Søke online om Ferratum forbrukslån uten sikkerhet Norge

"Søk om Ferratum Fleksikreditt og nyt den økonomiske help."

Når du trenger litt hjelp på veien
Hvorfor lån fra Ferratum?
Valgfrie beløp, Personlig service, Fleksibel tilbakebetaling, Ingen skjulte avgifter eller gebyr, Ukomplisert og rask søkeprosess

warningUtstederen kan stoppe tilbudet uten varsel. Benytt sjansen så lenge det varer!

Spørsmål om lån og kreditt

Hva er Fleksikreditt og hvordan søker jeg?
Fleksikreditt er en fleksibel låneramme på opptil 30.000 kr. Når du åpner en Fleksikreditt-konto hos oss, får du en låneramme tilpasset din økonomi og ditt behov. Ta ut akkurat det du trenger. Du betaler kun for det du bruker.

Til forskjell fra et tradisjonelt banklån kan du søke om lånet på nett, ingen krav til dokumentasjon, papirarbeid og avgjørelsen er tatt på sekunder. Du kan ta ut penger etter behov og ønske, og du betaler kun for det beløpet du tar ut.

Hva er fordelene med Fleksikreditt?
Utgifter og gode tilbud kan dukke opp uforutsett og plutselig. Ferratum Fleksikreditt tilbyr en låneramme som er tilpasset din økonomi og ditt behov, og du betaler kun for det beløpet du tar ut.

Søknadsprosessen er gjort på noen få minutter, og du får tilgang til pengene så raskt søknaden er godkjent. For mange er dette et godt alternativ til å ta store forbrukslån, eller å låne penger av venner og bekjente.

Hvem kan søke om Fleksikreditt?
- Aldersgrense 20 år
- Du må ha bankID
- Gyldig e-post
- Norsk adresse
- Norsk telefonnummer
- En bankkonto I Norge

Hvordan øker jeg min kredittramme?
Du vil motta beskjed på din side og på e-post når vi kan tilby deg en høyere kredittramme. Merk at du må betale minst 4 fakturaer på rad uten forsinkelser for at vi skal kunne tilby deg en høyere kreditt. I tillegg blir det gjort en total kredittvurdering. Når du får beskjed om at du kan øke din kredittramme må du selv logge deg inn på min side og godkjenne.

Hva er avgiften på lånet?
Bruk vår lånekalkulator for å se nøyaktig hvilke renteavgifter som kommer på lånet. Det finnes ingen skjulte kostnader hos Ferratum.

Når får jeg beskjed om min søknad har blitt godkjent?
Du får i de fleste tilfeller svar direkte på siden. I noen tilfeller kan vi varsle deg på et senere tidspunkt via SMS.

Hva er BankID og hvordan bruker jeg det?
BankID benyttes for sikker identifikasjon og signering på nett, og benyttes av de fleste banker og offentlige etater i dag. BankID har høy sikkerhet og er juridisk bindende. Vi krever at du bruker dette i forbindelse med lånesøknaden da det både er trygt og enkelt for deg som kunde. Du slipper å sende oss kopi på annen legitimasjon og signeringen tar mindre enn ett minutt!

For at BankID skal fungere må du ha nyeste verson av Java installert. Dersom BankID ikke fungerer for deg anbefaler vi at du tar kontakt med den banken som har utstedt din BankID. Vi godtar både BankID på mobil app og med kodebrikke.

Om Ferratum Bank

Hvem er FerratumBank?
FerratumBank er en 100 % digital bank. Vi har ingen filialer, og dermed heller ikke forsinkelsene og ventetiden disse medfører. Vi er innovative, enkle å bruke å forholde seg til, og superraske!

Ferratum Bank er en del av Ferratum Group, som i 2005 ble den den første aktøren som tilbød mobil mikrolån i Europa.

Vi er nå tilgjengelige i 23 land, har mer enn 500 dedikerte og profesjonelle ansatte og er stolte over å ha hjulpet over 2 millioner kunder med sitt lånebehov.

Hva gjør oss så spesielle?
Har vi allerede nevnt at vi ikke har filialer? Vi har ingen fordi de gjør prosessene mer kompliserte. Ingen liker å vente i lange køer, og helt oppriktig – når så du sist frem til et møte med banken? Alt som normalt gjøres i en fysisk filial kan du hos oss gjøre via din mobile enhet. Hvor som helst og når som helst.

Over hele Europa har våre kunder tilgang til sine penger – uavhengig av landegrenser. Dette gjør oss til den perfekte banken for hyppig reisende, turister eller deg som bor utenlands.

Vi er fremtiden for moderne banker. Vi skal fremover og vi vil ha deg med ombord!

Jorma Jokela, administrerende direktør og grunnlegger av Ferratum Group sier:
"Vi drives av vår lidenskap for innovasjon og vi har en ambisiøs utviklingsstrategi - Vår visjon er å være den ledende mobile banken. Vi tror at vårt produkt og vår service kan hjelpe mange kunder i mange land".

Hvilke produkter tilyr vi i Norge?
Ferratum Bank tilbyr to typer raske, enkle og 100% digitale lån, Ekspresskreditt, også kalt mikrolån, og Ferratum Credit med kredittgrense inntil 15.000 kr.

Et mikrolån kjennetegnes ved at det er et lån på et mindre beløp som betales tilbake over en kort periode hvor låneprosessen går meget raskt. Ferratum Credit er et mer fleksibelt låneprodukt med høyere lånesum.

Etter at søknaden har kommet inn kontrolleres låntageren for å se om han eller hun oppfyller visse grunnleggende krav, at personen er gammel nok og har en bankkonto. Deretter foretas en kredittvurdering. Vi gir oftest beskjed om søknaden er godkjent innen 15 minutter, og sørger for at pengene er på konto samme dag!

Nylig lanserte vi også vår egen mobil bank. Appen er knyttet til Ferratum Debetkort og gir blant annet tilgang til gratis valutakontoer, gratis uttak i EU land og mulighet til å overføre penger via SMS.

Hvem eier FerratumBank?
Vi er et datterselskap av internasjonale Ferratum Group som opererer i 23 land rundt i Europa, Asia-Stillehavsregionen, Mexico og Canada.

Ferratum Group er notert på Frankfurt Børsen og har bankkonsesjon fra Malta Financial Services Authority. Bankens mål er å utvikle sin lånevirksomhet i land vi allerede finnes, så vel som i land hvor Ferratum enn så lenge ikke tilbyr lån.

More than money to everyone!
Vårt motto "More than money to everyone" er et løfte om en ukomplisert og sikker låneservice til alle våre kunder rundt om i verden, uavhengig av hvor de befinner seg.

Det er mange grunner til å søke om lån i Ferratum Bank. En stor motivasjon er sikkerheten og profesjonaliteten du får hos en bank - i kombinasjon med enkel søkeprosess, kort behandlingstid og førsteklasses service.

Du kan også være sikker på at våre dyktige medarbeidere med dedikasjon og profesjonalitet gjør det de kan for å bistå deg.

For små forbrukslån med kort løpetid kan den effektive renten være høyere sammenliknet med andre lån der løpetiden er lenger. For å hjelpe våre kunder å velge rett lånesum for sitt behov, tilbyr vi en Lånekalkulatoren som gir en detaljert utregning med oversikt over hva den totale lånekostnaden for et gitt lånbeløp blir, fordelt på lånekapital, rente og avgifter. Med vår får du enkelt oversikt over den totale lånekostnaden.

img
img
img
img
lock

Trygg og sikker nettbasert søknad med SSL krypterings teknologi

img
img
img
img
Aros Finans