vel som i land hvor Ferratum enn så lenge ikke tilbyr lån.

More than money to everyone!
Vårt motto "More than money to everyone" er et løfte om en ukomplisert og sikker låneservice til alle våre kunder rundt om i verden, uavhengig av hvor de befinner seg.

Det er mange grunner til å søke om lån i Ferratum Bank. En stor motivasjon er sikkerheten og profesjonaliteten du får hos en bank - i kombinasjon med enkel søkeprosess, kort behandlingstid og førsteklasses service.

Du kan også være sikker på at våre dyktige medarbeidere med dedikasjon og profesjonalitet gjør det de kan for å bistå deg.

For små forbrukslån med kort løpetid kan den effektive renten være høyere sammenliknet med andre lån der løpetiden er lenger. For å hjelpe våre kunder å velge rett lånesum for sitt behov, tilbyr vi en Lånekalkulatoren som gir en detaljert utregning med oversikt over hva den totale lånekostnaden for et gitt lånbeløp blir, fordelt på lånekapital, rente og avgifter. Med vår får du enkelt oversikt over den totale lånekostnaden.

img
img
img
img
lock

Trygg og sikker nettbasert søknad med SSL krypterings teknologi

img
img
img
img
Aros Finans